Chapter 4

141 4 0
                                    

By the way, you've been uninvited. Cause all you say, are all the same things i did. Copycat you try to cut my glamour

Ik veeg mijn wekker weg. Ik zucht en stap uit bed. Ik heb iets van vier uur geslapen, lekker gedaan Luca, denk ik in mezelf. Ik rek me uit en gaap.

Ik kijk wat ik vandaag naar school aan kan doen. Ik zie een zwarte jeans en een blauwe gescheurde broek. Ook zie ik een korte zwarte broek. Ik lach. Ik ben in een vrolijke bui vandaag. Ik pak de zwarte korte broek.

Ik pak een random lichtblauwe hemelkleur top. Met een lage v-hals ja dat is cute. Ik loop naar de badkamer ik doe mijn kleding uit en stap onder de douche.

Na tien minuten douchen heb ik het wel gezien. Ik droog me af en doe de handdoek op mijn lichaam. Ik gooi een doek die ik onder koude water heb gehouden in mijn gezicht aangezien het momenteel 32°c graden is.

Ik besluit een strakke hoge staart in te doen. Jup dat is hoed genoeg. Shawn zal nu nog net niet wegrennen.
Nee haha joke. Ik heb wel me best gedaan op de staart.

Ik loop weer terug naar mijn kamer. En doe mijn kleding aan. Ik pak nog een paar zwarte Nike sokken en doe die ook aan.

Ik vul mijn tas met de boeken die ik nodig heb voor vandaag. Gelukkig heb ik vandaag tropenrooster. [Een verkort rooster vanwege het warme weer.]

Ik loop de trap af. Normaal zou mijn moeder schreeuwen dat ik laat zou zijn terwijl ik nog een uur heb ofzo en ik woon een kwartier van school.

Ik kijk in de woonkamer. Geen moeder te bekennen. Ik loop naar de keuken. Ik kijk in de koelkast, ook geen eten. Ik loop naar de eettafel er ligt een briefje op de tafel met €5 euro op tafel.

Lieve Lu,
Hier heb je €5 euro, ik was moe dus ik blijf even liggen vanochtend. Hiermee kan je wat eten halen op school.

Veel plezier op school,
Je ma.

Haha plezier op school, geloof je het zelf. Als ik eten wil halen moet ik wel weggaan nu. Ik loop naar de garage. Ik zie een auto die ik niet ken. What the fuck. Ik pak mijn fiets en open de garagepoort. [Noem je dat zo? Die schuifklep?]

Ik stap naar buiten en doe de garagepoort weer dicht. Ik stap op de fiets en fiets naar de Jumbo. Ik besluit een sandwich en een flesje water te kopen.

Ik reken het af. Het koste €3,50 euro dus ik kan uit school nog wat kopen. Ik doe het in mijn tas en fiets naar school.

-

Ik kom op school en ik ben 5 minuten te vroeg. "Eey! Wat hoorde ik nou?" schreeuwde Sophie. Ik kijk verbaasd en loop naar Sophie toe. "Ben je aangehouden door de politie?" ze kijkt arrogant. "Nee wie the fuck zegt dat?" vraag ik verbaast. "Sam zag je gister, met de politie." ik zucht "nee man ze konden me niet eens aanhouden." ze ik met een lacherige blik. Sophie kijkt verschrikt. "Dus de politie was wel naar je op zoek?"

Ik loop weg zonder antwoord te geven. Ik loop naar Sam. Voor deze shit heb ik Maud of Shawn niet nodig. Om te waarom ze loog.

Ik tik op Sam haar schouder. Ik zie haar lichterlijk schrikken. "What the fuck zeg jij?" vraag ik. "Let op je taalgebruik." lacht Sam. "Nee serieus, waarom heb je gezegd dat ik ben aangehouden." zeg ik. "Dat het ik niet gezegd" ontkent Sam. "Wooohooooho" hoor ik. Ik kijk om en zie Maud staand fietsen naar de fietsenstalling.

Ik lach. Ik draai me weer om ondertussen is Sophie bij Sam gaan staan. Om haar te helpen ofzo. "Dus waarom heb je dat gezegd?" vraag ik Sam nogmaals. "Ik heb het niet gezegd! Schreeuwt ze. Ze geeft me een bitchie blik.

Ik adem in, klaar om te gaan ratelen. " ik weet dat je het heb gezegd, waarom zei Sophie het anders? Je hebt wel meer dingen, ik haat het als mensen liegen. En ja er wad gister politie,aar dat betekend niet gelijk dat ik ben aangehouden." ik adem uit. Eindelijk het is eruit. "Sorry ik dacht het, kun je het me vergeven." ik zucht. Vooruit dan.

Ik geef haar een knuffel. En natuurlijk Sophie ook. "Doei" ik zwaai en loop weg naar Maud.

"Jij hebt echt je best gedaan voor shawn." lacht Maud. "Shut up" ik lach. Op dat moment kom Shawn precies aanlopen. Kut, dat heeft hij sowieso gehoord. "Maud" zucht ik. "Kijk eens achter je. Ze draait om en ziet Shawn staan.

"oh kut." ze houd haar hand voor me mond. "Heb je gehoord wat ik zei?" vraagt Maud aan Shawn. Shawn zijn hoofd word rood. "Ja dus" lacht Maud. Ik rol met mijn ogen en zucht. "Wat moest ik horen?" vraagt Shawn. "Oh je hebt het niet gehoord?" vraagt Maud. "Nee." Maud doet alsof ze zweet van haar voorhoofd veegt.

Ik lach. "Ik ga even, mijn moeder belt" zegt Maud. Lekker nu sta ik alleen met Shawn. "Hoi" zegt Shawn. "Hoi" zeg ik en kijk naar de vloer. "Ik had een vraagje." zegt Shawn. Ik kijk op. "Z-zou je euh, morgen euh, i-iets kunnen doen?" ik kijk hem aan. "Ja is goed" zeg ik met een lach. Hij lijkt al iets meer comfortabel. "Hoelaat haal ik je op?" vraagt hij. "Wat jij wilt" zeg ik hem. Ik zie Maud een hartje vormen met haar handen achter de rug van Shawn. "9pm?" vraagt hij. "Ja is goed." ik voel dat ik rood word. "Woeeeoeee" schreeuwt Maud. Ik lach een beetje ongemakkelijk. Ik merk dat Shawn hetzelfde doet.

-skip school

Ik kom thuis ik gooi mijn tas neer in de gang. Ik heb me de hele dag ingehouden. Ik loop de huiskamer in waar mijn moeder zit.

"Mam ik ga op date met Shawn!" schreeuw ik blij, ik doe ook mijn vreugde dansje.

-6pm
Ik zit aan de eettafel. Mijn moeder schuift een bord spaghetti voor mijn neus. Ik denk de hele tijd aan het moment dat Shawn me vroeg.

Mijn moeder zwaait haar handen voor mijn ogen om me uit mijn gedachte halen. Ik kijk op. Ik zie een boze blik van mijn moeder.
O god, daar gaan we weer. Ik zucht.

Forever young ft. shawn mendesحيث تعيش القصص. اكتشف الآن