0.4

1.7K 109 10
                                    

"Hey Sally," dedi June alelacele odaya girip hemen soyunmaya başlarken. " aptal kardeşliklerden birinin aptal bir partisi var, gelmek ister misin ?" pantolonunu da sıyırıp hemen dolabına yöneldiğinde kitabın kapağını kapatıp yatakta doğruldum. "Yo, pek parti kızı değilimdir." dedim üzerine etek geçirmesini izlerken. Koşarken mi bu kadar terlemişti ?

"Yalancı," dedi ve südyenini çıkarıp çekmecesine yöneldi. Uhm, utanıyor falan olamazdı değil mi ? "sen tam bir parti kızısın Sally, ilk gördüğümde anlamıştım." askıları hızla takıp tekrardan dolaba yöneldiğimde derin bir nefes alıp omuz silktim. "Aslında öyleyim ama bitirmem gereken tonlarca rapor ve ben- odaya koşarken bu kadar terlemiş olamazsın, değil mi ?" dedim cümlemi yarıda keserek. Üzerindeki askılıyı düzeltip eline ruj alırken güldü. 

"Oh hayır, ekonomiyi ektim. Calum çok feci bir haldeydi ve küçük klozetin üzerinde becerilmek pek rahat sayılmazdı." ismini duyduğumda otomatikmen yutkunmuş ve nefesimi tutmuştum. Kıkırdarken rujun kapağını kapatıp yerine koydu ve cevap vermeme kalmadan kapıyı hızla çekip çıktı.

June bugün biraz fazla... sürtük gibiydi ?

Her neyse Sally, sana ne. O yalnızca odanı paylaştığın ve sevgilisi hakkında bir kaç kez kirli hayaller kurduğun kızın teki. Büyütülecek bir şey değil yani, değil mi ?

Oflayarak kağıt parçalarına ve kalın kitaba geri döndüğümden yaklaşık 3 saat sonra kapı büyük bir gürültüyle açılıp beni uyandırdığında sevgilisinin yatağına yığılmış bir adet sarhoş Calum Hood görmeyi planlamıyordum.

_____

klişe klişe klişe kusucam öğk

ama fratboy calum çok değişik pozisyonlarda tartışılabilir ;;D



unpredictable || hoodWhere stories live. Discover now