Chapter 1

200 5 1
                                    

"Schat kom je? Je moet zo naar school!" roept mijn moeder. "Ja ik kom eraan!" roep ik terug. ik kijk nog even naar de foto en doe dan het fotoalbum dicht. Ik leg het boek op mijn bureau en pak mijn tas om naar beneden te gaan.

ohja ik zal me even voorstellen, ik ben Luca ik ben 16 jaar en ik woon alleen met mijn moeder want mijn vader zit in een psygiatische inrichting. En ik heb voor de rest geen broer of zus. Veel vrienden heb ik ook niet ik heb 3 vriendinnen waarvan een mijn beste vriendin is, en ik ben nog bevriend met Shawn. De enigste jongen waarmee ik bevriend ben.

ik ken hem al vanaf ik klein was, toen ik geboren werd was hij 1 jaar. maar ja weer verder naar mijn leventje.

Ik pak mijn trommel van het aanrecht en ik stop het samen met mijn fles mijn tas in. ik rits mijn tas dicht en gooi hem met een soepele beweging op mijn schouder. "Moet je geen jas aan?" "Mam het is superwarm ik ga echt geen jas aan doen naar school." Ik zucht en doe de voordeur achter me dicht.

ik stap op mijn fiets en fiets naar school

-  20 min later  -

Als ik op school aankom zie ik mijn vriendinnen al staan. "heeey!" zegt sophie super vrolijk en geeft me een knuffel. "hoi" zeg ik erachteraan. Sophie gaan verder praten met Sam en Maud. Ik zie Shawn alleen staan bij zijn fietsband. "waddup?" zeg ik. Hij kijkt op. "hoi" "wat is er aan de hand" vraag ik. "mijn fietsband ligt eraf" "ik ga wel even meneer Albertssen halen." hij knikt ik loop de school binnen. Ik loop het lokaal van meneer Albertssen binnen. "meneer Shawn z'n fietsband ligt eraf kun je even helpen. "Is goed." 

Nadat Shawn zijn fietsband is gemaakt lopen we opnieuw school binnen ookal zijn we al dik telaat. "sorry dat je door mijn ook telaat bent" zegt Shawn "geeft niet." we lopen het lokaal binnen en iedereen kijkt ons aan. Sophie maakt het 'oehhh' geluid. Ik kijk haar boos aan. Ik zie dat Shawn rood word.

Ik ga op mijn plek zitten naast Sophie. En ik volg de les.

-   Wat vinden jullie van het 1e deel? En vertel me het alsjeblieft als er spelfouten in zitten. Joe!

Forever young ft. shawn mendesWhere stories live. Discover now