-35-

174 7 10
                                    

Naomi😚💕😹
Harper en jer laten los 'Owhja ik ben Link' Zegt Link en steekt zijn hand uit naar me nieuwe pa 'Ik heeft  Frans Brood fijn om kennis te maken' Zegt me nieuwe pa en schud de hand. Zo stelt iedereen zich voor 'Hé maar pa? Waar is mam?' Vraagt Harper 'Mama is aan het werk' Zegt me pa. 'Waarom noemen jullie hem pa? Inplaats van papa ofzo?' Vraagt Carmen 'Nou het voelt nog niet echt als een vader maar we moeten wennen' Zeggen ik en Harper tegelijk 'Meiden ik kom jullie morgen weer ophalen' Zegt me pa en we knikken 'Tot morgen!' Zegt hij en loopt weg 'Frans brood? Hallo Naomi brood en harper brood!' Zegt Harm 'Bek houwe doei Harm ik ga op je server' Zeg ik en loop naar boven. Ik start de pc op en minecraft ook. Ik ga op Harm zn server er staat in de chat "Mwoan NjoomieTijger zit nu in de server" 'Zo dus jij bent die NjoomieTijger' Zegt Harm die achter me staat 'Jep' Zeg ik 'Jezus  is online' Zegt Harper die ook meekijkt 'Jezus?' Vraagt Harm 'JA JEZUSKIP' Schreeuw ik 'Ow nou hoi kip' Zegt Harm 'Kwil nogsteeds zn nummer' Zeg ik 'FIXUR IK GA HET TEGEN LINK ZEGGEN! LIIIINKKKK' Schreeuwt Harper 'NEENENENENENEE' Schreeuw ik 'WAT?' Vraagt Link en komt naar boven 'NAOMI FIXT IEMAND ANDERS!' Schreeuwt harper in zijn gezicht 'Niet..' Zegt Link 'HIER KIJK ONZE APP MAAR' Schreeuwt Harper

Harper💦😍🙉
Njoomietjuwhh💕
Me: Hoe gaat het daarzo in de badkamer?
Njoomietjuwhh💕: Goed hoor, maar kwil nogsteeds Kip zn nummer
Me: WOW FIX
Njoomietjuwhh💕: Nee.. Shh niet tegen link zeggen da k hem leuk vind
Me: AAAH FIXUNDE NJOOMIEEE
En ik klik het weg 'Njoom! Waarom?' Schreeuwt Link en er komen tranen bij hem op Ik zie dat Naomi iets wil zeggen maar Link rent al weg 'HET IS UIT!' Schreeuwt hij nog en Naomi pakt haar telefoon. Ik hoor dat ze iemand belt.. 'Hallo? Ja hoi pap. Ik wil nu al weg. Gewoon. Nee Harper wilt blijven. Oke ja. Tot zo!' Zegt ze. Fijn ze belt pap! Ze loopt naar Zolder en pakt haar spullen die ze had meegenomen.

Luna😰😏❤️
Naomi loopt naar beneden met betraande ogen. Ze ploft op de bank neer en ze heeft een tas 'Wat is er?' Vraag ik 'Link heeft het uitgemaakt dus ga ik zo weer' Zegt ze verdrietig 'Link? Waarom? Jullie zijn zo schattig samen!' Zegt Jer 'Link zou dat nooit doen! Toen je in het weeshuis zat praate hij aldoor over je!' Zegt Joost en ik knik 'Nou en! Het is uit!' Zegt ze en pakt haar mobiel. Ik zie dat ze link op alles blokkeert en niet meer volgt. Ze is ook geen sub meer van hem op youtube.

Link😪💔🖥
Ik staar naar me subcounter. Er gaat een sub vanaf. Ik ga naar Naomi haar youtube kanaal en kijk op wie ze is geabonneerd. Niet meer op mij. Volgt ze me nog op twitter ofzo? Ik ga kijken. Nope en ze heeft me op alles geblokkeert. Ik hou nog wel van haar. Maar dat gesprek kan echt niet. Zo zit ik hier nog een uur. Ik hoor een auto aankomen en ik zie Frans uitstappen. Hij klopt op de deur en even later zie ik Naomi in de auto stappen. Fijn Link! Wat ben je ook handig!

Dits een kort hoofdstuk maar oke! En dat over Kip is waar! Geen echt account!Maar euh ik ga weer dus doeiiiii

|| De Squad || • V O L T O O I D •Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz