Money is made to spend?

1.1K 25 1
                                    

Sorry for sene oppdateringer, men har vært å fartet litt så har det gått tomt for ideer , men nå er jeg på rett vei igjen☺️
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ella ( Lørdag klokka 10.29)
Jeg våknet av at sola skinte i ansiktet her jeg lå i senga med mine gode venner ved min side. Mamma dro på en jobbreise klokka 8 i dag tidlig så jeg har hele huset for meg selv i en uke digg. Jeg sto opp  og gikk mot walk in closet du hørte riktig har eget walk in closet. Jeg fant frem en grå t-skjorte, svarte jeans, hvite ankel sokker,svart bh og truse og topper det hele med en militær jakke. Jeg gikk på bade låste døren og fant frem et håndkle. I det jeg skrudde på dusjen kom kaldt vann rett på den nakene kroppen min. Jeg hoppet et skritt tilbake før jeg justerte temperaturen. Etter å ha stått i dusjen i 20 minutter gikk jeg ut og tok håndkleet rundt meg og tok på meg undertøyet. Da jeg var ferdig på kledd tok jeg hårføneren og fønte  håret. Da håret var som passe tørt laget jeg to stramme fletter som går ned til korsryggen min. Jeg tok på et tynt lag med maskara og vips så var jeg ferdig.
Da jeg var kommet tilbake til rommet mitt så jeg at Trina hadde stått opp mens Emma lå enda å sov. Vi vekket henne med å skru på I Think I'm in love av Kat Dahlia det er favoritt sangen til Emma. Hun brå vaknet å begynte å synge. Trina sang også. Da sangen var ferdig kledde Emma og Trina på seg og sminket seg selv.

Da klokka var 11 dro vi mot kjøpesenteret vi tok bilen til Emm bort til kjøpesenteret. Da vi kom frem bestemt vi oss for å gå å spise frokost på en cafe. Vi gikk in på en cafe som het Søstrene Berg jeg og Emma bestilte oss kaffe og et rundstykke mens Trina bestilte Iste og pannekaker til frokost.
Da vi hadde fått i oss maten og drikken gikk vi mot H&M min nr.2 favoritt butikk. Vi gikk mot salg først jeg fant et par gråe jeans med hul på venstre kne og hull frå midt på låret ned til midt på leggen på høyre siden. Emma fant seg to kjoler den ene var svart og var stroppe løs og gikk til midt på lårene. Mens kjole nr.2 var hvit/grå og hadde hul på ryggen og til slutt kjøpte Trina seg en rosa hettegenser der det står Girl Power på. Vi gikk til kassa og betalte etter vi hadde gått på en sminkebutikk møtte vi på barbiedukkene fra skolen på. "Hva heter hun korte blonde?" Spurte jeg Emma mens vi gikk roligere. " Hun heter Mia og er Skolens bitch hun og William hooker sammen på skolen å sånn" svarte Emma. " Mia hun kom å sa sånn at jeg skulle ligge unna William og sånn men det ente med at jeg fikk et slag i magen mens hun fikk det tilbake dobbelt så hardt" sa jeg mens jeg så på Mia og gjengen hennes. Da barbiedukkene sto rett foran oss kun jeg se at Mia har blitt blå på magen. Den rosa toppen stopper akkurat der det store blåmerket jeg laget. Jeg kunne se at hun har tatt på sminke for å ikke vær så blå. Jeg har ikke noe blåmerke siden hun ikke slo så veldig hardt. Mia bitch blikka oss så gikk hun forbi med resten av barbiedukkene på sleip. Vi gikk innom favoritt butikken min som heter Black spot jeg kjøpte to jakker med militær mønster mens Emma og Trina kjøpte bukser med hull . Da vi hadde shoppet i 4 timer begynte vi å bevege oss hjem igjen.
Da vi kom hjem satte vi på Twilight maraton og så alle filmene. Da klokka var ca 12 bestemte vi oss for å legge oss.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Enda et kapittel ferdig nå er er vi opp i 447 LESERE OMG. Jeg synes det er så hyggelig at det er så mange som leser ☺️
Da reiser jeg til Spania 1 august og kommer hjem igjen 17.august og da er det akkurat 4 dager igjen til skolen begynner.

❤️kommenter og stem❤️

Troublemaker (pauset)Where stories live. Discover now