Jeg også

352 14 0
                                    

Ella

Jeg snur meg og legger hodet mitt oppå brystet til William jeg smiler og tenker på hvordan vi kom hit. Jeg ser på ham og smiler "ser du på meg når jeg sover ?" " nei" sier jeg. Plutselig åpner han øynene og jeg lukker mine lynraskt. Han ler og kysser meg på pannen jeg legger meg nærmere han. En time går og plutselig hører jeg lyder nede fra kjøkkenet, å nei jentene. Jeg klasker meg selv i ansiktet og ruller meg ut av sengen. Jeg drar på meg den store t-skjorten til William og drar på meg tightsen min. Jeg lukker døren varsomt og går ned trappen å inn på kjøkkenet.

Der står Trina med det rottet mørke håret sitt og lager pannekaker ,mens Emma sitter ved siden av  og surfer på telefonen sin, jeg tar ned et glass fra over vasken. Jeg lener meg til benken og ser på pannekakene som begynner å bli brune. "Så hvor ble det av deg i går ?" Spør Trina og ser på meg. Jeg drikker en god slurk og smiler som en gris. "O M G du hadde deg med William du ?" Sier Emma i det Emma sa det mistet Trina stekepannen på gulvet. « Nei» sa jeg "Å jo du rødmer jo som en tomat" påpeker Trina mens hun peker på meg med stekespade mens hun plukker opp stekepannen.

Jeg holder kjeft og snapper en pannekake fra fatet ved siden av Emma. Jeg setter meg ned på en stol ved bordet og tar frem telefonen min og surfer på Instagram og ser hva andre på skolen gjør i ferien. Noen er hjemme mens andre som Mia er i eksotiske land. Jeg legger fra meg telefonen når Trina setter en haug med pannekaker frem for meg og Emma. Vi spiser pannekakene med sirup og blåner og etter på rydder vi opp. Vi rakk akkurat og sette den siste tallerkenen på plass i det vi hører fottrinn i trappen.

Ned kommer William sammen med kompisen som jeg ikke vet navnet på ennå. Jeg går bort til William , han smiler og jeg smiler tilbake. Jeg ser på kompisen, han er høy og muskuløs og har en italiensk sjarm over seg. "Unnskyld for at jeg ikke presenterte meg i går navnet er Ella" sier jeg mens jeg rekker frem armen. Han rekker frem armen og rister min mens han svare "Det går helt greit mitt navn er Markus" jeg slipper hånden hans og vender meg selv mot William igjen. Han står fortsatt og fliser med Colgate tennene sine.

Jeg går mot yttergangen og han følger etter , Markus går mot Trina og Emma og presentere seg selv. Jeg hadde akkurat rukket å lukke døren i det jeg kjenner armen til William trekker meg mot han. Han kysser meg varsomt og jeg stønner. Han smiler og kysser meg på kjeven og biter svakt i øreflippen. Jeg har allerede begravet hendene inn i håret hans.
Jeg trekker meg ut av kysset varsomt. " Jeg har drømt om dette lenge" sier William. "Jeg også" svarte jeg.

Troublemaker (pauset)Where stories live. Discover now