Bölüm 37

8.3K 1.2K 789
                                    

🍷

Taeyong'tan

Farklılığı hiçbir zaman sevmemiş, farklı olmaya ise alışmış biriydim.

Gözlerim mor ağırlıklı olan yerde dolaşıyordu, renkler ruhumu rahatsız etse de aldırmamıştım.

Tuhaftı, kendimi yine bu odada bulmuştum, sanki olmam gereken yer burasıydı. Damarlarımdaki kan hızla dolaşıyor, kalp atışlarımsa kulaklarıma ulaşıyordu.

Bu ev beni heyecanlandırıyor, aldığım nefesin ciğerlerime akışını bile net bir şekilde hissedebilmemi sağlıyordu.

Gözlerimi kapattım ve odanın içinde dolaşmayı sonlandırarak gülümsedim. Bana ait olması gereken alınmıştı, bedelini ise herkes ödeyecekti.

Adımlarımın yönünü karşımdaki yatağa doğru çevirdim, kanım damarlarımı parçalayacak kadar hızlı ve şiddetli akıyordu. Bunu anlayabiliyor olmak ise garip ama güçlü hissettiriyordu.

Karşımdaki kızın hareketsiz uzanan bedenine tiksintiyle baktım, çoğu erkek için muhteşem bir vücut olsa da bende oluşturduğu etki mide bulantısıydı.

Üç gün önce buraya gelmiştim. Bir tarafım daha güçlü ve huzurlu hissederken, diğer tarafım sürekli tetikteydi. Güçlü olma sebebim karşımdaki kızdan kaynaklıydı, bunu anlayamayacak kadar aptal değildim. Peki tetikte olma sebebim neydi?

Keyifle gülümsedim ve elimi uzanan bedenin yanağına götürdüm. Parmağım aşağıya doğru kayarken mırıldanıyordu ve bu ses dünyanın en kötü melodisi gibi gelse de keyif alıyordum.

Elimi çene hattında gezdirip boynuna doğru götürdüm, minik beden varlığımı fark etmese de huzursuz bir surat ifadesine bürünmüştü. Kalp atışlarının boynunda en yoğun olarak hissedilebildiği yere parmağımı koydum.

Huzursuzluğu bana geçiyordu. Parmağımı acıtacak derecede bir yoğunluk oluşmasıyla hızla oturduğum yerden kalktım.

Uyanacaktı.

Huzursuzluğuna son bir kez keyifle baktım. Benden en kıymetli parçam alınmıştı, alan kişinin en kıymetlisi ise tam karşımda kıvranıyordu.

Lisa onun olmuştu.

Karşımdaki kız ise benim olacaktı.

***

Mihera'dan

Kalbimin hızla çarpması ve büyük bir korkuyla nefes nefese gözlerimi açtım. İçerisi olduğundan daha soğuktu, zifiri karanlık olsa da net bir şekilde görebiliyordum.

Her zaman kapalı tuttuğum balkon kapısı açıktı.

Sakin ol Mihera, sakin ol.

Sen güçlüsün.

Kafamı sağa sola salladım, kendimi aciz hissediyordum. Güçlü değildim. Adımlarım istemsizce beni yataktan kaldırdığında onları takip etmiş ve balkona çıkmıştım.

Aşağıya bakma Mihera.

İç sesimi dinlemeden kafamı eğdim, buradan bile rengini net bir şekilde görebildiğim koyu yeşil gözlerle buluşmuştum. Çektiğim hava; tüm vücudumu, hatta ruhumu bile üşütmüştü.

Elyora | JJK ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin