Fengselet

1.1K 31 2
                                    

Sorry hvis det er litt lenge siden sist, husk å kommentere og like. Nå er det 111 lesere liksom jeg hadde ikke forventet så god respons😍Uansett her er en ny del


Ella

Faen dagen kunne ikke bli verre , men i det sekundet ordene forlater leppene mine kommer en kort liten blondine farlig nærme meg. Den lille blondine hadde på seg en kort lite skjørt som akkurat dekket rompa og en liten crop top. Da hun sto foran meg kunne jeg se at hun var sint. "Hold deg unna William og jeg skal ikke plage deg" sa blondinen. Det var da jeg kjente henne igjen hun var den blondinen som krasjet inn i meg og klinte med William. " For det første har du ikke tenkt å si unnskyld for at du krasjet i meg i går ? og for det andre så bestemmer ikke du hvem jeg vil være med eller ikke, og for det tredje så plager du meg bare ved å stå her" sa jeg surt.

Jeg kunne se at hun ble enda mere sur på meg og hun kom nærmere å sa "Bare hold deg unna William okey ?"sa hun med en pipette stemme. "Å hvorfor skal jeg høre på en plastikkdukke?" sa jeg selvsikkert. Hun ble sa sur at hun dyttet meg mot skapet jeg så meg rundt i korridoren og absolutt alle sto stille å så på oss. Hun slo meg i magen slik at jeg stønnet. Jeg tok tak i hodet hennes og skallet det i mitt og da hun var litt svimmel løsnet jeg meg fra grepet hennes å dyttet henne hardt mot skapet. Jeg slo hun enda hardere i magen enn det hun hadde gjort på meg. Hun stønnet og datt ned på baken. Jeg snudde meg og gikk mot gjengsitting. Før jeg skulle gå inn døren snudde jeg meg og ropte "Du kødder ikke med meg".

Da jeg kom inn kunne jeg se at nesten alle plassene var tatt unntatt to bakerst. Jeg tok den i hjørnet. Alle snudde seg mot meg å så rart på meg i det jeg satte meg ned. Etter 10 minutter med stillhet kom læreren inn. Hun var en gammel dame som var veldig streng. Hun sa at vi kunne gjøre lekser. Jeg fant frem tideplanen min og gjorde alle leksene for uken. Den eneste leksen jeg ikke kunne gjøre var samarbeids oppgaven jeg og William hadde. Etter en time med jobbing var klokka blitt bare 3 og det var igjen en hel time. I det jeg skulle sett på musikken på telefonen min kom William inn i klasserommet.

Alle sa overasket på han , men så så de ned i pulten igjen da han ga de et sint blikk. Han så over hele klasserommet og stoppet da han så meg. Jeg så at han gliste sitt guttete smil og gikk til plassen ved siden av min. " kunne vi ha arbeidet på dikte nå eller" sa jeg spørrende til William. "jeg kommer ikke til å gjøre oppgaven" sa William. " vel enten du liker det eller ikke må du gjøre oppgaven med meg" svarte jeg surt. " greit vi kan jobbe på oppgaven på en betingelse" sa William "hva er betingelsen?" sa jeg surt tilbake " betingelsen er at du skal være med meg en hel dag å gjør hva jeg vil " sa han selvsikkert. Jeg tenkte på det " det er greit, men du kan ikke tvinge meg til noe jeg ikke vil som sex eller noe sånt" sa jeg. " greit" sa William. Etter jeg hadde sakt ja til dealen med William jobbet vi til vi ble ferdig. Vi ble ferdig like før gjensittingen sluttet. Da jeg gikk mot motorsykkelen min ropte William "Husk på dealen da" sa han.

Troublemaker (pauset)Where stories live. Discover now