De ravnsvarte øynene

1.4K 34 6
                                    

Ella
Hele gruppen snudde seg mot Gjengen og Trina sa at han som stirret var William. ''Skal jeg si dere noe morsomt''sa jeg når de andre var ferdige med å se. ''Ja'' sa Daniel etter en stund med stillhet '' Jeg møtte på William eller rettere sakt han smelte en dør i ansikte mitt da'' sa jeg med en liten latter, men de andre satt bare stille og gapet.

Da jeg endelig fikk kontakt med de så sa Trina ''Du er heldig som ikke ble mere skadet ''sa Trina med øyne like store som tallerkener. Før jeg rakk å si noe mer ble det helt stille i kantina da jeg så meg rundt så jeg gjengen gå mot ut gangs døra,men den eneste jeg ikke kunne se var William. Plutselig kunne jeg kjenne en varm pust i nakken. Jeg snudde meg sakte rundt å ble møtt med to par ravnsvarte øyne. Det var som om hele verden sto stille mens vi så på hverandre. Så snudde jeg meg tilbake til plassen min. Før William gikk kunne jeg kjenne at han lente seg mot øret mitt og sa "ses senere Prinsesse". Da de endelig var ute kom lyd nivået opp igjen på normalt nivå. Jeg kunne høre hele kantinen hvisket om hva som skjedde mellom meg og William.  Da jeg var ferdig med maten min så gikk jeg med Isak tilbake til skapet mitt. Da jeg var fremme kunne jeg se at William sto i ett hjørne og klinte med en kort blondine,men han så på meg mens han klinte. De ravnsvarte øynene boret seg inn i mine og jeg følte trangen til å gjemme meg i ett sort hull. Etter en lang periode med stirring gikk han igjen.

Etter en lang skole dag var jeg endelig ferdig og var klar til å se på Netflix etter jeg hadde gjort meg ferdig med leksene. Jeg teksten mamma og hun skulle komme om 15 minutter. Mens jeg sto på parkeringen tenkte jeg på William. Han hadde svart hår, svarte øyne, muskler som holder på å eksplodere under hettegenserne hans og leppene var store og fyldige og jeg skulle gjerne ha ky -nei ikke tenk sånt sa plutselig en stemme inni hodet mitt. ''Jeg kan ikke noe for det, men han er veldig kjekk da''svarte jeg tilbake, men før jeg fikk diskutere mere kom mamma og plukket meg opp.

----------------------------------------------
Ohh hva var det Ella skulle si Hmm 🤔jaja det får du finne ut
Etter noen kapitler.
Hvem tenker du på når du hører beskrivelsen min om William kommentere svaret ditt☺️

Troublemaker (pauset)Where stories live. Discover now