Chapter 17 - A Sinnful sunday

942 85 6
                                    

⊰⊹ ☪✞ Chapter 17 - A Sinnful Sunday ✞☪ ⊹⊱

Isi sufleca manecile si se uita la ceas. Aterizase la 10:25. Foarte punctual , se gandi barbatul imbracat la costum care era acum in drum spre taxiu .

Orasul I se parea lafel. Era senin afara si putea sa fie sigur ca nu avea sa ploua in urmatoarele zile. Era perfect. Isi dadu o mana prin parul negru si ciufulit apoi isi croi drumul printre multimea de oameni tulburati si grabiti, pentru ajunge in strada. Ridica mana in sus pentru a face semn taximetristului sa opreasca. Trecura mai multe masini mici, galbene si grabite pe langa el, si tocmai atunci isi dadea seama ca nu avea cum sa opreasca aici niciun taxi. Asta era unul din motivele pentru care ura orasul in care crescuse. Dar ca un slujitor a-l domnului , nu avea voie sa puna gand rau impotriva la nimic. Se obisnuise in timp sa incalce cateva reguli minore pentru a se simti bine.

Cand un taxiul insfarsit se gandise sa il i-a si pe bietul om ce statea proptit de bagajul lui , parcase usor lateral cu un scartait enervant. Taximetristul scoase capul pe geam si se uita la el cu aroganta.

-  Deci , ai nevoie de o tura ?

-  Nu domnule , stau aici asteptand o prostituata pe patru roti sa vina sa ma satisfaca.

Dadu ocolul masinii si se puse pe locul din fata , iar geamantanul il puse spate. Taximetristul se uita la el putin uimit de raspuns. Barbatul il privi si el ,si dadu ochii peste cap .

- Crede-ma , nici mie nu imi face placere sa urc in acelasi vehicul cu un batran care mai are un stranut si moare , dar trebuie sa facem sacrificii. Pentru informatia ta, mai nou, tu iti castigi painea si banii de bautura pe urma acestor curse. Nu e o sluja grea, deci nu prea ar trebui sa te plangi in legatura cu ce prestezi.

Il privi dezamagit in timp ce isi scose portofelul

- Acum daca am terminat cu “ sueta “ nostra , as vrea sa ma duci la aceasta adresa , si ii inmana o foita micuta din portofel.

Taximetristul fara sa mai zica nimic lua foita si se uita peste ea. Isi aranja mai bine palaria pe cap si il tinti cu privirea pe barbat. Parea a fi un om de afaceri cu ace infipte in cur. Dar mai mult decat atat I se parea ciudat faptul ca adresa la care vroia sa se duca era tocmai in preajma Vatican-ului , mai exact la Sfantul Petru. Dar pentru a nu se mai face de ras , porni masina si pleca dupa loc.

Xxx

Bucuria de pe chipul lui Thomas , atunci cand isi vazuse mama, nu se putea descrie in cuvinte. Ramona cand il vazu, izbucni in plans si il lua in brate strangandu-l la piept. Niciunul nu se mai vazusera de atat de mult timp, iar acum insfarsit erau impreuna. Stefano statea pe margine privind bucuros revederea. Nu se simtea mandru - nu mandria era cea ce o simtea el acum -, nu facuse toate acestea numai ca sa fie mandru de el insusi pentru reusita. Mai mult o facuse pentru Thomas, sa vada bucuria din ochii lui din nou si sa stie ca acum putea conta pe el pentru orice. Spera din inima ca ii recastigase increderea. Gandul ca nu avea sa il ierte pentru ce ii facuse il ucidea in interior. Era tot una daca in ura sau daca ar fi murit de dor cu un pahar de vin in mana privind pe geam. Si mai mult ca niciodata, nu vroia sa mai cada niciodata pe acolo unde 'suficient' nu mai era acelasi lucru. Dar nu avea sa fie asa ...

Stia ca aceasta bucurie nu avea sa dureze prea mult. Pleca intr-o saptamana. Iar gustul amar si nodul in gat, care il opreau din a nu plange, devenisera mai puternice cand vazu cat de bucuros era Thomas. Trebuia sa ia o decizie pe care nu credea ca o poate face atat de usor de unul singur. Mereu se incredea in oameni, si mereu fusese ajutat. Dar acum era ceva grav. Visul lui era sa devina preot la Vatican, dar lucrurile se schimbasera de cand Thomas a intrat in peisaj.

Sinnful Sunday [ BOY X BOY ]Where stories live. Discover now