0.2

1.8K 118 4
                                    

"Pekala," dedi June ve çantasını koluna geçirip kapıyı açtı. "derse gitmem gerekiyor, akşam görüşürüz değil mi ?" kitabın kapağını kapatıp kafamı salladım.

"Bende duşa gireceğim zaten, dersim yok sanırım." gülümseyip kapıyı kapattığında ayağa kalkıp tuvalete girdim. Kapının arkasından havluyu aldığımda üzerimdeki tişörtü atıp şortuda çıkarttım.

Odaya geri dönüp yeni kıyafetler için dolabı açtığımda bir pijama ve tişört alıp havlunun üzerine koydum.

Arkamı döndüğümde gördüğüm silüetle birlikte çığlık atıp olduğum yerde sıçrayınca o da benimle birlikte çığlık atmıştı.

"Tanrı aşkına!" dedim derin bir nefes alırken. "Senin sorunun ne dostum? Ses falan veremez misin ?!"

"June'un oda arkadaşı olmasına henüz alışamadım." dedi kız arkadaşının yatağına uzanırken. "Sanırım sende buradaki kıyafet kuralına pek alışamamışsın." diye devam etti, bakışları vücudumda gezinince çıplak olduğumu hatırlayıp havluyu ve kıyafetleri önüme siper ettim.

"Duşa gidiyordum." diye kendimi savundum. Kıkırdayıp dirseğine dayandığında gözleri hala üzerimdeydi. "Bu bir teklif miydi Sally?"

Gözlerimi kısıp ona ölümcül bakışlar attığımda bu kadar gevşek bir insana erkek arkadaş dediği için June'a acıdım.

Havluyu hızlı hareketlerle vücuduma doladığımda hızlıca kapıya ilerledim. "Geri döndüğünde burada olacağım Sally, lütfen kıyafet zorunluluğunu göz önünde bulundur."

Orta parmağımı ona gösterirken kapıyı sertçe arkamdan kapattım. Kahkaha seslerini duyduğumda derin bir nefes alıp uzun koridorda ilerlemeye başladım. Calum'ın sinir bozucu olduğunu tanıştığımız gün anlamıştım, bu yüzden süperultragevşekyavşak karışımı bir şey olduğunu öğrenmek pekte şaşırtıcı değildi.

June için üzülmüştüm gerçekten, belki de biraz suçlu hissediyordum. Oda arkadaşının erkek arkadaşına yanlışlıkla iç çamaşırlarıyla yakalanmak ihanet sayılmıyordu değil mi ?

______

Yeni bölüm yazmanın zamanı gelmişti.....

Oy vermeyi unutmayın ve bol bol yorum :3

unpredictable || hoodWhere stories live. Discover now