Στις Ειδησεις

328 23 11
                                    

Ξυπναω πιασμενη στον καναπε.

Πως στο καλο βρεθηκα εδω;

Τριβω τα ματια μου και σηκωνομαι απ' τον καναπε. Τεντονομαι και υστερα αρχιζω να περπαταω προς το μπανιο.

Μπαινω μεσα και κοιταζομαι στον καθρεφτη.

Χαμογελω στον εαυτο μου καθως θυμαμε τι εγινε χτες και τωρα ευτυχως ολα εχουν γυρισει στο κανονικο.

Βγαινω απ' το μπανιο και πεφτω πανω σε καποιον.

Σηκωνω το κεφαλι μου να τον δω και αντικριζω τον Ντερεκ.

Τον αγκαλιαζω απ' τον λαιμο και τον φιλαω.

Εκεινος στην αρχη ξαφνιαστηκε αλλα τελικα ανταπεδωσε.

-Καλημερα. του λεω χωριζοντας τα χειλη μας.

Ενω για λιγο χαμογελουσε, στο προσωπο του τωρα κυριαρχουσε μια εκφραση λυπης.

-Αν δεις τις ειδησεις θα σταματησεις να το πιστευεις αυτο. μου λεει καπως ξερα και με προσπερναει για να μπει στο μπανιο.

Φευγω κλεινοντας την πορτα πισω μου και κατευθυνομαι προς το σαλονι.

-Καλημερα. λεω ξερα στον Ααρον που διαβαζει ενα περιοδικο ξαπλωμενος στον καναπε και του το παιρνω απ' τα χερια πετοντας το στο τραπεζακι.

-Εε! κανει θυμωμενος.

Εγω τον αγνοω και ανοιγω βιαστηκα την τηλεοραση.

-Εκπληξη εχει προκαλεσει το προσφατο γεγονος που ελαβε χωρα στο κεντρικο νοσοκομειο της πολης. λεει η δημοσιογραφος του τοπικου καναλιου. Οπως βλεπουμε και στο βιντεο που τραβηξαν οι καμερες ασφαλειας λιγες μερες πριν, ενας νεαρος ξεγελοντας τη νοσοκομα κλεβει απορρητο ιατρικο υλικο. Η αστυνομια τον κυνηγει αλλα αυτος καταφερνει να ξεφυγει μονο με μια σφαιρα στον ομο.

Κοιταζω εκπλητη το θολο βιντεο που παιζει διπλα στη δημοσιογραφο. Διχνει τον Ντερεκ να κλεβει τα νυχια απ' τη νοσοκομα και υστερα ενα κομματι του κυνηγιτου μας με τους αστυνομικους.

-Αγνωστου ταυτοτητας παραμενουν οι βοηθοι του δραστη ενω αυτος καταζητειται σε αυτη και τις γυρω περιοχες. συνεχιζει η δημοσιογραφος και εγω γυριζω να κοιταξω τον Ααρον.

-Πολυ σωστα. λεει ενας αντρας που εμφανιζεται σε ενα παραθυρακι διπλα στη δημοσιογραφο. Ο δραστης εχει αναγνωριστει απ' την αστυνομια. Το ονομα του ειναι Ντερεκ Γκρει και πολυ μεγαλη εντυπωση μας κανει το γεγονος οτι ειναι ανηλικος. Επισης να προσθεσω οτι την επομενη μερα απ' την κλοπη ενας ασθενης εξαφανηστηκε απ' το νοσοκομειο και στο δωμστιο του βρεθηκαν τα δαχτυλικα αποτηπωματα του νεαρου Γκρει. μια φωτογραφια του Ντερεκ εμφανιζετε στην οθονη και ο αντρας καθαριζει τον λαιμο του. Αν τυχει να δειτε τον δραστη ή να βρεθειτε στο ιδιο περιβαλλον με αυτον σας παρακαλουμε μην διστασετε να επικοινωνησετε με την αστυνομια ή με τον παρακατω αριθμο.

Ο Λυκος Της Λιν - Βιβλιο 2οWhere stories live. Discover now