Část 16

345 23 7
                                    

Flashback
  To byl konec naší konverzace, jelikož CC nadával a psychicky se hroutil z toho, že nemůže svou nohu dostat z kýble. "Kurva CC, jak to děláš?" zeptal se Jake, který za tu dobu už nahrál svou kytaru. "To je kouzlo jménem Ashley Fucking Purdy!" zakřičel CC, a ukázal na Ashleyho, který se válel smíchy po sedačce. No, představte si Metalistu s dlouhými vlasy, šátkem, černým oblečením a samozřejmě drsným výrazem, který má nohu v růžovém kýbli, a nadává... a zkuste se nesmát, ještě když to je CC. 
Konec Flashbacku

Z Jennifer pohledu
Nasnídali jsme se, a plánovali. "Co budeme dělat?" zeptala jsem se. "Máme celý den jen pro nás dva. Kluci jsou ve studiu a CC v kyblíku, jestli už nevylezl." Dal mi na první pohled lehkou odpověď, která mě ovšem donutila přemýšlet nad tím, jak se CC dostal do kýble. "Andy?" upoutala jsem jeho pozornost. "Hm?" vydal ze sebe zvuk, a usmál se. "Jak?!" máchla jsem kolem sebe rukama, a stále nemohla pochopit jak to CC dokázal... Ale CC je CC. "Díky Ashleymu." odpověděl, a já si raději nedomýšlela co tam spolu dělali. Seděla jsem na zemi, koukala na Andyho Biersacka, a přemýšlela... nahlas. "Jaká je pravděpodobnost, že se fanynka BVB dostane k BVB před Meet and Greet, že si ji budou na M&G pamatovat, a že s nimi bude chvíli bydlet?" Andy si sedl naproti mě na zem, a chytil mě za ruce. Já opět zrudla, a nevěděla co dělat. "Pokud je ta fanynka stejně krásná, milá a dokonalá jako ty, tak 100%" moje srdce se asi rozteklo štěstím. Vyvlékla jsem se z jeho rukou, což ho smutně překvapilo, a skočila jsem mu kolem krku. "Děkuju" zašeptala jsem. "Nemáš za co" cítila jsem jak se usmívá. "Jennifer, jak jsi myslela to, že s námi budeš chvíli bydlet?" zeptal se po chvíli objímacího ticha. "No, najdu si brigády, zaplatím si vlastní byt, vy odjedete na turné, a vše se vrátí do starých kolejí." vysvětlila jsem mu. "Ne. Ty tu zůstaneš s námi. Pojedeš s námi na turné, budeš se mnou všude!" začal fantazírova, a já se uchechtla. Vypadal jako malinké dítě, které popisuje, jak vybuduje jednorožčí farmu. "To není vtipný. Já to myslím vážně." poznamenal vážně. "A jak to asi udělám se školou?" zeptala jsem se, a věděla že mám vyhráno. "Zaplatíme ti soukromého učitele." odpověděl mi po chvíli přemýšlení. "Fajn, už mlčím." poznamenala jsem, a opravdu jsem byla ticho... chvilku. "Andy, je mi blbý tady bydlet." Když jsem tohle řekla, chtěla jsem si nafackovat. "Jakto?" zeptal se, a měl v očích něco... prostě něco. "Bydlím se čtyřmi kluky a CCm. Nic neplatím, a mám pocit že vám tu stejně začnu brzo překážet." vysvětlila jsem mu, a on zakroutil hlavou. 

Vstal, a já ho chtěla napodobit. Než jsem se zvedla, nesl mě v náručí do nějaké místnosti. "Andrew! Pust mě!" křičela jsem a smála se jak zhulená. "Ne, jelikož si myslíš že tě tu pak nebudeme chtít." odpověděl a smál se taky. Donesl mě do nějakého pokoje. Držel mě, a druhou rukou zavřel dveře. Nechápu jak to udělal, jelikož jednou rukou mě určitě nemůže unést. Položil mě na postel, a lehl si vedle mě. Pořádně jsem si prohlédla pokoj. Černé stěny, plakáty, velká postel na které jsem se nacházela já, stůl s notebookem a papírama, vedle stolu krabice s papírama a tužkama. Vedle byla velká skříň  a okno. Andy mě pohladil po stehně, čímž si získal mou pozornost. Usmál se, zvedl se a odešel. "Andy?! Děláš si srandu že mě sem doneseš a pak odejdeš?" zařvala jsem, ale nic se neozývalo. Lehla jsem si na jeho postel pohodlněji, a čekala co se bude dít. Najednou dveřmi prošel Andy a měl v ruce mojí tašku s věcma. "Odteď bydlíš u mě." prohlásil a tašku začal vybalovat do jeho skříně. Vytáhl moje trika, kalhoty, spodní prádlo, a i kosmetiku. "To potřebuješ tohle všechno?" zeptal se a ukázal na obrovskou tašku plnou vlastně jen korektorů, černých linek v tužce, černých tekutých linek, černých stínů a tmavých rtěnek. "Ano." řekla jsem s úsměvem, a on to položil na jeho stůl. Prázdnou tašku dal vedle skříně a šel si lehnout ke mě. "Víš co je nejlepší na tom že bydlím u tebe?" zeptala jsem se, a on zakroutil hlavou. "Že mě uvidíš každý ráno jako totální příšeru." Znovu jsem se nevinně usmála a on po mě skočil. (Nemyslím to ve dvojsmyslu vy perverzáci) Obejmul mě, a částí své váhy ležel na mě. Opíral se sice jednou rukou o postel, ale i tak bylo celkem těžké pořádně dýchat. "Nedusíš se?" zeptal se po chvilce. "To víš že ne, jenom mi dělá problém pořádně dýchat." Odpověděla jsem opět jako andílek. Andy se převalil na bok, a já měla pocit volnosti. 

Najednou bouchly hlavní dveře, a vilou se roznesl hluk. Andy se na mě nechápavě podíval, a já mu ten stejný pohled opětovala. "Myslíte že už spolu spali?" ozval se někdo ode dveří. "Podle mě jo, je to drak." ozval se zase někdo jinej. Andy se zvedl a šel ke dveřím od pokoje. "Vy čuráci, je vás slyšet po celý vile."zařval Andy jeho hlubokým hlasem, a dál už byla slyšet jen jedna velká rána a následný smích. Zvedla jsem se, a šla na chodbu za Andym. "Co se stalo?" zeptala jsem se nechápavě. "Ashley spadl ze schodů! Karma Purdy!" hulákal CC. "Jennifer? CC se tě chtěl na něco zeptat." poznamenal zespoda Ash. CC měl nechápavý výraz a oba jsme se podívali na Ashe. "Jestli jsi ještě panna." doplnil Ash a CC po něm skočil. Začali se spolu lehce rvát, ale nikdo je nešel rozdělit. Byla celkem zábava je sledovat. "Ashley Purdy! CC je, na rozdíl od tebe, slušně vychované stvoření." křikla jsem na něj, jelikož už byli daleko od nás. No jo, moc schodů a moc velkej barák... A k tomu ještě rychlost kutálejícího se CCho a Ashleyho. Najednou se ozvala rána, a následné nadávky. "Kurva!" zařval napřed CC, a Ashley ho následoval. "Do prdele!" Najednou se ozval i Andy, stojící vedle mě. "Kurvy se do prdele nestrkají." Jinxx a Jake měli výbuch smíchu a váleli se po zábradlí. Já se k nim přidala s Andym a Ash s CCm se zatím dobelhali k nám. Když jsme se trochu uklidnili, všimla jsem si CCho ruky. "Co se ti stalo?" zeptala jsem se, a on ukázal na Ashleyho. Ten měl skoro to samé, ale menší. (Perverzáci jste!). "Jak se vám to stalo?" zeptala jsem se Ashleyho, a ten spustil. "Když jsme vedli boj na život a na smrt, dostali jsme se do kuchyně, a tam je taková úžasná skříň, která má spodek ulomenej, a ten zbytek je ostrej. Takže jsme se s CCm dostrkali až k tomu, a pak se o to oba úspěšně pořezali." dokončil svůj projev, a já je chytla za jejich zdravé ruce a odvedla do kuchyně.


!DŮLEŽITÁ ZPRÁVA!
Rozjíždím s @ann_photographyy (najdete jí na instagramu) projekt. Chceme dostat Black Veil Brides do Čech. Hoďte na instagram fotku, na které budete mít selfie s papírem s nápisem třeba "Please, come to Czech Republic" Můžete k tomu udělat jejich logo, nějak to prostě udělejte... K tomu dejte #BVBDoČech a #BVBArmyCZ. Pokud to nechcete dávat na ig, tak mi ji pošlete na ig @bvb_fanclubcz a já ji potom přidám k ostatním. (Takže tam stejně bude) Děkuju moc za vaši pomoc <3

  

My Life with Black Veil BridesWhere stories live. Discover now