Αγαπητοι Αναγνωστες

242 14 4
                                    

Ξερω οτι εχω τελιωσει αυτο το βιβλιο εδω και καιρο αλλα το χρησιμοποιω για να σας μιλαω.

Λοιπον, ενω ειχα πει οτι θα ανεβασω καποια βιβλια δεν το εκανα και υπαρχει σημαντικος λογος για αυτο.

Ημουν εκτος wattpad για λιγο καιρο τον Ιουλιο γιατι ημουν διακοπες αλλα αυτες οι διακοπες δεν εξελιχθηκαν τοσο καλα. Ειχα την ατυχια να βρισκομαι στο Ματι την ημερα που ξεσπασε η φωτια.

Θα με φιλοξενουσε η Νονα μου τοτε και μολις μαθαμε για τη φωτια ο Νονος μου (που με πηγαινε στο εξοχικο τους εκει με το αμαξι) εκανε στοφη για να με παει σπιτι ενω η Νονα μου με τα παιδια της πηραν το δικο της αμαξι για να πανε στο δικο τους σπιτι καθως ηταν ηδη στο εξοχικο.

Προφανως πηγαιναμε σε τελειως διαφορετικες κατευθηνσεις οποτε εκεινοι γυρισαν αρκετα γρηγορα σπιτι τους καθως ηταν σχετικα κοντα και ειναι ολοι καλα δοξα τω Θεω, ενω εμεις επρεπε να βγουμε Μαραθωνος για να γυρισω στο σπιτι μου.

Με λιγα λογια φτασαμε στη Μαραθωνος και προς μεγαλη μας εκπληξη την ειχανε κλεισει να πω; Δεν καταλαβα ακριβως τι εγινε αλλα ενα περιπολικο ηταν στη μεση του δρομου και μας εξηγησε με ποιον τροπο θα μπορουσαμε να γυρισουμε απο αλλο δρομο γιατι αυτον τον ειχαν κλεισει για να περναν τα πυροσβεστικα.

Πηγαμε απ την αλλη πλευρα, υπηρχε πολλυς κοσμος σχεδον μποντιλιαρισμα αλλα δεν κινδυνευαμε. Τοτε ομως επειδη απλα ημασταν ατυχοι, αλλαξε η φορα του ανεμου, αν βλεπατε ειδησεις εκεινη τη μερα καταλαβαινετε τι εννοω. Ετσι, αφου αλλαξε η πορεια του αερα ολος ο καπνος που ειχε σχηματιστει ερχοταν κατα πανω μας και δεν μπορουσαμε καλα καλα να αναπνευσουμε. Εβλεπες κοσμο να τρεχει πανικοβλητος στον δρομο και να ουρλιαζει καθως η φωτια μας πλησιαζε. Τα σπιτια στο τετραγωνο πισω μας ειχαν πιασει φωτια και εμεις κινουμασταν σχετικα αργα καθως υπηρχαν πολλα αμαξια στον δρομο.

Καποιοι παρκαραν τα αυτοκινητα τους στην ακρη και ετρεχαν να σωθουν αδειαζοντας τον δρομο δινοντας μας την δυνατοτητα να φυγουμε απο εκει πολυ γρηγορα. Ομως ο πανεξυπνος κυριος που οδηγουσε το αυτοκινητο μπροστα μας ειχε την φαεινη ιδεα να παρατησει το αμαξι του στην μεση του δρομου! Και ετσι δεν μπορουσαμε να συνεχεισουμε με το αυτοκινητο.

Βγηκαμε απ το αυτοκινητο για να αρχισουμε να τρεχουμε αλλα επειδη αυτος ο πανεξυπνος κυριος ειχε παρατησει το αυτοκινητο του σε κατι σαν διασταυρωση, σαν αυτο |-- φανταστειτε και καποιος που ερχοταν απο δεξια επεσε πανω στο παρατημενο αμαξι και κυριολεκτικα το εσυρε και εκλεισαν τελειως τον δρομο. Ο οδηγος δεν επαθε κατι αλλα απλως παρατησε τα αμαξια εκει και ετρεξε να σωθει.

Ο Λυκος Της Λιν - Βιβλιο 2οWhere stories live. Discover now