Část 10

357 26 0
                                    

Flashback
Najednou jsem se rozeběhla zpět, a začala jsem sundavat plakáty ze stěn. Vzala jsem ještě všechny CDéčka, a šla jsem je přidat k věcem do tašky. Andy mě se smíchem pozoroval, a tašku mi nakonec vzal.
Konec Flashbacku

Když jsme přijeli na hotel, šla jsem k Andymu na pokoj. Jelikož Jinxx a CC někam jeli, zůstal tu jen Ashley, Jake, Andy a já. Oni byli na svém pokoji, a já s Andym zase na tom našem. "Potřebuju si zavolat... Mohla by jsi jít ke klukům?" řekl po chvíli ticha, a já kývla hlavou. Teď mi to došlo... On má dva mobily? "Jo... Dobře." odpověděla jsem, a šla na chodbu. Přišla jsem k jejich pokoji, zaklepala, a po chvilce mi otevřel přiopilý Jake. Nebyl na tom ještě tak špatně, takže z něj lezly i celkem normální věty, ale i tak bylo poznat že už něco vypil. "Ahooj Jessie! Pojď dál!" zařval, a já nevěděla jestli to že mi řekl Jessie je kvůli alkoholu, nebo kvůli tomu že prostě jen neví jak se jmenuju. "Ahoj Jakeu, já jsem Jennifer!" zařvala jsem na něj zpět úplně stejným stylem, a on jen zakýval hlavou na souhlas. Stoupl si na chodbu, a pokynul mi abych šla dovnitř. "Pojď dál!" začal zase křičet, a já ho obešla dovnitř. Vešla jsem, a viděla Ashleyho, jak leží na posteli, a má v ruce notebook. "Ahoj. Jake je trochu nalitej... Co tu vlastně děláš?" řekl, a podíval se na mě. "Ahoj... Všimla jsem si, a Andy chtěl být sám." odpověděla jsem, a zůstala jsem stát uprostřed místnosti. Ashley poplácal na místo vedle něj, a já si tam šla sednout. "Proč chce být sám?" zeptal se po chvíli zírání si do očí Ashley. "Chtěl si zavolat a řekl abych šla sem." Začali jsme si povídat... No, spíš to byl výslech, jako jak se jmenuju celým jménem, co je moje nejoblíbenější jídlo, nejoblíbenější pití, kdy jsem se narodila atd. Najednou přišel na pokoj Andy. Poznali jsme to tak, že Jake začal řvát "Helé! Velká žirafa jde! Ale je černá! Nemlať mě!!" začali se ozývat rány, a Andy konečně vešel k nám. "Ahoj." pronesl v klidu, a my ho taky pozdravili. "Půjdeme už na večeři? CC mi psal že už jsou u hotelu, tak že se sejdeme na večeři." přikývli jsme a vyrazili z pokoje. Jake byl ožralej, tak jsme ho pro jistotu zamkli na pokoji. Na večeři už čekali CC s Jinxxem. "Kde jste tak dlouho? My tu už čtvrt hodiny sedíme." rýpnul si CC, a Ashley mávl rukou ať to neřešíme.

Po večeři jsem chtěla jít zase k Ashleymu, ale přede dveřmi mě zastavil Andy. "Uděláme si holčičí večer!" Já se na něj otočila, s trochu udiveným výrazem, jelikož jsem se začínala bát o jeho mentální zdraví. "To zní skvěle" odpověděla jsem mu po chvilce přemýšlení, on mě čapl za ruku a táhl na náš pokoj. "Jdu udělat popcorn, zatím vyber film!" křikl z kuchyňky. Ono to nebyla ani kuchyňka, jen spíš lednice, mikrovlnka a něco co mělo připomínat mixér. Já si sedla k notebooku, a hledala něco co jsem ještě neviděla, ale vypadá to dobře. Andy přišel s popcornem, a čekal co jsem vybrala. "Rozhoduju se mezi Jigsaw Saw a American Satan..." vysvětlila jsem mu mou situaci, a on začal také uvažovat. "Já jsem v American Satan hrál, takže to beru." to mě celkem dost rozesmálo. Andy zapl film, a připojil notebook k televizi. V průběhu filmu jsme museli dělat ještě třikrát popcorn, jelikož já i Andy ho milujeme, takže pokaždé rychle došel.

"Andy?" zašeptala jsem, a zírala na Andyho, který byl ke mě otočený zády a nejspíše spal. "Nespím, neboj." pronesl se smíchem, a otočil se ke mě. "Co budeme dělat teď?" zeptala jsem se ho, a doufala v nějakou normální odpověď. "Nevím. Můžu ti uplést copánky?" řekl hlasem který měl pravděpodobně znít jako malá holčička, ale místo toho zněl jako pedofil. "Šáhneš mi na vlasy, a náš večer skončí." řekla jsem výhružně se smíchem, a Andy se spiklenecky usmál. "Ať tě to ani..." Než jsem to stihla doříct, Andy už měl v ruce gumičku a hřeben, čím mi česal vlasy. Myslela jsem že ho zabiju, ale když má někdo 2 metry a sílu, tak by bylo složité ho zabít pomocí hřebenu když máte 150 cm...

Když Andy dokončil své půlhodinové dílo, byla jsem celkem dost unavená, což se odrazilo v mojí reakci po pohledu do zrcadla. "Andy... Proč?!" bylo jediné na co jsem se zmohla, když jsem měla na hlavě asi 40 copánků, spletené do jednoho velkého. Nějak jsem nemyslela na to jak to rozčešu, čehož teď lituji. Andy na mě hodil svůj nevinný úsměv, který se po chvíli změnil na pyšný. Já si lehla na postel, a chtěla usnout. "Máš až moc hezký triko, takže bych v něm být tebou nespal." poznamenal, a já se pousmála nad pravdou že mám triko BVB. Ani nevím jak to, ale prostě jsem ho nějakým způsobem měla na sobě. "Fajn." odvětila jsem, a šla se do koupelny převléknout. Po pár minutách jsem vyšla v obyčejném černém dlouhém triku a šla si lehnout zpět na moje místo na posteli, jenže tu nebyl Andy. "Tady jsem." ozval se se smíchem, když jsem ho nikde neviděla, samozřejmě jsem při hledání ani nevstala z postele... "Proč jsi ve skříni?" zeptala jsem se nechápavě, a on vytáhl nějaký jídlo. "Když se Jake ožere, sežere všechno co najde. Takže si musím dělat tajné zásoby." vysvětlil, a já si uvědomila že je to jedna z nejchytřejších věcí co jsem za dobu strávenou s nimi slyšela. Kývla jsem hlavou, a zaměřila svůj pohled na bonbóny které nesl do postele. Lehl si vedle mě, a mně to bylo jedno, jelikož mě víc zajímaly ty bonbónky. "Jsi v posteli s Andrew-em (Pardon, nevím jak se to skloňuje) Biersackem, a zajímají tě víc bonbóny?" zeptal se, a já přikývla hlavou na souhlas. On si povzdychl, a usmál se. Když jsem si všimla že nedává tak úplně pozor, vyškubla jsem mu pytlík bonbónků, odkulila se na druhou stranu postele a otočila se k němu zády. "Noták! To je moje příšerko!" zařval se smíchem, a já mu to vrátila... prázdné... "Nemáš za co" řekla jsem, a on se zasmál.

Omlouvám se strašně moc, že nevycházeli díly, ale můj mobil nespolupracoval s mým notebookem, takže se mi díly nějakým kouzlem smazaly, a když jsem napsala nový, tak mi nešel publikovat... Teď už je vše ok, jelikož notebook je v opravně, takže to byla třeba jen chyba jeho. (Mám ho od Vánoc, a v opravně je už podruhé...) 😂

My Life with Black Veil BridesOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz