Chapter 12 - Liar

913 83 2
                                    

 ⊰⊹ ☪✞ Chapter 12 - Liar ✞☪ ⊹⊱

Se albi la fata strangand pumnul in care avea foita astfel mototolind-o . O puse in buzunar rapid ; nu vroia sa o arunce sau sa fie gasita de altcineva . Se simtea lovit in spate cu o sageata , iar durerea era de 3 ori mai groaznica decat atat. Ar fi vrut sa mai citeasca printre randuri , sa vada cine ar fi putut sa fie . Dar singura persoana la care ii statea gandul era Fabian . I-a spuse tot , mai ales faptul ca era cu un baiat , cea ce  ,normal ,pentru ca pana si in foaie a specificat aceasta chestie , scriind cuvantul ' gay ' . Fabian avusese destul sange negru in el incat sa isi bata joc de Thomas pe seama chestiei acesteia . Nu isi putu da seama de ce o facuse . Probabil ca Fabian e homofob si uraste gay sau probabil doar ii place sa necajeasca persoanele . Thomas se gandea inca odata de ce ii dezvaluise un secret atat de mare cuiva caruia nici macar prieten nu ii putea spune . Fabian reusise cumva sa il faca pe Thomas sa se inmoaie si sa spuna totul . Oricum ar fi fost , tot o greseala era pana la urma .

Isi ridica capul in sus si se uita nervos spre magazin . Incepu sa mearga inspre el cu gandul sa se razbune pe Fabian . Cum intra pe usa deja il vazu pe baiatul prapadit care dormea langa casa de marcat . Statea cu picioarele pe birou , cu capul lasat pe spate si cu o revista playboy pe fata . Thomas il privea dezgustat .Ar fi vrut sa i-a caterul si sa preseze lama usor pe gatul lui fin si sa vada cum o cascada de sange se revarsa de acolo . S-ar fi simtit atat de satisfacut sa faca acest lucru , doar ca nu avea unde sa ascunda cadavrul .

Isi schimba expresia de scarba dupa fata si merse spre el . Il lua de guler ridicandu-l in sus , apoi il tranti brutal pe jos . Fabian expirase zgomotos de durere si isi deschise imediat ochii sa vada ce se intampla cu el . Se ridica imediat de jos si se uita urat la Thomas .

- Pentru ce naiba a fost asta , frate ?

Thomas se apropia de fata lui si se uita lung la Fabian care inca era nervos si vroia un raspuns la intrebarea pe care i-o adresase .

- Vezi ca ai ceva pe fata , spuse Thomas facandu-i semn spre obraz lui Fabian .

- Ce am ? spuse acesta tamp atingandu-si fata .

- Pumnul meu ! spuse Thomas incet apoi ii tranti un croseu de dreapta minunat peste fata .

Fabian cazu din nou pe jos de data aceasta vaicarindu-se de durere . Se ridica in picioare si incepu sa scuipe sange . Se feri de urmatorul atac surpriza a lui Thomas care veni tot ca un croseu de dreapta dar se termina ca un esec total . Ii prinse incheietura cu o mana iar cu cealalta il lovi cu pumnul in burta pana ce il facu sa isi lase capul in jos , apoi il lua de par si il arunca in niste cutii goale . Thomas tusi incet , simtind cum durerea i se raspandi de la burta pana in tot corpul . Se ridica din cutii in timp ce Fabian se stergea scarbit cu mana la gura .

- Spune-mi si mie pentru ce ne luptam . Ca sa stiu si eu pentru ce o sa am vanatai sau de ce vei ajunge si tu la spital dupa ce te voi bate mai ceva ca pe un snital .

- Reaminteste-mi si mie , te rog . De ce am avut incredere in tine ? Esti doar un nenorocit jegos care nu are altceva de facut decat sa se bage in treburile altora si sa isi bata joc , urla Thomas spre el nervos ca inca nu isi recunostea vina .

Fabian il privi nedumerit si isi trosni umerii.

- Nu ti-am cerut niciodata sa ai incredere in mine . Daca tu ai fost atat de dobitoc incat sa faci asta atunci imi pare rau sa iti spun , esti cam prost prietenul meu .Nu am avut ocazia niciodata sa iti spun asta dar eu nu te vad ca pe un coleg de munca , ci ca pe un prieten . Sunt dispus sa te ascult oricand ai vrea , dar nu garantez ca pot sa tin un secret departe si de altcineva daca ma mananca atat de tare incat sa ii spun , ofta el privindu-l .Daca te referi la chestia pe care mi-ai spus-o in legatura cu Stefano , chiar nu mi-am batut joc . Am luat in serios cea ce mi-ai spus .

Thomas se uita la el si vedea ca cea ce spunea era adevarul . Avea dreptate , nici nu putea sa aibe incredere in el , dar nici nu putea sa ii spuna orice . Isi vara mana in buzunar si scoase foita mica si i-o intinse lui Fabian . Acesta o lua fara sa zica nimic si incepu s ao citeasca . Pe parcurs se albi la fata , probabil dandu-si seama a cui era scrisul . Thomas observa asta si isi lasa privirea in jos.

- Stii .. Nu prea imi place cand se bate joc de mine . Daca sti cine e , te rog spune-mi .

Fabian ridica rapid pacul uitandu-se confuz la Thomas . Era pentru prima data cand il rugase , cea ce nu prea ii statea in fire . Simtea un tremur pe sirea spinarii cand facu asta asa ca se indeparta catva pasi de el si scutura din cap apoi se uita din nou la el . Deschise gura ca sa spuna ceva dar fu intrerupt de interarea brusca in magazin a lui Demetrio . Isi dadu casca jos de pe cap si o tinea la subrat si se apropia de cei doi . Isi dadu manusile cauciucate jos si isi trecu o mana prin par si il privi pe Thomas . Privirea lui fu atrasa apoi de foita pe care o tinea Fabian in mana . Fabian surprinse privirea lui Demetrio care ii transmise sa nu spuna nimic despre acestea . Fabian stia ca el o scrisese , probabil ca sa isi bata joc , sau probabil din alt motiv ascuns . Oricum ar fi fost , Thomas ar fi luat-o ca pe o insulta si ar fi iesit un scandal imens .

Demetrio se intinse si ii ciufuli pe amandoi apoi merse si isi lasa casca pe birou. Cand telefonul lui Thomas incepu sa sune Demetrio se opri brusc din a-si da costumul de curse jos si se uita la el cu cuoada ochiului . Thomas isi scoase telefonul din buzunar si se uita cu ochii mari la apelat . Raspunse si iesi din magazin cu telefonul la ureche .

- Da Stefano ?

______________________________________________

Nu am nicio scuza .

Am ramas in lipsa de inspiratie si m-a trasnit la un moment dat sa continui .

Imi este rusine .:( :3

Sinnful Sunday [ BOY X BOY ]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum