Chapter 16 - Lust for love

859 87 3
                                    

⊰⊹ ☪✞ Chapter 16 - Lust for love ✞☪ ⊹⊱

- Ramona Vergara , prima usa la stanga .

Asistenta parea destul de incantata de prezenta tanarului imbracat in alb ce purta o cruce micuta si neagra la gat . Statea in spatele ei , in timp ce mergea si cand se opri , acesta se uita in directia in care ii indicase femeia . Se mai uita la ea odata , ii multumi si merse incet spre camera unde era internata insasi mama lui Thomas . Cand intra in camera , acesta simti o presiune ingrozitoare ce ii cazu pe cap , provocandu-i o migrena brusca . Isi puse incet mana pe fruntea apoi incerca sa vada prin intuneric , femeia ce fusese inchisa aici de multa vreme .

Isi inclesta maxilarul apoi cu o mana cauta incet pe peretele alb intrerupatorul . Cand deschise lumina , o figura subtire si intunecata se ascunse imediat in pat , departe de asa zisa lumina . Stefano pasi incet si se uita in jur apoi lua un scaun si se puse langa pat . Plapuma tremura deasupra fiintei ce statea sub ea . Cand roscatul intinse mana si o puse jos la marginea patului , Ramona Vergara tresari brusc si dadu plapuma laoparte , stand in pozitie de fetus . Ochii i se zbateau , dar statea nemiscata , fara nicio urma de spasme . Ochii esti se intalnira intr-un final cu cei a lui Stefano . Alaturi de privirea aceea blanda se alatura un zambet cald , ce o facu pe Ramona sa se uite fix la el .

Primul vizitator .

Buzele incepura sa i se zbata , ca si cum ar spune cuvinte . Stefano ii atinse bland mana s-a rece si osoasa , precum o ghiara . Ii oferi caldura si intelegere , iar pentru prima data Ramona intelesese . Mai intai o boala usoara , apoi camera intunecata de la capatul holului micut si in cele din urma nebunie. Singurele persoane care intrasera in acea camera pana acum erau doar doctorii si asistentele . Stefano era o noua fata , plina de compasiune , mila si caldura .Mintea i se inchisese atatia ani de zile , iar acum insfarsit , venise cineva . Un inger ? Nu . Chipul lui Stefano era atat de bland ; trebuia sa fie un inger . Ramona nu mai raspunse niciodata la cineva in asemenea fel . Era ceva nou .

xxx

- Cer permisiunea de a vedea o  pacienta dea voastra .

Stefano intra ca o furtuna in camera directorului . Acesta parea confuz in legatura cu ce spunea tanarul roscat . Isi dadu ochelarii jos si zambi cu falsitate . Fata lui parca implora un pumn , isi spuse in gandul sau pacatos Stefano . Recunostea de la distanta un om fals , dar pana acum nu fusese atat de inflacarat de o situatie incat sa puna gand rau impotriva cuiva . Inchise usa si veni cu pasi mari si calcati in dreptul biroului sau .Se apleca incet deasupra biroului .

- Nu te mai uita la mine ca boul la poarta noua , prefacandu-te ca nu intelegi . Am spus , Stefano il privea direct in ochi si repeta , cer permisiunea de a vedea o pacienta dea voastra .

Doctorul radea in sinea lui . Doctorul il stia prea bine pe Stefano - toata lumea il stai pe Stefano , cel putin cei care se duceau la biserica - , era doar un baiat inofensiv ce plangea chiar daca loveai un amarat de caine pe strada . Nu il intimida deloc , ba chiar il facea sa se simta mai superior .

- Nu avem voie sa facem asa ceva aici . Pacientii nostrii trebuie sa ramana cu o minte limpede pana la terminarea tuturor tratamentelor . Orice persoana care ar veni , ar strica cu totul ...

- Ma lasi cu porcariile tale fiziologice , izbucni roscatul . Asta ii arunci mereu in fata , nu ? Defapt asta arunci tuturor in fata .

- Fi mai clar , tinere .

Stefani isi musca buza nervos .

- Vorbesc de 12 ani , si nici macar un tratament terminat complet .Vrei sa-mi spui tu mie , ca nu ai gasit in 12 ani nimic la pacienta , si nici macar nu vrei sa semnezi hartia de transfer pentru alt spital ? Tu vrei sa-mi spui , ca un doctor atat de mare ca tine , nu a reusit sa vada o amarata de problema in legatura cu o pacienta care sta inchisa aici precum la inchisoare de 12 ani ? Doctore , sunt in stare sa te pun sa juri cu mana pe biblie , ca tu ce faci aici nu are nimic deaface cu un tratament standard . Un halat poate usor sa te deruteze , doctore .Am venit acum cateva zile si am vazut . Am intrat  si am vazut ce nenorociri aduci tu aici . Bietii oameni nevinovati loviti de soarta , supusi la tot felul de experimente ce nu afecteaza doar fizic , ci si psihic . Cum poti dormi noaptea , cand stii ca Iadul bate la usa ta , pentru ce pacat ai savarsit ?

Sinnful Sunday [ BOY X BOY ]Where stories live. Discover now