Üvey abi-Üvey baba

45.2K 1.4K 49
                                    

''Aaa Kuzgun naptınız oğlum ya olmaz ki böyle.Bu ne böyle Doğuş? Ne yaptınız siz..O kadar dövülür mü hiç? O kadar dövdüler az mı acıyor hala? Kıyamam lan sana.Bana değil biraz sonra onlara şükredeceksin.Çünkü eğer onlar kurtarmazsa öleceksin.Hastanelikte olmamışsın hem..O zaman devam koçum.'' dedim ve dizimi karnına geçirdim.Büyük bir iniltiyle ellerini karnına götürdü.''Aaa'' diye sızlanıyordu.''Dur oğlum ya daha başlamadık bile.Abartıyorsun varya daha hiçbir şey yapmadık ki..Ama böyle olmaz.Canın ne kadar tezmiş senin'' diyip bir tekme geçirdim.Yere düşmüştü..Bir yandan karnını tutuyor diğer yandan eliyle burnundaki kanı yokluyordu.''Ay az mı geldi o kan?'' diye bir kaç yumruk ve sinirle iki tekme daha geçirdim üçüncüyü geçirecekken sonunda bey amcamız da buyurmuşlardı.

''Ne oluyor lan burada?'' Oğlunun kime çektiği belli oluyordu..Böyle bir babadan böyle bir oğul..

''Bey amcacım sizde hoşgeldiniz''

''Ne hoşgelmesi lan? Kimsiniz siz?Ne işiniz var evimde?Ne istiyorsunuz oğlumdan?Bırakın lan''

''Bir şey istemiyoruz ne isteyelim senin oğlundan.Hakettiğini veriyoruz sadece.Hee diyorsan ki oğlumu bırak beni al.Valla seve seve'' dedim ve yarıda kalmış üçüncü tekmemide geçirdim karnına.''Ama oğlunla işim bitmeden takas olmaz.Önce bir güzel halledeyim sonra sıra sana da gelecek.Bak hatta hiç öyle uğraşmayalım.Ben oğlunu döverken kardeşlerimde seni dövebilirler.Sorun yok yani'' dedim sırıtarak.Adam bana doğru geliyordu.

''Hop hoop.Dur amcacım.Sen bizimsin'' diyerek yumruk attı Kuzgun adamın suratına.

''Ziyaretimizi beğenmedin sanırım.Evet aslında bizde karşına böyle çıkalım istememiştik ama oğlun iyi niyetimizi sevmemiş olacak ki diklendi.Eee sonucu da görüyorsun.Kısmet işte..'' diyerek adama bir yumrukta Doğuş geçirdi.İkiside şuan yerdeydi.Bunlar neydi lan böyle? Ne kadar dayanıksızlar..Defne kaç sene şiddet görmüş sesi çıkmamış şurada iki dakikacıktan beri dövüyoruz hemen ah uh..Olmaz ki ama böyle.

''Kıvranmayın lan.Sesinizi şimdiden inleyerek harcamayın.Yavaş yavaş,yavaş yavaş inleyin.Daha önümüzde nice saatler var'' dedim abisine bir tekme daha geçirirken.

''Vurma lan oğluma..Ne istiyorsunuz lan söyleyin''

''Bir şey istemiyoruz bey amca.Defne kadar dayanıklımıymışsınız ona bakıyoruz ama yok valla sizde dayanıklılığın d'si yok''

''Kızım? Defne mi?''        ''Evet aynen öyle.'' '     'Kaç gündür evde yok.Demek sizinle ha..Bir şey yaptınız mı kızıma?'' '   'Kızım deme lan! Kızım diyipte deli etme beni..Oğlun gibi başlama sende!!Ne senin kardeşin,ne de senin kızın.Biz sen miyiz lan? Bir kıza zarar verecek kadar şerefsiz miyiz? Varya...Size daha neler yapmamız gerekiyor..Ama bu kadar yeter.Defne bir daha bu eve gelmeyecek.Sizde Defne'yi aramaya falan kalkmayacaksınız.Arasanızda bulamazsınız hadi buldunuz diyelim onu alamazsınız.Buna izin vermem!! Defne'ye yaklaştığınızı göreyim yemin ediyorum sizi öldürmekten beter ederim.Bugünkü yumruklarımızı,tekmelerimizi mumla ararsınız'' diye resmen tısladı Cenker.Hayır Cenker değil içindeki Kuzgun karakteri tıslamıştı.Bu kadar mıydı? Gidiyor muyduk? Ama ben daha elimi bile sürememiştim.Bu haksızlıktı!! ''Bir de erkeğiz diye geçiniyorsunuz lan..İşte gücünüz ancak masum bir kıza yetebilir.Bakın daha şurada iki tekmeye dayanamıyorsunuz..Olurda canınız dayak isterse beni bulmanız zor olmaz Kuzgun diye sormanız yeterli'' dedi ve ikisinede tekme geçirdikten sonra çıktı odadan.

''Koçum valla Kuzgun haklı.Arada gelin de takılalım.Stres atarız hem bak ne güzel olur'' diyerek sırıttı Doğuş ve adamlara güzel bir tekme geçirdikten sonra odanın kapısına ilerledi ve kapıya yaslandı.

PAPATYAWhere stories live. Discover now