Bölüm Beş: Jeon Jungkook'un İkiyüzlülüğü

8.1K 855 1.4K
                                    

Sting - Shape Of My Heart

Park Jimin'i en çok tanımlayan sözcükleri şunlar olarak gösterebiliriz; Kimseler üzülmesin diye düşünen o adam ruhunun orta yerinde ölü bulunmuş.

Jeon Jungkook / Aralık 2018

Noel günü basit bir sabaha uyandığımı sanıyordum. Aslına bakılırsa her şeyimi tamamen kaybedeceğim zamanın kilit noktasındaydım.

Ve ısrarla anahtarı yanlış yöne çeviriyordum.

Hoseok hyung beni aradığında saat öğleden sonra üçü gösteriyordu. Evin temizliğini bitirmiş sadece kalan birkaç prizi siliyordum. Telefonumun melodisini duyduğumda elimdeki bezleri kenara bırakmış ve cevaplamıştım.

"Alo hyung?"

Telefonu kulağımla omzum arasına sıkıştırıp kalan son prizi de silip bezleri kirli çamaşırların üstüne bıraktım.

"Jungkook, bu akşam saat sekizde sahil kenarındaki restoranda iki kişilik bir rezervasyon yaptırdım. Sen kas kafalı olduğun için bunu akıl edemezdin ama artık Jimin'den de hoşlandığına göre-"

Teknik olarak burası yanlıştı. Ondan hoşlanmıyordum sadece arkadaşımdı. Flört ettiğim bir arkadaşımdı.

Hoseok hyungun diretmelerine katlanamadığımdan 'Ben de Jimin'den hoşlanıyorum.' diye saçma sapan bir cümle kurmuş ve ona karşı olan düşüncelerimi tamamen farklı ifade etmiştim.

"Hyung, tamam. Noel'deyiz bu yüzden senin canını bağışlıyorum. Jimin'i çıkartacağım konum at bana."

Hoseok hyungun tarafından birkaç hışırtı geldiğinde sinirle iç çekip önümde duran yastığa kafa atmıştım. Hemen ardından kılıfının ütüsü bozulmasın diye düzeltmek zorunda kalmıştım.

"Son bir şey Jungkook. Jimin birazdan evinin önünde olacak."

Söylediği şeyle beraber içimden küfür etmeye başlamıştım ama eğer bunu suratına söylersem hayatımı yıkacağını biliyordum. Gerçi tüm bu Jimin olaylarıyla beraber yapıyordu ama.

"Ne-"

Çalan zille beraber telefonu kapatıp kenara attım ve hızla kapıyı açtım. Birkaç saniye ardından soğuktan kızarmış Jimin'in vücudumdaki bakışlarını ve şaşkınlığını fark etmiştim. Bunun sebebi sanırım üstüm çıplak olmasıydı. Ellerimle vücudumu sardım ve kıkırdayan Jimin'i içeri alıp odama koşuşturdum.

Salonumda oturan çocuğun varlığı yeterince garip değilmiş gibi çıplak olmam da ek olarak saçmaydı. İç çekip içeri girdiğimde çocukluk fotoğraflarımı eline almış inceliyordu. Beni fark edince hafifçe gülümsemiş ve çerçeveyi yerine bırakmıştı.

"Küçükken daha sevimliymişsin."

Elini ağzına kapatıp kıkırdadığında ben de sahte bir gülüş atmıştım. Yanına oturduğumda bana daha çok yaklaşmıştı ve ben de belini kavramıştım çünkü neden yapmayayım? Sanırım biraz adiceydi.

"Napıyorsun?"

Kafasını göğsüme yasladığında saçlarını okşamaya başlamıştım bu sırada Jimin konuşmaya başlamıştı.

"Noel'e karşı bir saygım olmasaydı uyurdum. Gerçekten çok uykum varmış gibi geliyor."

Bana daha çok sokulduğunda mırıldanmıştı. Bunun üzerine bedenini kendime çekip koltukta uzanır hale geldik. Ona karşı olan tabularım azalıyordu ve gerçekten istediği muhtemel erkek arkadaş modeline dönüşüyordum. Tüm bu duruma katlanma seviyemi arttıran şey Taehyung'du. Çıkmaza düştüğümde yanına gidiyordum ve stresimi atıyordum.

Here With You | KookMinUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum