Rektors kontor

1.7K 37 6
                                    

Bilde er kontoret

Ella
Da jeg endelig var framme ved Rektorens kontor banket jeg forsiktig på døra. Jeg hørte et klart og tydelig kom inn.

Da jeg kom inn så jeg en lang blond dame i 30 årene kom mot meg med et vennlig smil. Jeg hilste og fikk med meg at hun het Nora Berg men jeg skulle kalle henne rektor Berg. Jeg satt meg på den ledige stolen å så meg rundt i rommet. Det var veldig moderne og fint.

''Så du må velge valgfag først så får du planen og kodelåsen på skapet ditt'' sa rektoren tydelig. ''Ja vel hva kan jeg velge mellom da'' spurte jeg med en myk stemme. ''Vi har foto,tegning, design og redesign, Innsats for andre,sal og scenen,fysisk og Musikk og du må velge tre'' sa rektoren. '' Da velger jeg foto,Musikk og fysisk''sa jeg med en selvsikker stemme.


Etter jeg hadde fått timeplanen min og skapet mitt var det bare å gå til skapet der etter timen.
Da jeg var på vei til skapet krasjet jeg inn i en dør som suste foran ansikte mitt. Jeg gikk tilbake noen steg før jeg fikk se hvem som hadde åpnet døren. Ut fra døra kom en svart skikkelse med slitte jeans og en svart hettegenser som var godt trukket over hodet. Jeg viste der å da at dette var en klassisk  Bad boy. Han snudde seg og så irritert på meg før han snudde seg igjen og gikk nedover korridoren til utgangen og forsvant.

Jeg rettet litt på genseren og fortsatte mot skapet mitt. Da jeg kom fram til skap 2017 så tastet jeg koden og fant frem bøkene.Første time Matte yes merk sarkasmen. Jeg kom fram til klasserommet og banket forsiktig på døren og gikk inn.

----------------------------------------------
Hvem var den mørke skikkelsen og hvorfor dro han ?
Nå er det sommerferie og jeg kommer til å skrive en del siden jeg har så mye fri håper alle liker historien og liker og deler ❤️

Troublemaker (pauset)Where stories live. Discover now