0.5

1.7K 112 3
                                    

"Sallycik," diye mırıldandı Calum klozetin yanına oturmuş derin bir nefes alırken. "beni öper misiiiiiiiiiiin?" dört posta kusmasına rağmen hala ayyaş gibiydi ve ben artık sifonu öğürerek çekmek istemiyordum.

"Normal sebepleri bir kenara bırakırsak ağzının içinde mide kalıntıların varken seni asla öpmem Calum." diyerek gözlerimi devirdiğimde tek yaptığı kıkırdamak olmuştu.

"June neden Caleb'ın kaslarından votka yalıyordu bir fikrin var mı?" dediğinde siktir oradan diye bağırmamak için kendimi zor tutmuştum. June bugün için kendisini fazlasıyla aşmıştı!

"Belki de küçük bir klozet kapağının üzerinde becerilmekten daha iyisini hakettiğini düşündü?" diye cevapladığımda kafasını sallayıp gözlerini kapattı.

"Seni de becermemi ister misiiiin ? Küçük bir klozet kapağının üstünde olmak zorunda değil." iç çekerek konuştuğunda bende derin bir nefes almış ve sifonu son kez çekerek onu ayağa kaldırmaya karar vermiştim.

Yapılı kollarını omzuma atıp onu banyodan çıkardığımda hala feci şekilde kokuyordu fakat biraz ayılmış olmalı ki az da olsa yürüyebiliyordu.

Onu June'un yatağına yatırdığımda boş gözlerle her hareketimi izliyor ve kılını bile kıpırdatmıyordu. Neden uğraştığımı bile bilmiyordum!

"Caleb'ı fena yumrukladım, bu yüzden partiden atıldım.Ama o piç kimin kızına dokunmaması gerektiğini öğrendi." kafamı hızlıca sallayıp gülümsemeye çalıştığımda yüzümün aldığı şekli merak ettim. Çünkü buradaki potansiyel suçlu birazcık June sayılmaz mıydı ?

"June'un hakkını yememem lazım, bana bir sürü küfrettiğini hatırlamıyorum. Eğer Michael beni alelacele dışarı çıkarmasaydı onu bile yumruklayabilirdim." gözleri kısılıp göğsü hareket ederken kıkırtısı kulağıma ninni gibi gelmişti. Uykumu bölmüştü lanet olası!

"Hala soruma cevap vermedin." dedi ben banyonun ışığıyla birlikte odanın ışığınk söndürürken. Dili artık dolaşmıyor gibiydi, kaşları çatıktı. "Hayır Calum beni becermeni istemiyorum."

Oda karanlığa bürünüp ben de yatağıma yattığında sesi tekrardan kulaklarıma doldu.

"Erken konuşuyorsun güzelim."

______

bu hikayeyi çok büyük bir keyifle yazıyoruMm ya

unpredictable || hoodWhere stories live. Discover now