Část 17

59 4 0
                                    

Flashback
  "Když jsme vedli boj na život a na smrt, dostali jsme se do kuchyně, a tam je taková úžasná skříň, která má spodek ulomenej, a ten zbytek je ostrej. Takže jsme se s CCm dostrkali až k tomu, a pak se o to oba úspěšně pořezali." dokončil svůj projev, a já je chytla za jejich zdravé ruce a odvedla do kuchyně. 
Konec Flashbacku

Ošetřila jsem Ashleymu ránu, a protože jí měl menší než CC, tak jsem mu ji přelepila nějakou širokou a dlouhou náplastí. "Ashley táhni pryč a vyhni se skříni." řekla jsem mu s velice milým úsměvem a on jen něco zabrblal a odešel. Podívala jsem se na CCho ruku, a přiložila k ráně kapesník, abych ho většiny vyteklé krve zbavila. Pak jsem mu to ošetřila tak jako Ashleymu, ale když jsem vzala do ruky dezinfekci, zatvářil se poněkud vyděšeně. "Rockovej bubeník, a bojí se dezinfekce?" zeptala jsem se ho s úsměvem, a on jen kývl na souhlas. "Neboj CC, ono to..." nedořekla jsem, a využila situace kdy se nesoustředil na dezinfekci, ale na mě, a stříkla dezinfekci na jeho ránu. "Zrádkyně!" zařval a začal mi drtit ruku. Nechápu kdy mi ji chytil, ale očividně ho dezinfekce pálila. Po asi 10ti minutách přestal, a moji ruku pustil. Byla fialovo-červená, a já chtěla odejít. "Pusinku na bebíčko!" zakřičel dětinsky, a já ho poslechla. Pak jsem odtamtud rychle zmizela za klukama. "Zajdeme někam na večeři, a půjdeme spát." navrhl Jake, který se s Jinxxem najednou zjevil v obýváku. Podívala jsem se na hodiny a zjistila, že je už 8 večer. "Okay." odsouhlasil Andy a vyrazili jsme ven. "Řídím!" zařval CC a vyběhl za námi. "To těžko, jdeme pěšky." odpověděl Jake, a jediná reakce které se dočkal, bylo CCho zabručení.

Po dlouhé době vydávám další krátkou část. Díky lockdownu bych se chtěla k psaní vrátit, ale mé 'BVB léta' už jsou trošku za mnou. Nevím, jestli v tomhle příběhu pokračovat, nebo začít psát jiný - nový 🖤

My Life with Black Veil BridesWhere stories live. Discover now