KuzenlerimleTanışmayaGeldim

31.9K 1.5K 230
                                    

Arkadaşlar wattpad uygulaması 'Sadece Sen.'adlı bölümü telefonumda güncellemediği için yorumlarınızı cevaplayamadım.Ama internetten girip yorumlarınızı tek tek okudum.Yorumlar için çok teşekkürler! Ve voteler içinde...Yorumlarınızı cevaplayacaktım ama netten cevaplanmadı.Bölüm güncellendiğinde yorumlarınızı cevaplayacağım.

Bir arkadaşımız tatile gidiyormuş.-Şuanda ismine bakamıyorum çünkü bölüm açılmıyor..-Yanlış hatırlamıyorsam @melezcansu 'ydu.Gittiği yerde internet olmayacağı için bölümü erken yayımlamamı rica etmiş ve bende kıramadım:))

Hepinize iyi okumalar canlar:)))) (Yeni bölüm belki birazcık gecikebilir, haberiniz olsun.)

**

Sadece mutluluk olacaktı!

Saydığım saniyelerim dakikalara dönüşmüştü.On dakika kadar olmuştu ve hala hiçbiri odaya gelmemişti.Büyük ihtimalle duş alıyorlardı.

"Siz cidden..Buketle kardeş misiniz?"dedi Kayra.

Kafa sallayarak,"Öyleymişiz."dedim.

"Yaş farkı var mı yoksa ikiz misiniz?"dediğinde,"Tıpa tıp aynı değiliz.Çift yumurta ikizleriyiz sanırım."diyerek gülümsedim.

"Peki..Kardeş olduğunuzu Buket biliyor mu?"dedi, Can.

Bilmiyorum anlamında omuz silktim."Sanırım bilmiyor.Ve eğer bilmiyorsa, bir süre daha bilmemesinin daha iyi olacağını düşünüyorum.O kadar şey yaşadı...Bir de üstüne bu eklenirse, mantıklı düşünemeyebilir.En azından birkaç gün beklemeliyiz."dedim.

Can ve Kayra kafa sallarken, odaya Cenker girmişti.

"Herkese merhaba."diyerek yanıma geldi,yanağıma öpücük kondurdu ve yanıma oturdu.Ben bu sırada kızarmakla meşgulken Can'ın"En iyisi çiflerimizi yalnız bırakalım."diyerek sırıtmasıyla daha da kızarmıştım.

"Aynen abi,siz geldiğinize göre biz de gidelim artık.."dedi Kayra.

"Saçmalamayın oğlum.Oturun hepbirlikte yemek yeriz öyle kalkarsınız."dediğinde,"Can'ı bilmem abi de, benim bir işim var gitmem gerek."dedi Kayra.

Can,"Abi benim de gitmem gerek.Bugün annemler geliyor, onları havaalanından alacağım.Başka sefere artık..."dediğinde,"Seval Teyzeleride al buraya gelin işte."dedi Cenker.

"Yok abi bugün olmaz.Daha sonra uğrarız.Zaten uzun süre buradalar..."

"Tamam, teklif var;ısrar yok."diyerek gülümsedi Cenker.

Can ve Kayra'yı uğurladıktan sonra tekrardan odaya geçtik.Tam oturacaktım ki,"Yemek yapmadık!"dedim bir anda.Yemek yapmamıştık ve bu anca aklıma geliyordu!

"Sorun yok, dışarıdan söyleriz"dedi Cenker.

"Olur mu öyle şey?"dediğimde çoktan odanın kapısına yönelmiştim.

"Olur.."diyerek kolumdan yakalayıp kendine çevirdi."Olmazsa da...Tuttuğumuz yardımcıları çağırırız onlar yaparlar."diyerek,önüme gelmiş saçımı kulağımın arkasına iliştirdi.

3 GÜN SONRA

Buket geldiği günden beri odadan hiç çıkmamıştı.Sürekli uyuyor ve uykularından sıçrayarak uyanıyordu.Bazen de ağlıyordu...Yani,biz odaya girmiyorduk ama Ulaş anlatıyordu.Kardeşimin böyle kötü olması, içimde bir şeyleri yakıp kavuruyordu.Sanki,içimde bir şeyler kopup bir yerlere savruluyordu.

Boş bir zamanda Ulaş'ı yakalayıp Buket'in sevdiği şeyleri öğrenmiştim.Belki bu sabah kahvaltıya katılır diye sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlamaya giriştim.

PAPATYADove le storie prendono vita. Scoprilo ora