Bölüm 27

8K 1.2K 881
                                    

😘

Jungkook'un Anlatımından

"Ya amına koyayım sizde gram akıl varsa ciddi diyorum beni si-" Jimin hızlı davranarak, eliyle Taehyung'un ağzını kapattı. "Kardeşim biraz ayıp olmuyor mu?"

Tam karşılarında oturduğum için sadece gülerek tepki vermiştim. Taehyung ise Jimin'e sen bittin bakışları atmaya ısrarla devam ediyordu. "Hem ne yaptık ki? Sizin iyiliğinizi düşündük." Tae Jimin'in bileğinden tutarak, sertçe elini itti.

"Seni öldürürüm Jimin. Gerçekten yaparım, biliyorsun." Kafasına bir tane geçirerek devam etti. "İyiliğimizi düşünmüşmüş. Başka iyiliğimize olan şey yok muydu, sana ne bizim yatak odasındaki iyiliğimizden."

"Oğlum, nasılsa sende tık yok diye sıkıntı olmaz sanmıştık."

Kafamı eğerek, kahkaha atmamaya çalıştım. Jimin gerçekten şerefsizin önde gideniydi ve Taehyung gibi nispeten daha düzgün bir çocukla nasıl arkadaş kalabiliyordu, aklım almıyordu.

Üstelik bir de benimle arkadaştı.

Taehyung nasıl delirmiyordu, anlamıyordum.

"Jimin senin o ayarsız libodunu sikmeden kapa çeneni, şöyle konulara girme dedik  kaç kere!"

Harbiden Hana'yla seks yapmıyor olabilir miydi lan?

Yok canım, Taehyung'a bile fazlaydı bu.

"Ya hep bana kızıyorsun!" Jimin de sesini yükselttiğinde bahçede olduğumuz için şükrettim, bir de bize dönen bir ton bakışla uğraşamazdım. "O oyuncağı Jungkook seçti bir kere."

"Satıcı pezevenk." Jimin bana göz kırptığında yüzüme buruşturdum. "Jimin bu fikir senden başka kimseden çıkmaz, yeme beni." Taehyung bir kez daha Jimin'e vurduğunda, istemsizce güldüm.

Çok haklıydı, fikir benden çıkmamıştı.

"Sen de gülme, aramızın bozulmasının acısını tek Jimin'den çıkaracağım sanma."

"Ne var ona aldığın doğum günü hediyesinin içinden seks oyuncağı çıktıysa? Bundan kavga mı edilir, fantezi istemiyorsa söylerdi olup biterdi."

Kendi çapımda mantıklı konuştuğumda Jimin kahkaha atarak çakmam için elini uzattı. "O elini bir taraflarına sokmadan çek Jimin." Jimin, Tae'nin tehdidiyle elini anında kendine çekti gülmeyi kesti.

"Yemin ediyorum kız mezun olmadan mesleki ciddiyete büründü ya!" Jimin itirazına devam etti. "Kendimi bir hakime seks oyuncağı şakası yapmış gibi hissediyorum, geriyor beni."

Taehyung yüzünü ovuşturarak, bıkkınlıkla derin bir nefes verdi. "Harbiden öyle, yüz ifadesini aklımdan çıkaramıyorum. Bu sefer beni gerçekten öldürecek sandım." Yapar mıydı, yapardı. Taehyung iyi yırtmıştı.

"Ben yapmadım deseydin, zaten Jimin'e ait her şerefsizliğe inanır. Onu iyi tanıyor."

"Seni bir daha ortak falan yapmayacağım, zaten hemen öttün. İşe yaramaz bir insansın Jungkook."

Ben olmasam, Taehyung hediyeyi ona hayatta vermez ve bu şakayı asla yapamazdı. Hala konuşuyor olması sinir bozucuydu, zaten burnumdan gelmişti.

Elyora | JJK ✓Where stories live. Discover now