LAST ONE

2.4K 116 20
                                    

-Soo Yun yeter artık ne kadar daha beklemeliyim acaba?

+Ne bağırıyorsun be. Geldim alt tarafı 4 saat oldu sen geleli ben mi dedim bu kadar erken gel diye.

-Erken geledim zaten. 13.00 da buluşacaktık ve ben 15.00 da geldim seni beklememek için. 2 saat gelmeme rağmen 4 saattir seni bekliyorum ben.

+Bir dakika sen geç mi kaldın. İnanamıyorum sana ya. Böyle önemli bir günde nasıl geç kalabildin.

-Soo Yun bana diyorsun ama sen 4 hatta 6 saattir hazırlanamadın farkında mısın? Ben erken gelseydim bile bir şey fark etmeyecekti. Gidelim artık yeter. Herkes biz bekliyor.

+Tamam gidelim. Bunun tribini daha sonra atarım. Ayrıca ben bu güne önem vediğim için bu kadar hazılandım. Sen ise eh işte yani. Hem geç kaldın. Önemli değil senin için değl mi.

-Çok önemli tamam mı. O kadar önemli ki Cat botlarımı siyah çoraplarımı hatta ve hatta beyaz sweetimi bile çıkardım senin için.

+Beyazdan vazgeçmen gerçekten belirleyici bir özellik. Hadi gidelim.

*****************************************************************

MUHABİR1:İlişkiniz ne zaman başladı?

JK:Neredeyse 4 yıl olacak. ilk 1 yıllık bir ilişkimiz oldu ancak yanlış anlaşılmalar yüzünden birbirimizi kırdık ve ayrıldık. 2 yıl kadar ayrı kaldık ve geçen sene bu gün barıştık. Artık bir şeyleri açıklamamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden buradayız.

MUHABİR2: Peki Mark-ssh ne olacak?

SY: Arkadaşlar Mark ile olan ilişkimiz yıl önce bitti ve-

MARK:Benimde çok güzel bir ilişkim var. Yanımdaki kadını fark etmem yıllarımı aldı, onun sevgisine inanmam yıllarımı aldı ancak sonunda doğru yolu buldum. Kendisi sözlüm Hanuel.

MUHABİR:Uzun yıllar aldı dediniz? Ne zamandır tanışıyorsunuz?

JK:Hanuel benim yakın arkadaşım ancak şöyle bir olayda var. Mark benim öz kuzenim.

MUHABİR: Kuzen olduğunuzu neden sakladınız?

MARK: Anlaşamıyorduk anca hepsi geride kaldı. Çocukça inatlardı ancak birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmeye karar verdik. Önce kendimizi sonra hayatımıza giren mükemmel kadınları ve birbirimizi sevdik.

MUHABİR:Teşekkür ederiz bu röportaj için.

JK:Bir dakika. Son bir şey var. Soo Yun bu yıl içerisinde birbirimize yalan söylemedik hep mutluydık diyemem. Bundan sonrası içinde söz veremem. Aşk ilerleyen zamanlarda yerini daha güçlü duygulara bırakır. Güven, şefkat, koruma isteği, bağlılık, ihtiyaç ve en önemlisi ise bir aileye. 4 yıl önce ayrılmamıza sebep olan kavgayı ettiğimizde sadece kendi gururumuzu düşündük. Sen sana söylediklerim yüzünden ben ise sana o sözleri sarf etme sebebimden dolayı ayrıldık. İkimizde gururumuza yediremedik olayları. Ayrılsak sadece biz üzülecektik. Korumamız gereken kimse yoktu, ya da bizi bir arada tutacak aşktan da kuvvetli bir duygu. İlerde de kavga edeceğiz ama o zaman ayrılmak istemiyorum o yüzden benimle evlenip, aşkımızdan daha güçlü bir aile kurar mısın? Kavga etsek bile bizi bir arada tutacak bir bağ, bizim özelliklerimizi taşıyan 2 küçük afacanla birlikte benimle kendi aileni kurar mısın?

SY:EVET!!!!

**********************************************

+Babam baya zekiymiş anne. Bakşana her şeyi kaydetmiş.

-Ya şen gerizekalı mışın acaba? Aşıl olayı kaçıyıyoysun.

+Neyi?

-Bizi kavga ettikleyinde aylıymamak için yapmışlar yani bizi şevdikleri için değil.

JK:Prenseslerim biz sizi sevdiğimiz için siz varken ayrılamayız yani siz bu ailenin ve aşkın koruyucularısınız.

SY:JK biz neden 2 çocuk ile başladık ya. Teker teker gitseydik ya.

JK:Artık nasıl gaza geldisem. İstersen bu seferkini tek yaparız diyeceğim ama beni biliyorsun o yüzden söz veremeyeceğim. Belki 3. denerim bu sefer.

SY:Bilmez miyim. Neyse olay başka tarafa gidiyor. Ayrıca az önce izledik bana yaptığın evlenme teklifini ne diyordun orada 2 küçük afacan. şu an iki tane var yani daha fazla yapmaya gerek yok.

Jk: YA! Kendi karısına dokunamayan tek kişi ben olabilirim. Ayrıca aşkımızı güçlendirmek için diyorum ben.

Jk konuşurken mutfağa ilerlemeye başladım. O da arkamdan geliyordu. Mutfağa girdiğimde beni kendine çekti elini bel boşluğuma yerleştirdi.

JK:Ayrıca ben seni özledim. Hem çocuk istememen birlikte olmamıza engel değil dimi? Bir sürü korunma yöntemi var. Doğum kontrol hapları, kondom....

SY:Pisleşmeyi kes Jk.

Elini ittirip su içmek için tezgahtaki sürahiye doğru ilerledim. Onu itince yüzü düşmüştü. Bunu gördüm.Sonunda pes edip mutfaktan çıktı. Aslında haklıydı çocuklar ile ilgilenmekten ona vakit ayıramamıştım. Onunla biraz ilgilenmem gerekiyor galiba. Hem ne kaybederim ki hatta kazanacaklarım daha güzel sonuçta. Mutfaktan salaondaki Jk'e seslendim.

SY:JK?

JK:Ne oldu?

SY:Çocukları annene bırakıp gel.

Koşarak mutfağa geldi.

Jk: Neden?

SY:Hadi ama ben de o sürede hazırlanırım. İstemiyor musun?

Jk:Ha sen ciddisin?

SY:Gidiyor musun?

JK:Gittim bile. Hemen geleceğim ona göre.

Gerçektende çocukları kollarında tutup evden çıkarmıştı.Aman neyse babanneleri ilgilenir onlarla en azında Jk çocukları yolun yarısında bırakmazsa.

Evliliğimiz 4. yılına girmişti ve bu süre zarfında kavga ettik güldük ağladık üzüldük ama asla birbirimizden vaz geçmedik. Tıpkı 4 yıl önce Jk in evlenme teklifi ederken söylediği gibi aşktan daha güçlü bağlar vardı aramızda artık birbirimize olan bağlılığımız, çocuklarımız kısaca ailemiz vardı artık....

**************

Evet canlarım ilk kitabımı bitirmiş bulunuyorum.
Umarım benim yazarken zevk aldığım kadar sizde okurken zevk almışsınızdır.
Bu süre zarfında bana destek olduğunız için teşekkür ederim.
Yeni hikayelerde görüşmek üzere.
😘😘😘😘😘😘


Fake Friend~~JK SnapchatWhere stories live. Discover now