9

1.8K 49 2
                                    

Vše co jsem chtěla jsem už měla a teď jdu zase spokojeně na byt. Mám takový tušení, že teďka v těhotenství chodím víc jak když jsem nebyla těhotná. Je to divný, ale asi je to pravda. Těším se domů. Těšim se na svoji postel. Těšim se na bráchu.
Z dolní police ve skříni jsem vytáhla kufr a začala si balit věcy. První jsem dala trička, kalhoty, mikiny, spodní prádlo, ty dvě budny co jsem tu měla a šaty a až potom tam dala dvoje boty, víc se mi tam už nevlezlo. Vytáhla jsem tedy svoje dvě velké cestovní tašky a do nich si dala zbytek bot, hygienu co jsem tu měla a ostatní věci. Do další cestovky jsem dala fotky co jsem tu měla, oblečení co jsem koupila miminku a dárečky pro kluky. Bude zajimavé to všechno táhnout sama ven před barák. Už se nemůžu dočkat.

,,Teď by jsme se mohli jít napapat. Co říkáš?" Koukla jsem se dolů, na bříško. ,,Co by sis tak rád dal?" Koukla jsem se do ledničky. Nic jiného krom salátu a mléka tam nebylo. Takže bylo jasno, salát vyhrál. Vytáhla jsem si lžičku a posadila se k malému baru na malou barovou židličku a pustila se do salátu.
Po jídle jsem si vytáhla notebook ještě z kufru a zapla si film. Co já budu dělat ještě těch pár dní tady? Věci už mám sbaleny, pro kluky už mám dárky koupené, pro miminko mám taky něco. Co teď? Můžu zavolat Gigi, jestli by nechtěla s holkama někam jít. Gigi je jedna holčina z té naší party. Je milá, dokáže tě dostat z tvojí blbé nálady nebo ti dokáže hodně pomoct. Je mi líto že už budu odlétat, ale zase na druhou stranu jsem ráda, že budu doma, v klidu. I když nevím jestli v klidu. Určitě se kolem budou zase ohánět paparaci nebo jiný zrůdy, aby si mohli vyfotit co děláme s klukama. Neříkám, že se mi to tady nestalo. Stalo a to několikrát, ale teďka, když jsem těhotná se mi to tak často nestávalo. Divím se, že už Michael nenašel nějakou fotku kde jsem vidět s bříškem. Pořád se bojím co mi na to řekne. Jestli mě třeba nevyhodí z domu se slovy, že jsem si měla dávat větší pozor. Nebo by mě zajímalo, jak bude reagovat až zjístí, kdo je otcem mého miminka. Asi mě zabije.

One night [CZ-5Sos]Where stories live. Discover now