Chapter 1 - Little Brat

5.1K 166 4
                                    

⊰⊹ ☪✞ CHAPTER 1 - LITTLE BRAT ✞☪ ⊹⊱

Toata clasa incepu sa rada atunci cand colegul lor era pe jos , ud leoarca si ranjind copilareste in fata profesorului . Ce se intamplase ? Cu cateva minute in urma , profesorul era in sala de clasa , sorbind din cafea,citind ziarul si asteptandu-si elevii .Pe hol ingrijitorul se pregatea in cabina lui sa faca curat . In tot acest timp Thomas pleca de acasa . Profesorul isi stranse ziarull si deschise sala pentru copii ; ingrijitorul incepu sa spele pe jos . In tot acest timp Thomas se oprea ca de fiecare data sa isi aprinda o tigara . Profesorul constata ca elevii au venit in clasa inafara lui Thomas care intarziase , asa ca lasa usa deschisa . Ingrijitorul fiind prea lenes , turna apa pe hol . In tot acest timp Thomas isi arunca chistocul si merse spre scoala.

Daca Thomas nu s-ar fi oprit sa isi aprinda tigara , daca ingrijitorul nu ar fi fost prea lenes sa dea cu mopul sau profesorul sa uite usa deschisa , Thomas ar fi intrat in clasa la ora fixa si uscat . Astfel cand a intrat pe hol , a alunecat si a intrat pe usa si a mai si intraziat .

- Domnule Thomasito , intarziat ca intodeauna.

- Si ca in totdeauna voi sta dupa ore in aceiasi sala de detentie . Chiar trebuie sa spunem din nou aceiasi poveste de la inceput ? murmura el putin stanjenit ca inca este privit de catre colegii lui . O sa imi iau foaia de detentie la sfarsitul orei .

Si se ridica , dandu-si o mana prin parul sau de un blond parca artificial , dar real . Isi masa ceafa si se scutura putin de apa si mergand cu mana in buzunar in banca lui .

- Defapt Thomas , ma gandeam sa nu te mai tin la arest , si sa le fur din timpul profesorilor care chiar au ce face.

 - Vezi sa nu , murmura Thomas tusind in sec .

Profesorul il privi pana ce deveni serios apoi continua .

- Se pare ca daca te tin la scoala nefacand nimic , apoi ii arunca o privire plina de dispret .Oricum tu nu faci nimic. Apoi relua dregandu-si vocea : M-am gandit ca de data asta in loc sa fi supus a 3 ore de stat degeaba la scoala , sa iti petreci 3 ore mucind in folosuol comunitatii .Adica mai pe limba ta , asta inseamna ca va trebui sa muncesti .

Thomas ofta si dadu din umeri nepasator :

- Si cam ce ar trebui sa fac ? Sa strang gunoaiele de pe jos ? Sa vopsesc copacii din parc ?

- Din nefericire nu eu aleg ce vei face , dar nici tu . Pentru ca vreau sa fiu corect , o sa las colegii tai sa decida pentru tine.

Thomas inghiti in sec , oarecum speriat . Colegii lui or fi doar niste amarati fara o viata sociala , dar cu toate acestea nu rateaza nicio oportunitate sa faca pe cineva de ras . Cu toate acestea nimeni nu spusese nimic dupa 45 de minute . Thomas credea ca a scapat , dar exact cu 2 minute inainte sa se sune , o fata ridica mana timid. Thomas o vazu si ii facu semn sa isi lase mana in jos .

- Da , Izabella ?

Fata roscata , cu parul impletit in doua codite si cu ochelarii pe nas se ridica incet in picioare . Isi drese vocea usor ragusita .

- Eu in fiecare duminica ma duc la catedrala noastra , de aici din Vatican , pentru a-i ajuta pe preotii de acolo . Daca ar vrea , Thomas poate sa ...

- Nu . In niciun caz , spuse el ridicandu-si rapid si artagos de la locul lui . Nu ma duc . Stiti ce problema am cu bisericile , catedralele sau orice sfant . Mai bine ma pedepsiti tot anul .

Profesorul rase ingrosat , se aseza cu piciorul unul peste altul sprijinindu-se de catedra .

- Te vei duce. Daca nu o vei face vei fi exmatriculat si cred ca mama ta nu ar mai dori sa fie dezamagita . Nu-i asa Thomas ?

Thomas il privi cu ochi rai . Ofta apoi dadu din cap in semn ca da . Acum nu numai ca va trebui sa suporte o pedeapsa nedreapta , dar pe langa asta si predicile stupide ale lui Fernando . Isi trecu mana agitat prin par si se uita la colega cu care va trebui sa se duca duminica la biserica din Vatican .

Sinnful Sunday [ BOY X BOY ]Where stories live. Discover now