Chapter 4 - Just a simple kiss

1.5K 123 3
                                    

⊰⊹ ☪✞ CHAPTER 4 - JUST A SIMPLE KISS ✞☪ ⊹⊱

Clopotele bateau incet la Vatican , iar parca timpul oprise totul . Nu se mai auzeau pasarile , oamenii care mergeau pe strada , nimic . In camera de la etajul 2 , unde dormeau preotii , se odihnea intr-un somn profund Stefano . Era bandajat la cap din cauza ranii si statea cu fata spre geam , lasand razele soarelui de dupa-amiaza sa il maingaie pe fata .Thomas statea langa ep pe un scaun uitandu-se vinovat in jos . Se gandea ca totul era din vina lui si ca nu s-ar fi intamplat asa ceva daca nu s-ar fi pornit acea discutie .

Se ridica incet dupa scaun si trase jaluzelele de la geam pentru a fi intuneric in camera , si pentru a nu-l trezi pe Stefano .

Se aseza din nou pe scaun dandu-se mai aproape de Stefano . Se uita la fata lui si se ruga ca totul sa fie bine cu el . Thomas scutura rapid din cap . De cand se RUGA el ? Sunt un ateu ce naiba , se gandi el putin confuz . Se intoarse spre Stefano si il privi . Poate ca va merge de data asta , isi spuse el impreunandu-si mainile . Dar nu . Si le lasa jos imediat . Nu putea face asta . Nici macar in situatia de fata . Daca era in coma si nu se mai trezea ? Era numai vina lui .

Intinse incet mana si ii atinse unosr cu varful degetelor ombrazul cald al lui Stefano . Felul cum dormea , ii imuia inima lui Thomas . Ii dadu bretonul laoparte dupa fata si il privea cu ochii intredeschisi . Era atat de dragut felul cum dormea . Nu putea sa isi i-a ochii de la el .

Nu stia de ce dar inima ii batea tare in piept . Inghiti in sec si se uit la Stefano oftand . Ii atinse din nou obrazul frierbinte . Se ridica dupa scaun si se sprijini usor de patul lui . Se lasa incet cu fata in jos . Inima batandu-i nebuneste in piept .Simtea cum o ia razna . Nu isi dadea seama ce facea . Deabea ce il intalnise si se intamplase ...

NU , se gandi el smucindu-se si asezandu-se din nou pe scaun . Isi puse o pana pe un ochi uitandu-se dezorientat la Stefano . Vroia sa incerce . Vroia sa vada ce gust au buzele lui . Nu e ca si cum ar avea sentimente pentru el . Doar ca vroia . Acum !

Se ridica din nou . Doar ca de data asta mai ambitionat . Se sprijini din nou de pat si se lasa in jos . Isi lasa capul din ce in ce mai jos . Nu isi mai asculta creierul deloc.

Incet incet ,buzele lor se atinsesera . Thomas simti cat de sensibile erau buzele lui Stefano . Erau atat de moi si firave la atingere . Deschise ochii uitandu-se la fata lui . Gandindu-se ca ar fi un moment prost sa se trezeasca acum . Inchise ochii si incerca sa se lase purtat de val . Ambitiona , si facu din atincere un sarut . Era un sarut bland si cald . Ii gusta incet buzele printr-un sarut lung . Strangea cearsaful incet , incercand sa nu se gandeasca ... ca defapt .. ii place ...

Sinnful Sunday [ BOY X BOY ]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum