(32)

491 33 0
                                    

     Ήταν διάλειμμα και ο Μάγκνους με τον Άλεκ καθόταν σε ένα παγκάκι και μιλούσαν στη  πίσω αυλή. Είδαν τον Ντάνιελ που ήταν και αυτός στην ομάδα ποδοσφαίρου να έρχεται προς το μέρος τους με άλλα δύο άτομα. Ο Ντάνιελ άρπαξε τον Μάγκνους και τον έριξε στο έδαφος ενώ οι άλλοι δύο κρατούσαν γερά τον Άλεκ.

"Μην τυχόν και τον πειράξεις."

Του φώναξε.

"Αλλιώς τι θα μου κάνεις?"

Είπε γελώντας και έδωσε μια δυνατή  κλωτσιά στην κοιλιά του Μάγκνους. Ο Μάγκνους διπλωθικε στα δύο από τον πόνο. Ο Άλεκ αμέσως προσπάθησε να ξεφύγει από την λαβή τους αλλά μάταια. Ο Ντάνιελ αφού έριξε ακόμα μια κλωτσιά στον Μάγκνους πλησίασε τον Άλεκ.

"Προσπάθησε όσο θες να ξεφύγεις. Δεν θα τα καταφέρεις. Αν ήξερα από πριν ότι είσαι έναςαπό αυτούς δεν θα σε είχα κάνει ποτέ φίλο μου και είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχες μπει καν στην ομάδα και ούτε αρχηγός δεν θα είσουν."

Είπε και άρχισε να τον βαράει όσο οι άλλοι τον κρατούσαν. Όταν τελείωσαν τον έριξαν στο πάτωμα και έφυγαν. Ο Άλεκ αμέσως συρθηκε κοντά στον Μάγκνους και τον αγκαλιασε. Έμειναν εκεί αγκαλιασμενοι μέχρι που χτύπησε το κουδούνι.

     Μετά το σχολασμα ο Άλεκ πήγε στο σπίτι του Μάγκνους. Υποτίθεται ότι θα καθοντουσαν να κάνουν τα μαθήματα τους μαζί. Αλλά αντί να κάνουν τα μαθήματα τους καθοντουσαν στο κρεβάτι του Μάγκνους ξαπλωμενοι και βλέπανε φωτογραφίες με τον Μάγκνους και την οικογένεια του από όταν ήταν μικρός μέχρι τώρα.

"Μοιάζεις πολύ στην μαμά σου."

Σχολίασε ο Άλεκ όταν έκλεισε και το τελευταίο άλμπουμ.

"Μου το λέγανε πολλοί."

Είπε και κοίταξε το ταβάνι. Ο Άλεκ τον έκλεισε στην αγκαλιά του και του έδινε μικρά φιλιά στο πρόσωπο.

"Χει!!!!!"

Γύρισαν αμέσως για να δουν την Καταρινα τον Ραφαελ και τον Ραγκνορ. Ο Μάγκνους αμέσως σηκώθηκε και του αγκαλιασε.

"Ποιοι είναι αυτοί?"

Άκουσε τον Άλεκ και τον είδε να σηκώνεται από το κρεβάτι.

"Λοιπόν να σας συστήσω. Αυτοί είναι οι φίλοι μου από την Ινδονησία  που σου έλεγα: η Καταρινα, ο Ραφαελ και ο Ραγκνορ και από εδώ ο Αλεξαντερ το αγόρι μου αλλά να το λέτε Άλεκ."

"Αυτός δεν είναι που σε πληγωσε?"

Ρώτησε ο Ραφαελ.

"Ναι αλλά τα ξανά βρήκαμε."

Είπε ο Μάγκνους και έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο του Άλεκ ο οποίος του χαμογελασε.

"Αν ξανά πληγωσεις τον Μάγκνους θα έχεις να τα βάλεις μαζί μας."

Είπε η Καταρινα και τον κοίταξε. Ο Άλεκ απλά κούνησε τι κεφάλι του και χαμογελασε αθώα πράγμα που έκανε τον Μάγκνους να γελάσει. Ηταβ σίγουρος πως μια μέρα αυτοί θα είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι. Ύστερα κάτσανε όλοι μαζί στο σαλόνι για ταινία. Είχαν φωνάξει και τον Τζέις, τον Σαιμον, την Ιζι και την Κλερη.

Ο Έρωτας Μου....ο Νταΐς ΜουOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz