Karma is a bitch

1K 31 6
                                    

Halla nå er vi opp 4,25K !!!! Jeg ❤️ dere som leser.

.............................................................................

Ella

Omg hvorfor må William være i tankene mine så ofte. Jeg lå i sengen og tenkte på William i det døren ned ringte på. Jeg snublet meg ut av sengen og fant frem en kose bukse. Jeg snublet meg ned trappen mens jeg tok på buksen. Da jeg åpnet døren sto en person jeg hadde savnet veldig mye nemlig Erik. Han var min beste venn da jeg bodde i Amsterdam. Vi bokset sammen og gikk på samme skole. Vi fant på mye bullshit sammen. Helt til når jeg måtte flytte tilbake igjen. Uansett foreldrene hans er , svenske så han forsto meg ganske godt når vi var sammen. Uansett han er 1,80 høy, tykt blondt hår, tykke øyevipper som rammer inn de kalde blå øynene. Høye kinnbein og små kjeggstubber som stikker ut. Å sist men , ikke minst han er homo. Så når jeg møtte han var han på vei ut av skapet. Å jeg støttet han totalt.
« hva gjør du her?» spurte jeg. « Fär inte en pojke lov til å besöke sin bff?» spurte han på sin svenske dialekt. «Jo det jeg mente hva gjør du i England og ikke på skole i Amsterdam ?» « Vel jag tenkta at jag inte ville bu i Amsterdam lengre så derfor har jag flyttet» « hit ?» spurte jeg. « jag ringte dine foreldra och din mor så at det var greit at jag bodde her til hun kom hjem» svarte han og gikk inn i gangen. Mår han satte fra seg sekkene slengte han armene rundt meg og ga meg en storm klem. Jeg fniste og klemte hardt tilbake. Jeg viste Erik hvor han kunne legge tingene sine hen og vi begynte å gjøre oss klar for skole. Jeg byttet bandasje og tok på meg klærne mine ( se bilde) + motorsykkelhjelm i hånden. Jeg grabber sekken min og Erik fant frem min ekstra motorsykkelhjelm.

Vi satte oss på sykkelen og kjørte på skolen. Da vi kom på skolen fikk jeg og Erik mange blikk. « hva tittar dey pä ?" Spurte Erik når han så seg rundt i skolegården. «De ser på oss» svarte jeg mens jeg kastet på håret og gikk med Erik mot vennene mine. Trina var den første jeg møtte « hei Trins» sa jeg. «Hei Ella og ... » sa hun og så på Erik. Erik rakk hånden og sa « Erik Räland» Trins ristet hånden Jans dramatisk for at det skulle være hyggelig og svarte «Trina»

Erik nikket og skulle til å si noe til Trinapp da jeg ble kastet opp mot skapene av en ukjent gutt. Jeg grabbet opp av gulvet og flere ukjente gutter kom til syne. Jeg så Erik stille seg opp ved siden av meg. De var 6 vi var to juniormester i boksing. Jeg nikket mot Erik og hev meg mot den første som kom mot meg.
Jeg hev inn noen slag i magen og dukket unna noen, jeg smelte i kinnet hans og han slo til meg i magen. Jeg samlet alle følelsen og gjorde de om til energi. Jeg sparket han i brystet og han datt i bakken. De neste to var enda verre. Jegble grepet bakfraav den ene omhandler andre sparket meg to ganger magen. Jeg spyttet ut litt blod før jeg sp bort på Erik. Han hadde slått ned to av de og begynynte på den tredje. Jeg sparket denne nærmeste og han datt i bakken jeg snudde meg og så Erik i vansker. Jeg løp bort til han og sparket og bokset han som angrep han bakfra slik at han datt i bakken. Når jeg snudde meg igjen var de andre 5 borte og han som lå på bakken reiste seg opp og hinket mot utgangen. Plutselig kom Mia klappende med gjengen bak seg og hun så « karma is a bitch, dumt at du ble så skadet» jeg Skjetten tenner. « hvor er prinsen din når du trenger ham» sa hun med sin patetiske stemme. Jeg gikk med raske og hurtige skritt mot henne. Rev henne i t-skjorta ( bh-en) og sa « Du bør Faen meg passe deg for nå , nå er det krig» sa jeg med sammenbitte tenner før jeg førte med meg Erik til helsesøster.

Da jeg og Erik ble lappet sammen igjen gikk vi for og ordne skolepapiren. I det vi skulle til å gå til lunsj ble jeg dratt bakover. Jeg fikk et par armer rundt midjen og ble stengt inn i et kott. Jeg skulle til å skrike  i det en uhyggelig kjent latter hørtes. Det var han. Han som ødela livet mitt. Grunnen til at jeg flyttet til Amsterdam. Nemelig Nikolas Warner.

.............................................................................

😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Hva er det slutt allerede ? Hvor er William når man trenger han. Hmmm hvem er Nikolas Warner ??

Følg med vidre 🤗

Troublemaker (pauset)Where stories live. Discover now