De forskjellige gruppene

1.6K 28 6
                                    

Ella
Etter en hel time med matte var det endelig på tide med lunsj. Det eneste problemet var at jeg ikke viste hvor kantina var. Før jeg rakk å tenke mer på det så jeg Trina stå og snakke med en høy gutt med blondt hår. Jeg gikk med bestemte og raske skritt mot Trina.

Da jeg sto rett ved siden av Trina kunne jeg se gutten nøyere. Han hadde blondt hår himmel blå øyne og lepper som så kyss bare ut, Vent hva sa du nå Ella sa du nettopp at den gutten var kyss bar ? Ja jeg gjorde vel det svarte jeg min lille irriterende stemme i hode. ''Ella'' sa jeg å rakk frem hånden mot den ukjente gutten. ''Daniel'' svarte gutten. '' Hei du Trina kunne jeg ha spist lunsj med deg eller ?'' Spurte jeg med et glis om munnen. ''Selvfølgelig og jeg skal presentere deg for gjengen når vi kommer til kantinen'' sa Trina smilende.

Da vi kom inn i kantina kunne jeg se at det var bord og forskjellige grupper som satt på bordene. Jeg kunne sa at de populære satt i midten. På ett annet bord satt nerdene. Til høyre for dem satt fotballguttene og oppe i andre etasje møtte jeg ett par ravnsvarte øyne. Det var bordet til
Troublemakene.

Før jeg fikk sett meg mer rundt i kantina hadde Solveig ledet meg til ett bord ved et vindu og der satt tre personer og så nysgjerrig på meg.
Det var to gutter og en jente som satt å så på meg.

Jenta het Emma og hadde blondt kort hår og brune øyne og hadde på seg en grå kjole som gikk ned til knærne. Guttene het Adam og Isak og var tvillinger begge hadde blåe øyne og brunt hår. Adam hadde på seg en grå genser og en mørkeblå jeans og Isak hadde på seg det samme. Trina hadde presentert meg for dem og så var det min tur.

''Hei jeg heter Ella er 19 år jeg bor med moren min har ingen søsken, pappa jobber i militæret, jeg liker å tegne og ta bilder -jeg liker også å synge , men det er hemmelig- jeg har gått på boksing i 3 år nå så ja og jeg kom tilbake til England etter å ha bodd i Amsterdam i 3 år'' sa jeg med et glis.
De andre var så overasket ut. Vi snakket lenge de var veldig hyggelig.

Plutselig sa Trina " Ella det er noen regler du burde kunne'' sa Trina med en alvorlig stemme. '' Hva da ?''spurte jeg med et undrene stemme. ''For det første så er du nødt å holde deg unna William Jones'' sa Emma, ''hæ hvorfor det?''sa jeg '' Fordi han er en fuckboy og han er en Bad boy han er voldelig og slår jenter og gutter uten å tenke seg om'' sa Isak mens han hadde salat i munnen. ''Er det han som sitter der oppe å stirrer på meg? ''sa jeg med en litt skremt stemme og pekte mot gjengen i andre etasje.

----------------------------------------------
Litt langt kapittel men jaja liker man å skrive så gjør man vel det ☺️

Troublemaker (pauset)Where stories live. Discover now