(34)

486 33 1
                                    

    Ο Μάγκνους καθόταν στο δωμάτιο του ξαπλωμενος στο κρεβάτι παίζοντας στο κινητό του όταν άκουσε την πόρτα του δωματίου του να ανοίγει. Όταν γύρισε είδε τον Άλεκ. Αυθόρμητα χαμογελασε αλλά αμέσως έπεσε μόλις είδε τα δάκρυα να πέφτουν από τα μάτια του. Αμέσως έτρεξε και τον αγκαλιασε. Ο Άλεκ εγηρε το κεφάλι του στον ώμο του φίλου του και εκλεγε ενώ ο Μάγκνους του χαιδευε τα μαλλιά χωρίς να πει τίποτα. Ήξερε ότι ο Άλεκ θα τον έλεγε όταν θα ήταν έτοιμος.

     Δεν ξέρουν πόσες ώρες καθοντουσαν έτσι μέχρι που ο Άλεκ απομακρυνθικε από τον Μάγκνους. Ο Μάγκνους του χαμογελασε στοργικα και αφού  του έπιασε το χέρι κάτσανε στο κρεβάτι του.

"Μάγκνους?"

Ρώτησε ντροπαλα ο Άλεκ.

"Τι είναι μωρό μου?"

"Μπορώ να κοιμηθώ εδώ απόψε?"

Ο Μάγκνους δεν μπορούσε να μην γελάσει με το πόσο χαριτωμένο ήταν ο Άλεκ όταν κοκκινιζε.

"Φυσικά αγάπη μου."

Ο Άλεκ του χαμογελασε.

"Σήμερα ήρθαν οι γονείς μου."

Παύση. Κανείς δεν μίλησε μέχρι που ο Άλεκ συνέχισε.

"Τους είπα πως είμαι γκει."

Συνέχισε και ο Μάγκνους πάγωσε. Τώρα κατάλαβε γιατί εκλεγε.

"Δεν με δέχτηκαν."

Ο Μάγκνους τον αγκαλιασε.

"Μία μέρα θα το κάνουν."

"Το πιστεύεις στα αλήθεια?"

"Είμαι σίγουρος. Καμία αγάπη δεν συγκρίνεται με αυτή των γονιών."

Ο Άλεκ χαμογελασε και τον εσφυξε στην αγκαλιά του.

      Κάθονται στο κρεβάτι και βλέπουν μια ταινία μιλώντας και τρώγοντας ποπ κορν. Όταν τελείωσε ο Μάγκνους έβγαλε το λαπτοπ στο γραφείο του και πήγε τα μπολ στην κουζίνα. Αφού τα επλεινε πήγε πάλι στο δωμάτιο. Εκεί είδε τον Άλεκ να είναι ακόμα ξαπλωμενος και να τον κοιτάει. Πήγε και έκατσε στην αγκαλιά του. Ο Άλεκ αμέσως εσκηψε και τον φιλισε. Στην αρχή ήταν γλυκό αλλά γινόταν όλο και πιο παθιασμενο και ήθελαν περισσότερα. Ο Άλεκ σκαρφάλωσε πάνω στον Μάγκνους και έκατσε ανάμεσα στα πόδια του τριβοντας τις στήσεις τους μεταξύ τους. Μικρά βογκητα ακουστικαν να βγαίνουν από το στόμα του Μάγκνους. Ο Άλεκ τον κοίταξε στα μάτια και άρχισε να του ξεκουμπονει το πουκάμισο με τρεμουλιασμενα χέρια. Ο Μάγκνους του έπιασε τα χέρια.

"Ηρεμισε. Πρώτη φορά το κάνεις?"

"Λοιπόν η αλήθεια είναι πως όχι. Αλλά είναι η πρώτη φορά που το κάνω με αγόρι και με ένα άτομο που αγαπώ."

Ο Μάγκνους χουφτωσε το πρόσωπο του Άλεκ και τον τράβηξε για ένα βαθύ φιλί. Δεν άργησαν και πολύ οι δύο να απαλαχτουν από τα ρούχα τους και ο Άλεκ να βρίσκεται μέσα στον Μάγκνους. Στο δωμάτιο ακουγοντουσαν μόνο τα βογκητα τους και τα λόγια αγάπης που λέγανε ο ένας στον άλλον ενώ για φωτισμό είχαν μόνο το φως από το φεγγάρι που έμπαινε μέσα στο δωμάτιο.

Ο Έρωτας Μου....ο Νταΐς ΜουWhere stories live. Discover now