1.1

477 38 9
                                    

"Pisliğin tekisin." dedim tırnaklarımı ensesine daha sert geçirirken. Sıcak ve hızlı nefeslerinin arasında kıkırdadı. "Ve sen de pisliğime dahil oluyorsun."

Dudakları karnımdayken güldüğümde benimle birlikte güldü. Alkol çoktan kanıma girmişti ve onu çift görmeye başlamıştım ama o sonuna kadar ayıktı, benim de bu halimden yararlanmayı çok iyi beceriyordu.

"Bunun için kaç aydır bekliyorum tahmin bile edemezsin." elimi saçlarından geçirirken her tarafım alevler içindeydi. "Bunu bir kıza kaçıncı söyleyişin Hood?"

"İlk."

"Yalancı."

"Asla." dedi saçlarının altından bana bakarken.

Tanrı'm manzara harikaydı.

Tek kaşımı kaldırıp ona sorgulayarak bakınca pes edip gözlerini kaçırdı. "Sana karşı asla yani, yoksa yalan söylemek profesyonel olarak yaptığım bir iş. Ama ciddiyim Sally, başka hiçbir kızı tavlamam üç ayımı almamıştı."

"Beni de artık o kervanına katabilirsin, teslim oldum sana işte." derinden gelen bir inlemeyle vücudum kasıldığında duraksadı ve geri çekildi. Beklentiyle ona bakıyorken bana doğru ilerleyip gözlerime baktı. "Sikeyim sen gerizekalı falan mısın? Niye anlamak istemiyorsun, senden hoşlandığımı daha ne kadar belli etmem lazım o kalın kafanın anlayabilmesi için? Tanrı'm benim kadın vücudunda yer almış halim gibisin Sally, daha fazlasını isteyemezdim."

Duraksadıktan sonra kıkırdadığımda sinirlenmiş gibi duruyordu. "Her şey o fazlalığını bu kadın vücuduma yerleştirene kadar Calum ve ben buna çoktan izin verdim yani böyle konuşmana gerek yok." burnundan solumaya başladığında doğruldu ve tişörtünü üzerine geçirdi. Yerden benim çamaşırımı alıp bana fırlattığında gözlerimi kırpıştırıp doğruldum. Daha benim tişörtüm ve onun boxerı üstündeyken Calum vaz mı geçmişti yani?

"Sana artık bunu kanıtlamaktan yoruldum. Beyinsizin tekisin. Al işte, sen kendini inandırana kadar sana elimi dahi sürmeyeceğim."

"Bunu dilini alt takımlarımda kullandıktan sonra mı söylüyorsun?" şaka yapmıyordum çünkü beni çok kötü bir durumda bırakmıştı. "Dua et bu cümleyi kuran ben değilim Sally yoksa o kervandaki kızlara çoktan katılmış olurdun. Şimdi git ve benim ilgim için adam öldürecek olan sürtük oda arkadaşına teselli ver. Dilini senin alt takımlarında kullanan çocuk hakkında." gerçekten sinirlenmişti ve çenesi kasılıyordu. Cümlelerini yavaş yavaş sindirirken açılmıştım bile ve ne kadar acımasız davrandığının yeni yeni farkına varıyordum.

Pantolonumu ve ayakkabılarımı giyinirken sessiz kaldım ve bana bakarken sigara yakmasını izledim. "Belki okulun yarısının alt takımlarında dilini kullanmasaydın seni ciddiye alıp, acınası oda arkadaşımın yanına gitmek yerine burada sabaha kadar seninle kalırdım."

Alayla gülümseyip dumanı üflediğinde kapıyı benim için açtı. "Siktir git Sally."

To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: Aug 02, 2018 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

unpredictable || hoodOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz