Část 6

396 27 3
                                    

Flashback
"V pohodě... Taky sorry, někdy se chovám jako čurák. Vím to." řekl, a já jen přikývl. Pak jsme se oba začali smát, a šli jsme za ostatními. To byla osudová chyba, jelikož jsme viděli něco, co jsme vidět nechtěli. 
Konec Flashbacku  

Z Jakeova pohledu
Když jsme přišli do šatny, CC na stolečku kde vždycky jíme, tančil bez trika. Ashley mu zpíval, Jinxx dělal zvuky kytary, a Jennifer se smála. "CC, co to kurva děláš?!" řekl Andy a usmál se. V tu chvíli se na nás všichni otočili. "Děláme Jennifer soukromou show... Chcete se přidat?" oznámil CC, a oni zase pokračovali. "Vole, za 20 minut máme koncert..." začal zase Andy, a oni opět přestali. "...takže to uděláme potom." dokončil svou předchozí myšlenku, a všichni se zvedli že se půjdou připravit. Jenže to by to nebyl Ashley, kdyby zase nezačal uvažovat. "Andy, pak už tu ale nebudeme moci být." Andy se na něj podíval, a všichni začali kývat hlavami na souhlas s Ashem. "A ty bydlíš jako na ulici?" zeptal se ironicky Andy, a CC mu hned poskytl odpověď. "Ne, já bydlím v dodávce." Andy si hlasitě povzdechl, a udělal jim ironickou nabídku. "Tak se k nám Jane nastěhuje, vole" "Já jsem Jennifer" ozvala se Jennifer, a mávla na Andyho rukou aby si jí všimnul. "Jennifer se k nám nastěhuje!" zařval CC, a Andy se plácnul do čela. Pak ale bylo vidět že začal přemýšlet. "Jdeme se už připravit." řekl Andy po chvíli ticha, a každý šel do své šatny. 

Z Jennifer pohledu
Jake, Andy a Jinxx odešli. Zůstal tam jen Ashley a CC. "My se převlíkneme tady, tak jestli ti to nevadí..." řekl Ashley, a já chytla barvu rajčete, ještě že mám na obličeji tu barvu. "Promiň... Kam mám jít?" zeptala jsem se jich, ale ani jeden z nich mi nevěnoval pozornost. "Heej" zase nic. "CC?" opět nic. "Christiane?!" CC se konečně otočil. "Už nikdy mi neříkej Christiane. "Promiň, ale vy mě jinak nevnímáte... Christiánku." "Milá Jenniferko, jestli ti vadí koukat se na sexy chlapce bez triček, tak jdi k Andymu. Tam toho chlapce nenajdeš." řekl CC, a začali jsme se smát. "Christiane! Já tě kurva slyším!" zařval Andy přes zeď, a my s Ashleym jsme se začali smát ještě víc. CC si sundal triko, a začal hledat paličky. Ashley si díky bohu tričko nechal, a sedl si vedle mě na dřevěnou lavičku. "Andy to s tím stěhování myslel vážně, víš to?" řekl, a u toho si usrkával kafe. "Nemyslel" řekla jsem, a zasmála se. "Myslel!" zařval Andy zase přes zeď. "Ticho tam!" zařval Jinxx který zrovna přišel. Andy opravdu zmlkl, a Ashley zase začal. "Myslel to vážně, a vlastně jsme ti to chtěli nabídnout všichni." "Nemyslel... Neznáte mě, a navíc bych u vás byla navíc. Nic proti, ale Andy mi to dal dost jasně najevo už předtím, a to že teď něco plácnul, ho brzy zase přejde." řekla jsem mu potichu, aby to Andy neslyšel. "Ujeli mu nervy. Choval se jako kokot ke všem, takže to si neber vůbec osobně." Přesvědčoval mě, a já doufala že je to pravda. "Kurva! Já vás slyším furt!" zařval zase Andy, a přišel za námi. Když dorazil i Jake, přivedl sebou i nějakého chlápka. "Za 10 minut začínáte." řekl s nezájmem, ale pak upřel svůj pohled na mě. "A to je kdo?" zeptal se, a ukázal na mě. "To je Jennifer... Bydlí s námi." řekl Ashley, a ten chlápek jen kývnul hlavou. "Já jsem Vali Jefferson. Mám na starosti jejich show. Hezky se bav při koncertě." dokončil svou řeč a odešel. "Já s váma nebydlím" řekla jsem, a všichni mi jednohlasně odpověděli "Už jo". Pak oni dostali záchvat smíchu, a já se k nim po chvilce přidala. "Jen, my už budeme muset jít, tak si to užij." řekl Jake, a kluci šli na stage. "Díky, ty taky." odpověděla jsem mu, a všichni jsme se rozloučili.

Koncert byl úžasný, až na to že mám polité oblečení, jelikož nějaká holka ne mě omylem chrstla vodu. Koncert už skončil, a já čekala před zadním vchodem do haly na mamku. Nebyla tu. Já tu musela čekat, jelikož můj telefon byl celej mokrej a nefungoval. Všichni už odešli, a já tam pořád stála v mokrém oblečení, s rozmazaným obličejem a nefunkčním telefonem. Byla tma a zima, a já udělala tu nejchytřejší věc. Sedla jsem si na zem, a opřela se o dveře. Začala jsem pomalu usínat, a probudila mě z polospánku rána do hlavy od dveří. "Kurva!" zaklela jsem, a zpoza dveří se ozvalo "Neříkej že zase..." byl to hlas Andyho. "Jo, zase." odpověděla jsem mu, a zvedla se. Oni všichni vyšli ven, a koukali na mě. "Ty tu na nás čekáš?" zeptal se Ashley, a já jen zakroutila hlavou. "Čekám tu na mamku, ale ta tu jaksi není." vysvětlila jsem jim situaci, a Jinxx se chopil slova. "Tak jeď s náma. Bydlíme na hotelu, a je tam volná jedna postel... proč jí vlastně nezavoláš?" Já nabídku přijmula, a jako odpověď na jeho otázku jsem mu ukázala mobil ze kterého kapala voda. "Proč je mokrej?" zeptal se mě Andy. "Jelikož jedna inteligentní slečna měla kelímek s pitím, a když skočila tak jí spadnul na mě." vysvětlila jsem, a Andy mi půjčil jeho mobil, a mikinu. "Děkuju moc. Kam teď vlastně jdeme?" zeptala jsem se když jsem vyťukávala mamky číslo. "Do dodávky" poskytl mi jednoduchou odpověď Ash, a mamka zrovna zvedla telefon. "Ahoj mami. Volám ti jenom že..." nestihla jsem to doříct, jelikož se z mobilu ozval mamky hlas. "Teď nemám na tebe čas, jedeme do domu mého snoubence. Ale jelikož tě tam on nechce, tak tam ty nebudeš. Zůstaň u někoho." řekla, a típla to. Já se zastavila, a všichni se na mě otočili. Najednou moje nohy vypověděli službu, a já očekávala tvrdý náraz, kterému jsem se díky Andymu vyhnula. On si mě přivinul do objetí, a slzy které jsem chtěla zadržet se přehouply přes okraj víčka, a stékaly mi po tváři. Po chvíli si mě Andy vzal do náruče, a poslední co si pamatuji než jsem usla je zvuk motoru.   

Zase další dííííííííl! <3 :) 

My Life with Black Veil BridesWhere stories live. Discover now