Chapter 9 - Love and Sex

2K 124 11
                                    

 ⊰⊹ ☪✞ CHAPTER 9 - LOVE AND SEX ✞☪ ⊹⊱

De obicei , biserica Sfantul Petru, era plin de oameni care intrau sa il asculte pe Papa sau sa admire bunurile antice dinauntrul bisericii . Vatican era frumos in splendoarea lui . Oamenii veneau chiar daca nu erau crestini ; totusi e un obiectiv turistic . Cu toate acestea era gol. Gol in adevaratul sens al cuvantului . Preotii se deplasasera prin Roma ca sa aduca cadouri si cateva dulciuri la casele de orfani . Papa fusese desemnat sa tina un discurs alaturi de presedinte , iar dascalii se pusesera in postul de a organiza ei anul acesta carnavalul din statul mic numit Vatican . Stefano , insa , alesese cu parere de rau sa ramana la el in camera si sa studieze din greu . Se pregatea din ce in ce mai mult pentru bac , cu toate ca era inceput de semestru' intai .Vroia sa fie pregatit pentru orice . Chiar vroia sa devina preot ; acesta este visul lui.

Deci , biserica Sfantul Pentru e goala , pana - sa spunem - a doua zi de dimineata .

Dupa cateva ore de truda , Stefano se hotara insfarsit sa i-a o pauza , simtind cum creierul ii lua deja foc . Statea in patul lui inconjurat de carti si hartii mototolite , aruncate pe unde vedeai cu ochii . Avea draperiile trase cu toate ca soarele senin de dupa-amiaza nu era chiar atat de arzator . Se gandea ca ar fi frumos sa iasa si sa petreaca ceva timp impreuna cu Thomas . Numai daca se gandea la numele lui , isi imagina cum Thomas ii dadea un zambet larg si dulce , care l-ar fi putut face sa il stranga in brate din inima . Asa ca fara sa se mai gandeasca lua telefonul si il apela pe Thomas .

***************************************************************************************

- Buna mama , spuse Thomas incet tragandu-si un scaun si asezandu-se in fata ei cu un zambet trist pe buze .

Mama lui statea pe pat , in capul oaselor , uitandu-se in gol spre peretele din fata ei . Avea spasme din fiecare 5 in 5 secunde , iar pe barbie i se scurgea saliva . Era de inteles ca Ramona Vergara nu o ducea prea bine , chiar daca era supravegheata 24 / 24 pe zi . Sub ochi avea pungi vinetii - aproape negre - care aratau noptile nedormite . Pielea ei era palida si foarte aspra la atingere . Mainile si picioarele i se ingalbenira , aratand faptul ca nu prea mai are mult timp de trait . Thomas se dadu cu scaunul mai aproape de ea zambind necontrolabil. Il lasasera sa isi vada mama insfarsit . Dar acum ca o vazuse , regreta . Era intr-o situatie atat de groaznica , incat parea moarta . Dra o parte din Thomas era fericit ca o vazuse ; din cauza aceasta se datora zambetul cald pe care nu il putea opri nici daca vroia .

Chiar daca mama lui nu putea vorbi si ramanea in aceiasi pozitie ore intregi ,Thomas avea sa o iubeasca orice avea sa fie . Fusese alaturi de el inainte sa ajunga la stadiul acesta , iar acum era vremea ca el sa fie alaturi de ea in acest moment greu . Se ridica incet dupa scaun , indreptandu-si spatele precum un batran , apoi o privea pe Ramona . Se gandea - pentru prima oara de cand ajunsese aici - ca a fost o idee foarte buna sa o aduca la doctorii din Vatican . O ingrijisera in tot acest timp cat el fusese la scoala , si chiar se vedeau rezultatele medicamenteleor date . Inainte nici nu putea sa respire singura , acum macar putea sta fara sprijin in sezut .

Se duse langa ea si ii atinse mana simtind cat de rece e si facandu-i-se din ce in ce mai mila . O saruta dulce pe frunte , lovindu-se putin din cauza spasmelor ei , apoi isi lua geanta de langa usa si pleca . Iesi din cladire si simtea aerul cum ii batea prin pletele sale aurii . Acum ca se schimba vremea , parul lui Thomas avea sa se intunece putin , devenindu-i o nuanta nisipie .Incet-incet venea toamna si cu cat se facea mai frig cu atat de mult vroia sa ninga . In Spania nu prea avusese parte de zapada . Decat de rare ori ; si chiar si atunci cannd ningea , era o zapada foarte usoara si subtire care devenea apa dupa ce o calcai .

Sinnful Sunday [ BOY X BOY ]Where stories live. Discover now