Young Ft. Shawn Mendes

233 4 0
                                    

Dit verhaal,

Taalgebruik:
In dit verhaal komen scheldwoorden voor. Als je daar niet tegen kunt raad ik je aan het niet te lezen. Ook zitten er Engelse zinnen en woorden in het verhaal, maar je kunt het wel gewoon lezen je begrijpt het ook als je de scheldwoorden en de Engelse woorden en zinnen vermijdt.

Over mij:
Ik ben een meisje op de middelbareschool. Ik ben fan van Shawn Mendes en ik vind het leuk om mijn ideeën te delen. Ik ben ook gewoon een tiener dus alsjeblieft geen haat op mijn Shawn Mendes Fanfiction. Als je het niet leuk vind lees je het niet.

Posts:
Ik weet dat de eerste paar posts rommelig waren maar daar komt verandering in. In ga vanaf nu elke week 1x posten op zaterdag. De posts zullen rond de 1000 woorden zijn buiten mijn gebrabbel dat in onderaan de story plaats.

Copyright:

COPYRIGHT© 2018, all rights reserved. Please don't copy my work. Those are all ideas and thoughts I had writing this story. Please don't translate the story into an other language. I'm no longer accept translatings.

COPYRIGHT© 2018, alle rechten zijn bepaald. Kopieer mijn werk niet, dit zijn ideeën en gevoelens die ik had tijdens het maken van dit verhaal. Vertaal het verhaal niet in andere talen. Ik accepteer geen vertalingen meer.

Laatste woorden:
veel plezier met het lezen van het verhaal. Laat me weten als er spelfouten inzitten of Chapter mogelijk schadelijk over zouden kunnen komen bij mensen. Laat me weten als je ideeën hebt. Ik vind het leuk als je meedenkt en misschien vind je het ook leuk als je idee in het verhaal komt. Als ik mogelijk een idee van je heb gebruikt zal ik onderaan het verhaal je een credit geven.

Forever young ft. shawn mendesWhere stories live. Discover now