0.8

1.6K 96 7
                                    

"Bu kapıyı kim buraya dikti sikeyim!" diye bir ses yükseldi kapıdan gelen tok bir gürültüden sonra. Calum'ın dili yine birbirine dolaşıyordu ve bu kadar sarhoş olması hayra alamet değildi.

In vino veritas.

Gerçek şarapta gizlidir.

Ve şuan Calum'ın vücudunda bundan oldukça olduğuna emindim, ve daha bir çok başka şeyin. Siktir,siktir.

"Calum!" dedi June ayağa fırlayıp kapıya ilerlerken. Derin bir nefes alıp onunla beraber ilerlediğimde kapıyı çekti ve pervaza yaslanmış yarı ayık Calum'ı gözler önüne serdi. Tişörtü neredeydi ? "Calum! Geldin,buradasın!" diye tekrarladığında kollarını onun etrafına sarıp odanın içine çekti. Yutkunup kapıyı kapatırken yatağın üzerinde oturan Calum'a baktım. Nerede olduğunu anlamaya çalışıyordu.

"Bu kadar içmen gerekmiyordu aşkım, hatalı olan tamamen benim ve senden çok ama-"

"Kes sesini sürtük." dedi Calum peltek bir şekilde, June'un dudaklarına işaret parmağıyla 'sus' işareti yaparken. "Beynimi ağrıtıyorsun. S-Senin için burada değilim." tekrardan konuştuğunda June'un arkasından ona susmasını işaret ettim. Ama o sırıtıp kafasını iki yana salladığında eliyle beni işaret etti.

"Sally için geldim." 

Siktir.

Siktir.

Siktir.

June bana doğru döndüğünde kaşları çatıktı ve neler olduğunu anlamaya çalışıyordu. Omuz silkip dudak bükerken salağa yatmanın en mantıklısı olduğunu düşündüm. Belki sarhoş diye ona inanmazdı ve bende sokaklarda yatmazdım. "Minik Sally. Dün gece beni gerçekten....beni gerçekten çok mutlu etti." sesi sonlara doğru fısıltıya dönüştüğünde gözleri kapalıydı. Hıçkırıkları arada sırada nefesini kesiyordu ama göğsü düzenli bir şekilde inip kalkıyordu.

"Neden bahsediyor?" dedi June aklı karışmış bir şekilde. Gözlerimi kaçırıp derin bir nefes aldığımda aklıma gelen en mantıklı şeyi harekete geçirdim ve Calum'ın ömür boyu böyle kütük gibi uyumasını diledim. "Dün gece geldiğinde de sarhoştu ve ben de onu teselli ettim, bilirsin aranızın bu kadar basit bir şeyden dolayı bozulmayacağından falan konuştuk." 

Kafasını anladığını belirtircesine salladığında elini omzuma koyup ardından Calum'ın yanına uzandı. "İyi bir arkadaşsın Sally."

Yaa,ne arkadaş ama.

unpredictable || hoodWhere stories live. Discover now