DON'T LEAVE ME

2.3K 122 15
                                    

YN

Jk onu fizik terapiden aldığımdan beri konuşmuyordu. Bir şey mi oldu acaba? Şirkette de işler yolunda değil. Uzun zamandır gitmiyordum. Promosyonlara da katılmıyorum. Antiler gruptan ayrılmam için bir sürü tag açmış. Benim bunlar ile uğraşacak vaktim yok ama. Başımda daha büyük işler var.  Bu sessizliği daha fazla devam ettiremezdim.


+ Jk iyi misin bir sorun mu var?

- Hayır... Bu arada Mark nerde onu bayadır görmüyorum hiç gelmedi. Aranızda bir sorun mu var?

+Onunla aramda sorun olmasına sebep olacak kadar yakın değiliz.

-O zaman seni neden o gün o getirdi eve? 

+Hava karardığı için bırakmayı teklif etti bende kabul ettim abartılacak bir şey yoktu.

-Vaz geçemeyeceksin dimi?Bana acı çektirmekten vaz geçmeyeceksin. Neden beni kurtardın? Kendi vicdanını rahatlatmak için dimi. Zaten geçmişimde olan her şeyi Mark sana anlatmıştır. Tüm yalanlarımı da biliyorsun ama hala buradasın çünkü kendini sorumlu tutuyorsun olanlardan. Merak etme bu kendi verdiğim bir karardı. O yüzde vicdan azabı çekme ve git buradan.

+Jk ne saçmalıyorsun sen. Ben hiçbir yere gitmiyorum. 

-Git ya git. sen demedin mi zaten tüm ulusa karşı o sadece takıldığım biriydi. Önemli değil diye. Ona göre davran o zaman. Mark ile mi birlikte oluyorsun, doktor ile mi yoksa başka birini mi bulursun bilemem ama beni rahat bırak artık. Seni artık hayatımda istemiyorum. Bize ait bir zaman yok artık.Tanıştığımızda senden nefret ediyordum. Mark'ı ayartmasını da ben söyleim Hanuel'e. Her şeyi ben yaptım ama sonra ne oldu biliyor musun? Ben senin içindeki o meleği gördüm. Küçükken kıskandığım için göremediğim o meleği gördüm. Sonra sana cidden aşık oldum ben. Sende beni seversin sandım ama olmadı. 

+Jk ben seni sevdim ve seviyorum da.

-Yalan söyleme. Beni sevdiğini söyleme.sen benim sevdiğim Soo yun değilsin. O saf ve temiz ama sen çoktan orta malı olmuşsun. Tekrar karşıma çıkma.

+Laflarına dikkat et. Neye sinirlendin bilmiyorum ama bana bunları söyleyemezsin. Bana zarar vereceğini zaten biliyordum amacının bu olduğunu zaten biliyordum. Mark söylemeden önce ama ben o an gelene kadar seninle olmayı seçtim. Sana sormuştum ya Hanuel Mark beni aldattığı zaman neredeydi diye. Sen Mark ın yanında olmadığını söyledin ve ben gerçeği bile bile buna inandım. Her şeyi biliyordum ben. Ama şu an o kadar pişmanım ki. Bana dediğin laflara bek. Ben burada senin için endişeden öleyim sen bana orospu muamelesi yap. Son kararını ver. Gitmemi gerçekten istiyor musun yoksa anlık bir sinir mi?

-Git. Sadece git. Beni unut çünkü ben öyle yapacağım.

+ Peki madem. Ne halin varsa gör.

*******************************************************

Eve geleli 2 saati geçmişti ve ben hala ağlıyordum. Hala bekliyordum aramasını.Neden böyle oldu? Nerede hata yaptım? 

Gözyaşlarımı silip masama oturdum ve elime bir kalem kağıt aldım. Mutlu olduğumda yazardım. İşler zora girdiğinde de yazardım. Ve şimdi mutsuz olduğum için yazacağım. Önce hislerimi yazacağım bana dediği şeylere veremediğim cevapları.

Ne demişti bana:

BENİ UNUT

/SENİ UNUTMAK İÇİN ÇOK FAZLA SEVMİŞTİM-HALA BEKLİYORUM SENİ/

BİZE AİT BİR ZAMAN YOK ARTIK

/BİZİM ZAMANIMIZ DONDU. BENİM YANIMDAYMIŞSIN GİBİ GELİYOR/

GİT. SADECE GİT

/TERK ETME-TERK ETME BENİ(DON'T LEAVE -DON'T LEAVE ME)

BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLEME

/SEN SADECE KALBİMDE BİR YARA BIRAKTIN/

TEKRAR KARŞIMA ÇIKMA

/TERK ETME,BENİ AĞLATMA,BANA GERİ DÖN/

*

*

*

*

*

*

*

*

Sonunda şarkıyı bitirdim.(Medyaya bakın. Sözler aynı). Güzel oldu. En azından acıları bir işe yaradı. Bu şarkı ile tekrar şirketin gözüne girerim. Jk i tamamen bırakıp kendi hayatıma yöneelceğim. 

BUNDAN SONRA BENİM İÇİN JOEN JUNGKOOK DİYE BİRİ YOK. SEN İNTİHAR ETTİĞİN GÜN ÖLDÜN BENİM İÇİN.

***********************************

EVET CANLARIM.BU BÖLÜM İÇİN GERÇEKTEN UĞRAŞTIM. 1 HAFTADIR BÖLÜM ATMADIĞIM İÇİN GÜZEL VE ANLAMLI BİR BÖLÜM YAZMAK İSTEDİM.UYGUN ŞARKIYI BULMAK BİLE 40 DAKİKAMI ALDI. O YÜZDEN EMEĞİMİN KARŞILIĞI OLARAK YORUM YAPIP VOTE VERMEYİ UNUTMAYIN.

BU ARADA MEDYADAKİ ŞARKI EFSANE KIZ GRUPLARINDAN

T-ARA NIN DON'T LEAVE ŞARKISI.

ÖPÜLDÜNÜZ.






Fake Friend~~JK SnapchatWhere stories live. Discover now