Sleppover

1.2K 26 4
                                    




senere på fredagen

Ella

klokka er 7.30 og Emma og Trina hadde spist opp alt godteriet jeg hadde kjøpt for kvelden så vi bestemte oss for å dra på butikken å kjøpe øl og godteri. Så nå står jeg her og valget er mellom Munkholm og Carlsberg vi bestemte oss for å ta begge siden de var jo alkoholfritt øl så da trengte vi ikke å bekymre oss. Jeg gikk mot godteriet mens Emma og Trina skulle finne to flasker Coca Cola.

I mens jeg gikk rundt i butikken fikk jeg mange blikk fra guttene som var i butikken, det var da jeg kom på at jeg gikk i en liten joggebukse,ankelsokker og en singlet. Jeg hadde ikke bh under singlet og når jeg kom på det ble jeg rød som en tomat. Da jeg endelig hadde kommet til Godteri hyllen kom Emma og Trina med to Coca Colaflasker.

Vi tok vær vår godteripose og fylte de opp med masse forskjellig godteri. Jeg tok bare sure ting fordi jeg ikke liker sjokolade og salt så godt. Emma tok bare sjokolade og Trina tok bare salt. Da vi var ferdig og skulle til kassen hørte jeg plystre lyder bak oss.

Jeg snudde meg og så at Emma og Trina gjorde det samme. Rett bak oss sto William og gjengen. Jeg var sur fordi at jeg møter han overalt. "Har du begynt å stalke meg eller ?" svarte jeg spydig mot William, Han lo den fantastiske latteren sin og svarte " Dream on Prinsesse vi ska på fest dere da" svarte William. Jeg slengte ølet på båndet og gikk et skritt mot William, han tok hendene på midja mi og jeg strak meg etter den lille pakken bak ham og tok den med til båndet jeg snudde meg mot William igjen og sa " Jordbærsmak eller lakris?" svarte jeg med et smil. "hæ hva mener du med det?" svarte William, jeg tok kondompakken og viftet den foran ansikte hans han begynt å smile og svarte jordbær.

Da vi kom hjem igjen hylte Emma og Trina. " hvor mange ganger har du møtt på William?" spurte Trina mens hun spiste en lakris båt. "Vel jeg kan ikke huske hvor mange ganger faktisk" svarte jeg mens jeg fiklet med hendene mine. Emma og Trina så på hverandre og smilet deres holdte på eksplodere og de hylte å hoppet i sengen og sa "Ella og William sitter i ett tre", "ikke prøv dere og si resten da banker jeg dere" sa jeg truede mens jeg hoppet i senga også. "Når skal vi se en film?" Spurte Emma sutrete." Vi kan se Titanic" sa jeg mens jeg viftet med coveret.  Da filmen var ferdig sovnet vi på flekken.

Troublemaker (pauset)Where stories live. Discover now