2.5

58 5 2
                                    

Pov Linkle

-half jaar later, goeie vrienden met 5sos en shit-

'Wat nou als we op vakantie gaan?' stelt luke voor en ik kijk zijn kant op, 'Waarheen dan?' vraag ik en hij pakt zijn mobiel en laat het aan mij zien. 'Centerparcs?' vraag ik en hij knikt als een debiel zijn hoofd. 'Sure weetj maybe wel iets leuks om te doen met zijn alle' zeg ik en hij kijkt me blij aan. Schattig.

'Zou ik gewoon een huisje boeken?' vraagt hij en ik knik. Ineens komt harper boos naar beneden gestrompelt met haar spullen. 'Wat ga jij doen?' vraag ik aan haar en ze kijkt me aan. 'Weg van hier ben er klaar mee' zegt ze en geeft me een knuffel. 'What happend?' vraag ik en ze schud dr hoofd en loopt t huis uit.

'HARPER' schreeuw ik en loop naar de deur. 'Ik ga naar huis en daar verder met alles oke' zegt ze en ik knik en knuffel dr nog een keer en dan loopt ze naar dr auto en loopt ze weg. Ik loop terug t huis in en kijk naar luke. Hij haalt zn schouders op en ik loop naar boven en klop bij jer aan.

'Ga weg' mompelt hij, oke hij weet wat er aan de hand is. 'Doe open nu en leg me alles uit' zeg ik en hij doet de deur open en ik zie m met tranen in zn ogen. Ik ga zitten op de bureaustoel en kijk m aan. 'Harper heeft het uitgemaakt' zegt hij zacht 'Wat' zeg ik en kijk m verbaast aan.

'Waarom?' vraag ik 'Omdat ze vind dat ik haar zogenaamd niet genoeg aandacht geef' zegt hij en gaat op bed liggen. 'Maar dat gaf je toch gwn?' vraag ik en hij knikt. Ik zucht en loop naar beneden. 'Harper heeft t met jer uitgemaakt daarom is ze weg' zeg ik en plof naast luke neer op de bank.

'Nouja ik heb de vakantie geboekt!' zegt hij en ik knik. 'Ik stuur iedereen wel een appje' zeg ik en hij knikt. 'Morgen vertrekken we' zegt hij en ik knik weer en geef m een knuffel. Ik app Michael, Melissa, Calum, Ashton en Pascal met de info over de vakantie.

'GUYS KOM EVEN NAAR BENEE' schreeuw ik en hoor iedereen van de trap naar benee rennen. Alleen jer niet, wat ik ook wel begrijp. 'We hebben leuk en slecht nieuws welke eerst?' vraag ik en kijk iedereen aan. Link, joost en harm houden zich stil dus ik zucht. 'Slecht' mompelt carmen en ik knik 'Harper is weg' zeg ik en ze kijken me verbaast aan. 'Jeremy en zij zijn niet meer samen' zeg ik en ze kijken raar en knikken dan maar. 'Nou euhm t goede is WE GAAN OP VAKANTIE' zeg ik en ze kijken me met een blij gezicht aan.

'Waarheen?' vraagt kim. 'Centerparcs en we vertrekken morgen dus ja allemaal inpakuu' zeg ik en ze rennen terug naar boven. 'Dit word nog wat' grinnikt luke en ik knik en lach even.

|| De Squad || • V O L T O O I D •Where stories live. Discover now