Část 8

386 30 0
                                    

Flashback
Nemůžu mu říct že chci spát na posteli, protože on by pak spal na zemi, nebo bych musela spát v posteli s ním. "Mě je to jedno" řekla jsem nejchytřejší věc která mě napadla. 
Konec Flashbacku   

Z Andyho pohledu
"Tak spíš na posteli" řekl jsem jí, a lehl jsem si na postel. "Spím na zemi" vypadlo z ní po chvíli, a šla si lehnout na matraci. "Pojď sem, já pak půjdu na zem, ale chci si s někým povídat." začal jsem kňourat. Jennifer se zvedla, a šla zhasnout. Potom šla směrem ke mě, a lehla si na druhou stranu postele. Doslova. Ležela na kraji, a kdybych do ní trošku strčil, spadla by na zem. "Posuň se" řekl jsem jí, a ona se odsunula ještě dál. Musela asi levitovat. "Na druhou stranu..." řekl jsem jí znovu, a ona se přisunula ke mě. "Spokojenej?" vydala ze sebe, a já přikývl. "Koho z nás máš nejradši?" zajímalo mě, a ona začala přemýšlet. "Když řeknu že tebe, dáš mi deku?" zeptala se, a zasmála se. Já se k ní přidal, a dal jsem jí svojí krásnou deku. Ta druhá byla na zemi, a já jsem línej se zvedat. "Ale myslím to vážně..." řekl jsem po chvilce, a ona zase začala přemýšlet. "Nevím... Mám vás všechny ráda stejně. Možná tebe trošku víc, jelikož ses o mě tak nějak postaral, ale když jsme se poprvé viděli, přišlo mi jako že mě nenávidíš." vysoukala ze sebe, a já si začal vybavovat co myslí. "Já vím. Promiň, choval jsem se jako idiot... Měl jsem k tomu důvod" řekl jsem jen, a zavřel jsem oči. "Jakej?" "Nikdo to neví, takže ani ty ne." "Prosííím" zakňučela, ale znělo to spíš jako pískací hračka. "Ne... Neví to ani Ashley." "Ale holce která je s tebou v posteli, a už ji nejspíš nikdy neuvidíš to říct můžeš." Ona toho asi nenechá. "Faajn... Vzdávám se." řekl jsem se smíchem, a ona do mě šťouchla. "No, tak mluv." má strašně hezký úsměv. "Ne, už spím." řekl jsem, a lehl si zády k ní. Ona mě začala přelejzat, jenže tam už postel končila, takže skončila na zemi. "Dobrý?" zeptal jsem se když jenom ležela. "Jistě." odpověděla, a klekla si k posteli. "Mluv" řekla zase, a já si přikryl dekou hlavu, aby na mě nemohla koukat. "Ach jo... Dobrou" řekla se smíchem, a šla na matraci. "Snad by jsi mě neopustila uprostřed noci?" začal jsem zase kňourat, a ona zavrtěla hlavou, a přinesla na postel další deku. "Jé! Ty jsi mi přinesla ještě jednu, aby mi nebyla zima? Ty jsi hodná!" zapištěl jsem, a deku jí sebral. Ona mě zezadu odkryla, a nacpala se ke mě pod deky. "Dobrou noc." řekla trošku naštvaně, a kdykoliv jsem si trochu deku přitáhl šťouchla do mě, nebo mě kopla. 

Z Jennifer pohledu
"Vstávej, princezno..." zašeptala jsem, a drkla do Andyho. Nic. "Princezno?" řekla jsem už trochu hlasitěji, a drkla do něj znovu. "Princezno!!" zařvala jsem, a Andy sebou cukl, a spadl na zem. "Huh? Co?" řekl zmateně, a já se začala smát. "To máš za tu deku." řekla jsem mu, a šla k mému batohu. Snažila jsem se najít nějaké oblečení, ale žádné tam nebylo. "Já ti půjčím oblečení jestli chceš, ale bude ti asi trochu velký." uslyšela jsem Andyho smích. "Moc vtipný... Nemůžu za to že jsem trpaslík. Půjdu si půjčit něco od Jinxxe. Kde má pokoj?" Andy mě chytl za ruku, a vyšli jsme na chodbu. Zastavil mě u nějakých dveří - nečekaně - a zaklepal. Pořád mě držel za ruku, a otevřel Jake. "Zavoláš prosimtě Jinxxe?" řekl Andy, a Jake zařval "Jinxxi! Máš tu Andyho!" Musel to slyšet celý hotel, jelikož Jakeův řev, je opravdu hlasitý. Po chvilce přišel Jinxx, a bylo na něm vidět že ho Jake probudil. "Jennifer potřebuje oblečení, a jelikož jsi nejmenší z nás, tak jí tvoje oblečení bude. Díky" řekl, mě za ruku strčil dovnitř, a zavřel dveře. "Tak, tady je kufr, něco si tam najdi. Ale trenky ti nepůjčím." řekl, usmál se, a odešel nejspíš do koupelny. "Díky" Našla jsem tam černé triko s logem Pierce The Veil, a černé džíny. "Jinxxi?" Zavolala jsem na něj, a z koupelny vykoukla jeho hlava. "Ano?" "Můžu si vzít tohle?" zeptala jsem se, a ukázala mu oblečení. "Jo" "Děkuju" poděkovala jsem, a odešla z jejich pokoje. Když jsem došla k našim dveřím, uslyšela jsem Andyho, jak na někoho řve. Oukej, asi raději počkám chvíli na chodbě. Stála jsem tu asi 10 minut, a pak mě to přestalo bavit. Zaťukala jsem, a Andy, který mi otevřel, měl v očích vražedný pohled. Jeho oči byly nyní tmavě modré, a vypadal že mě zabije. "Mám přijít až za chvíli?" pípla jsem, jelikož jsem se celkem i bála, že mě opravdu zabije. "V pohodě." řekl, a oči se mu vrátili opět do původní barvy. Až teď jsem si všimla že má v ruce telefon, a s někým vede hovor. Telefon si dal zpět k uchu, a já odešla do koupelny se převléct. Slyšela jsem jak se dál hádal, potom se uklidnil, a nakonec mu ten člověk nejspíš zavěsil. Vyšla jsem z koupelny, a Andy seděl na posteli, měl hlavu v dlaních, a tekly mu slzy po tvářích. "Co se děje?" zeptala jsem se hned, a šla k němu. "To není podstatný..." řekl, a slzy mu tekly ještě víc. "Je!" odpověděla jsem mu rozhodně, a on se usmál. "Není vtipný že člověk který dostává lidi z depresí se teď psychicky složil?" Divím se, jak dokázal říct takhle dlouhou větu, aniž by zavzlykal. Zavrtěla jsem hlavou, a objala ho. "To bude dobrý..." řekla jsem, a cítila jsem jeho úsměv. "Děkuju" vypadlo z něj asi po 5ti minutách objímání. "Nemáš za co" 

Když se Andy uklidnil, jeli jsme do města na snídaňooběd, jelikož bylo jedenáct, a kluci měli hlad. CC řídil, takže jsme každou chvíli seděli na zemi. Když si Jinxx chtěl jít pro marshmellows, které tam mimochodem už nebyly jelikož byli u nás na pokoji, CC zabrzdil, a Jinxx na mě spadl. "Zničíš si triko..." poznamenala jsem se smíchem, a Jinxx se jen uchechtl. Otevřel skříňku, a začal řvát přes celou dodávku. "Kde je jídlo?! Christiane!" CC zvedl ruce do obranného gesta. "Drž kurva ten volant! Už tak je velká pravděpodobnost, že tvoji jízdu nepřežijeme!" zařval na něj Jake. "Já to jídlo nebral" řekl CC v klidu, a věnoval se jeho šílenému řízení. "Jakeu?" "Vole, jsme spolu na jednom pokoji... Jasně že jsem ho nebral" bránil se Jake. "Neožral jsi se včera?" Začal Jinxx narážet na fakt, že když se Jake ožere, sežere všechno co najde. "Ne!" vyjel po něm Jake, a Jinxx hodil tázavý pohled na Ashe, ten zakroutil hlavou, takže jeho pohled padl na nás. Andy se jen usmál, a Jinxx po něm doslova skočil. Já, Ashley a Jake jsme se začali hrozně smát, protože Jinxx ležel na Andym, který se ho snažil ze sebe schodit. Jinxx furt nadával, a kopal kolem sebe, čímž se stalo že několikrát nakopl mě i Jakea. "Taktický ústup k Jakeovi!" zařval Ashley, a skočil vedle Jakea na sedačku, já udělala to samé, takže jsem skončila na Ashleym, jelikož tahle sedačka byla krátká. "Sedí se ti dobře?" zeptal se posměšně Ash, a já kývla na souhlas. "Andy je moje osobní postel, tak ty budeš osobní židle..." řekla jsem, a Ash začal salutovat. "Já chci bejt stůl!" zařval CC, a Ashley mu hrdě odpověděl "To si musíš zasloužit!" CC uraženě zavrčel. To nás rozesmálo ještě víc. Když jsme přetočili pohled zpět na Andyho a Jinxxe, Andy byl na Jinxxovi, a Jinxx jen nadával. My tři jsme umírali smíchy, CC se věnoval řízení, a Jinxx s Andym se rvali. Kdyby nás zastavila kontrola, asi by jsme to nevysvětlili. 

Další díl! <3   Snad se vám líbil! <3 

My Life with Black Veil BridesWhere stories live. Discover now