15

1.8K 48 3
                                    

Jen jsem chtěla říct, že na mém profilu mám nový příběh. Jmenuje se I WAS YOURS. Budu ráda, když se na něj podíváte a dáte mi vědět, děkuji předem.
________
Uběhla asi hodina než mě přivítali všichni. Myslím tím Crystal, Luke, Kaykay, Ashton, Nasty, Calum, Roy, Mariah a dalších asi pět lidí. Jediný kdo si všiml, že mám větší břicho byla Crystal, která mĕ objala fakt pevně a já měla pocit, že to dítě vyzvracím.

,,Pojď si s námi dát panáka." Přiběhl do kuchyně Michael. Vypadal, že už něco pil, motal se totiž ve dveřích.

,,Já nepiju." Řekla jsem mírně potichu.

,,Co kecáš! Vždyť si chodila s náma na pařby a byla jsi první co měla v sobě panáka, takže pojď." Vzal mě za ruku a táhl mě za zbytkem do obýváku. Většina jich tu byla už celkem napitá a to se mi moc nelíbilo. Ve většině to byli jenom kluci a Nasty byla, jinak Crystal a Sierra ne nebo aspoň to na nich nebylo vidět.

,,Tu máš panáka." Podal mi jednu malou skleničku s tmavší tekutinou.

,,Ale já to nechci." Dala jsem mu to zpátky do ruky.

,,Ale notak! Nedělej labuť. Napíj se." Podal mi to zpátky.

,,Ale já to opravdu nechci." Snažila jsem se být v klidu i když mě to hž trošku vytáčelo.

,,Proč to nechceš?" Zamračil se pořád mi do ruky strkal tu malou skleničku.

,,Protože to nechci."

,,Proč?"

,,Prostě to nechci." Veškerá pozornost byla přemístěna na nás, ale mě to bylo celkem jedno, jenom mi vadilo, že jsou potichu a jediní kdo tu mluví jsem já a Michael.

,,To ale není argument." Zamračil se ještě víc a naposledy mi podal skleničku.

,,Já. To. Prostě. Nechci."

,,Člověk se na tebe těší, těší se až si spolu dáte přivítacího panáka a ty ho nechceš? A ještě neumíš říct normalní důvod?" Vyjekl naštvaně a pořád v ruce držel tu skleničku.

,,Já prostě odmítám teďka pít, jasný?!" Vykřikla jsem.

,,Proč?!" Řikl zase naštvaně on.

,,Protože jsem těhotná ty blbečku!" Vykřikla jsem ještě víc naštvaně. Všichni zůstali stát na jednom místě a nikdo se nehnul. Dokonce ani Mike ne. Měla jsem strach, že se mu něco stalo, ale nakonec se začal hýbat a i mluvit.

,,Cože jsi?" Zeptal se s klidním hlasem.

,,Slyšel jsi." Odsekla jsem.

,,Jak-jak dlou-dlouho už jsi?" Koktal.

,,Začala jsem teprve pátý měsíc." Sklonila jsem hlavu a koukala si na své nohy. Myslím, že bych si měla nalakovat nehty, vypadají divně.

,,A kdo je otec?"

,,Co je ti po tom." Vyštěkla jsem a utíkala do pokoje. Zabouchla jsem za sebou dveře a následně zamkla. Takhle se to neměl dozvědět, takhle ne.

One night [CZ-5Sos]Where stories live. Discover now