DEAD 3

2.8K 145 12
                                    

Medyada İKON- LOVE SCENARIO var.

Yazarını aktif bir YGStan farkındaysanız.

Öpüldünüz canlarım.

**********************

BEYİN ÖLÜMÜNE 20 SAAT KALA

JK yoğun bakıma alınalı 4 saat geçmişti ve bir gelişme yoktu. Zamanın hiç ilerlememesi Soo Yun'a hiç yardımcı olmuyordu. Her geçen saniye birlikte geçirdikleri anıları aklına getiriyor, anılara daha fazla anlam yükleyip onları daha değerli hale getiriyordu. 

Jk hastaneye kaldırılına kadar Mark ailelere haber vermişti. Herkes dışarıda bekliyordu ama kimse Soo Yun un burada olmasına anlam veremiyordu.Kim 8 saat önce öylesine takıldığım biri dediği kişi için saatlerce beklerdi ki. Şu an için bunu da sorun edip sorgulamıyorlardı. Hepimizin önceliği Jk in uyanmasıydı. Sonra olanları öğrenip Soo Yun a cephe alacaklardı bu bilinen bir gerçekti.

Bunlar Jk in yattı yoğun bakım odasının camından içeri bakarken aklındn geçiyordu Soo Yun un. İnsanı ruhu bedenden ayrılmadan nasıl öldüğünü ve bunu nasıl anladığını ona öğretmişti Jk in bağlı olduğu makineden çıkan tiz ses. Mark doktoru çağırmak için seslenmeye başlamıştı. BSoo Yun sa şoka girmiş şekilde Jk in yatakta titreyen bedenini izliyordu. Vazgeçiyordu... Yaşamaktan vazgeçiyordu. Soo Yun u bırakıyordu...

Doktor koşarak içeri girdi gördükleri son şey beyaz önlüğüydü. İçeriye hemşirelerde  girmişti şimdi. Kalp masajı yapıyorladı şimdi ona.  Kalbi atmak istemiyordu artık. 15 yıldır nefret beslediği kız hiçbir şey yokmuş gibi sadece 1 ayda 15 yıllık intikam ateşini barındıran kalbini önce soğutmuş sonra JK in bu serinliğine pek zaman tanımadan aşkı ile tekrar yakmıştı. Bu sefer memnun olmuştu ama kalbinin yanmasından, bu duygu ile yaşadığını hissetmişti. Küçükken girdiği kalp ameliyatlarından sonra bu kadar yanmamıştı kalbi ama benzerlikleri vardı. Soo Yun ile ameliyatın yaptığı ateşin o da ameliyat iyileştiği için iyi hissettirirken bu iyileşme Soo Yun ile bir ay görüştükten sonra anlam kazanmıştı. Çektiği tüm acılara değmişti.

Şimdi ise istemiyordu kalbinin daha fazla yanmasını Jk. Biliyordu biraz daha yanarsa kalbi kül olup yok olacaktı. Ruhu ve kalbi Soo Yun a kavuşmadan ki Soo Yun bunu açık ve net bir şekilde belirtmişti Soo Yun. Açıklamıştı tüm medyaya Jk in kalbinide ruhunuda kullandığını. Bedeninin bundan sonra cana sahip olsa ne yazardı.

Doktorlar direniyordu hala o yaşasın diye. Son çare elektroşok cihazını almışlardı ellerine. Mankenleri kıskandıracak göğsüne basıyorlardı. Acıyor mudur canı? Kalbi ona ihanet etmişti sürekli. İlk ihanetini 5 yaşındayken atmıştı ona. Dayanması lazımdı ama. 15 yıl önce yaptığı gibi dayanmalıydı.

Cihazın voltajı her seferinde artıyordu. Tepki vermiyordu ama. Doktor makineyi bıraktı elinden örtüyü çekmeye başladı Soo Yun un bakmaya kıyamadığı yüzüne. İçeri daldı birden Soo Yun bağırıyordu.

+Yüzünü kapatmayın o bunalır. Yapmayın lütfen.

Doktorlar güvenliğe haber verip Soo Yun u dışarı çıkarttılar. Soo Yun çıkarken duydu doktorun sesini. 

-Ölüm saati 03.41

Kalbini kabul etmediği adam kalbini de alıp gitmişti. 

Kapının eşiğinde bekledi. Makinenin ölümü gösteren o tiz çığlığını....

Ama bu hayatta hiçbir şey düşündüğün gibi gitmiyordu.

Fake Friend~~JK SnapchatWhere stories live. Discover now