Chapter 13 - Beautiful Tragedy

1.1K 92 7
                                    

⊰⊹ ☪✞ Chapter 13 - Beautiful Tragedy ✞☪ ⊹⊱

Dupa ce isi vazuse mama trecu pe langa biserica . Se uita lung la ea , parca vrand sa intre inauntru ; si chiar asta si trebuia sa faca . Stefano ii spusese ca vrea sa vorbeasca cu el . Inghiti in sec cand se gandea la felul cum reactionase cand raspunse . Era calm la inceput , dar pe parcurs se putea vedea in vocea lui ca ii aparuse un tremur pe buze .

" - Thomas ,e ceva neinregula cu tine ? "

Asta spusese el atunci cand isi daduse seama de acel balbait neincetat cu care vorbea Thomas . Acum ii era teama sa dea cu ochii de el . Dar vroia din adancul sufletului sa il vada . Ii era dor sa il ia in brate si sa ii sopteasca la ureche cat de mult il iubeste si il vrea aproape . Dar apoi se mai gandea si la faptul ca el vroia sa devina preot , iar preoti nu au voie sa faca un asemenea pacat . Thomas se gandea atat de adanc la acest lucru incat se gandea ca probabil era o stare de moment , ca Stefano il tinea aproape doar ca sa aibe si pe el cineva apoi cand va fi timpul il va abandona . Isi puse mainile in cap pentru a nu se mai gandi la asta . Si chiar daca ar fi fost si asa , Thomas ar fi devenit pana si sclavul lui numai pentru a-i fi aproape .

Insfarsit isi facu curaj si intra in gradina bisericii . Se uita in jurul sau cautandu-l cu privirea pe Stefano . Era ora la care luau masa ? Sau cea in care se rugau ? Thomas nu mai stia nimic . Ofta , apoi se decise sa mearga in spatele bisericii , acolo unde smulse el buruienile , pe atunci cand deabea il cunoscuse pe Stefano . Simtea ca era in directia buna , deoarece auzea cateva zgomote din depozitul din apropiere . Fugi in acea directie si deschise incet usa , cu sfiala . Cand isi ridica privirea , Stefano statea si se uita la el - cu ochelarii trasi bine pe nas si cu o figura de catelus bleg - tinand o cutie in mana . Apoi un zambet melancolic ii aparu pe buze , ochii in acelasi timp scaparandu-i de bucurie .

- Thomas , spuse el putin ragusit si avand vocea mult mai groasa .

Apoi in urmatoarea secunda scapa cutia din mana si il lua in brate tinandu-l strans in brate . Ii mangaia parul blond si tinea ochii inchisi inspirandu-i parfumul dulce pe care il purta .Thomas era uimit de cea ce facea , dar se simtea bine , si nu vroia sa ii dea drumul asa ca il stranse mai tare la pieptul sau .

- Mi-ai lipsit , piticule , spuse Stefano lafel de ragusit .

- S-a intamplat ceva cu vocea ta ?

- Ohh , asta ? Nimic . Am baut prea multa apa rece si s-a intamplat asta , il linisti Stefano sarutandu-i fruntea . Nu am putut sa vorbesc pentru cateva zile , si nici nu am putut sa vorbesc cu tine .

- Puteai macar sa imi trimiti un mesaj macar , se rasti ca un copil mic Thomas parand foarte copilaros . M-ai neglijat . Si credeam ca nu vrei sa mai vorbesti cu mine .

- Cum sa nu mai vorbesc cu tine ? rase el intr-un mod in care ii incalzea inima lui Thomas . Esti tot ce nu am putut sa am in toti acesti ani . Tu mi-ai aratat cum este sa depinzi de cineva , sa vrei sa il faci fericit in fiecare zi si sa ai grija de el pana la moarte .

Thomas il privea din ce in ce mai uimit . Stia sa vorbeasca frumos , stia cum sa faca pe cineva sa ii pice in brate cu usurinta , chiar daca nu stia personal .Thomas simtea ca se indragosteste din el din ce in ce mai mult si fara sa stie calca pe un teritotiu unde ii era interzis . Stefano isi deschise ochii si se indeparta de el luandu-i mainile si sarutandu-i-le .

- Esti atat de paranoic , piticul meu blond . Doar sti ca voi avea grija de tine orice ar fi .

Thomas isi lasa privirea rusinat in jos . Nu ii placea asta . Acum cateva minute credea ca probabil nici nu mai vrea sa il vada , iar acum ii spune cuvinte dulci ce il mangaiau . Nu era o intorsatura bruca , ci o chestie care te facea sa iti pui un semn de intrebare . Chiar sunt paranoic ?, se gandi el ridicandu-si privirea spre Stefano si zambindu-i larg .

Sinnful Sunday [ BOY X BOY ]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum