Daten

1K 29 0
                                    

Omg 716 lesere
Her er en ny del
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ella
Uken gikk unna og plutselig var det fredag igjen. Jeg sto opp og kledde på meg og lagde frokosten da det var ca.18 min til skolen skulle begynne gikk jeg til gangen fant hjelmen min og hanskene. Da jeg kom fram på skolen parkerte jeg på min faste plass og er klar for en SUPER fin skole dag merk sarkasmen. Jeg gikk til skapet og fant frem bøkerne Hmm første time Musikk mitt favoritt fag jeg gikk mot musikk rommet. Da jeg sto utenfor klasserommet kunne jeg høre en svak mumling inne i klasserommet jeg bestemte meg for å bare vente til at klokke ringte. Da timen var ferdig gikk jeg mot skapet til Isak og Emma (de har skap ved siden av hverandre) Isak kom først og ga meg en god klem før jeg trakk meg ut vi pratet litt om hendelsen i gymtimen. Dagen gikk fort over der jeg ikke møtte på William.

(Spoler frem til stevnemøte)

Jeg tok på med en hvit klokke kjole med røde roser som gikk ned til midt på lårene mine. Jeg satte håret mitt opp i en dott med en blomsterkrans rundt og toppet det hele med et par svarte ballerina sko. Jeg tittet ned på klokka på håndleddet mitt 19.58. Jeg brukte de to siste minuttene før William kom på å beundre stilen min.
Plutselig ringte ringeklokka og jeg gikk til gangen og åpnet døren.
Der sto William med en hvitskjorte og svarte jeans og svarte convers han har hatt i hårgelé i håret og lagt det pent til siden han kremet og sa "Du ser fin ut" jeg så han inn i øynene og kunne se at han mente det. Før jeg klarte å tenke sa jeg " du ser ikke så verst ut du heller"

Troublemaker (pauset)Where stories live. Discover now