(10)

681 41 0
                                    

         Ο Μάγκνους από την στιγμή που έφυγε ο Άλεκ από την αίθουσα είχε μείνει εκεί παγωμένος. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγινε πριν λίγο. Ο Άλεκ ήταν εδώ τραυλιζε και έφυγε τρέχοντας σαν να φοβόταν κάτι. Το μυαλό του είχε σταματήσει τελείως. Το κουδούνι του έφερε ξανά στην πραγματικότητα.
   
     Ήταν η τελευταία ώρα και τελείωσε σχετικά γρήγορα. Με το χτύπημα του κουδουνιου ο Μάγκνους μάζεψε τα πράγματα του όσο πιο αργά μπορούσε γιατί είχε χαθεί στις σκέψεις του. Η τάξη σχεδόν είχε αδειάσει. Έβαλε την τσάντα στον ώμο του και πήγε να φύγει όταν έπεσε πάνω σε κάποιον.

"Συγγνώμη."

Είπε και σήκωσε το κεφάλι του για να δει ποιος είναι. Όταν είδε τον Άλεκ πάγωσε. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε είναι ότι θα τον χτυπήσει για άλλη μια φορά. Όμως δεν έγινε.

"Δεν πειράζει."

Άκουσε να λέει σιγανα και τον είδε να φεύγει από την τάξη. Άφησε έναν αναστεναγμο και βγήκε και αυτός.

     Όταν έφτασε σπίτι έφαγε και ανέβηκε στο δωμάτιο του και άρχισε να χορεύει για άλλη μια φορά

     Ο Άλεκ κάθεται στο κρεβάτι του. Στο μυαλό του για άλλη μια φορά έρχονται αναμνήσεις από τον Μάγκνους να χορεύει. Κατευθείαν σηκώθηκε και πήγε στο μπαλκόνι για λίγο αέρα. Αμέσως όμως το μετάνιωσε. Είδε για άλλη μια φορά τον χορό του Μάγκνους. Όσο και να ήθελε να φύγει από εκεί και να ξανά μπει μέσα το σώμα του δεν τον άκουγε και έτσι έμεινε εκεί να τον παρακολουθεί.

   Είχε χαθεί στις κινήσεις του και μόνο όταν είδε ότι ο Μάγκνους σταμάτησε γύρισε στην πραγματικότητα. Πήγενα φύγει αλλά τότε τα μάτια του συναντήθηκαν με αυτά του Μάγκνους. Ένιωσε την καρδιά του να χτυπάει πιο γρήγορα. Δεν τόλμησε όμως να γυρίσει το κεφάλι του σε άλλη κατεύθυνση. Νομιζε ότι αν το έκανε θα έχανε την ανάσα του θα έχανε τον κόσμο του. Τελικά ο Μάγκνους ήταν αυτός που έσπασε την επαφή και ο Άλεκ μπήκε στο δωμάτιο του νιωθοντας ένα δάκρυ να κυλάει από το μάτι του. Έπεσε κατευθείαν στο κρεβάτι του.

 



Ο Μάγκνους χορευε όταν ένιωσε ένα ζευγάρι μάτια να τον κοιτάνε. Σταμάτησε την μουσική και κοίταξε έξω από το παράθυρο. Τότε είδε ότι το άτομο που τον κοιτούσε είναι ο Άλεκ. Έμειναν εκεί να κοιτάζονται μέχρι που ο Μάγκνους έσπασε την επαφή και γύρισε αλλού. Όταν ξανά γύρισε το κεφάλι του για να τον δει τον είδε να μπαίνει μέσα και φαινόταν απογοητευνενος. Έκλεισε τις κουρτίνες και έπεσε στο κρεβάτι του σκεπτόμενος τον Άλεκ.
                      *****
    Τα δύο αυτά αγόρια κάθονται ξαπλωμενοι στο κρεβάτι τους σκεπτόμενοι ο ένας τον άλλον. Κανένα από τα δύο αγόρια δεν κατάλαβε τι ο γιατί. Το μόνο που ήξεραν είναι ότι για κάποιο λόγο υποφέρουν. Πως με κάποιο τρόπο ήταν σαν οι ψυχές τους να έχουν ενωθεί. Έμειναν εκεί ξαπλωμενοι μέχρι που απόκοιμηθηκαν. Ο ένας με την σκέψη του άλλου.
                       *****
   Όταν ξύπνησε ο Μάγκνους η ώρα είχε πάει έξι το απόγευμα. Σηκώθηκε και αφού έβαλε τα αθλητικά του βγήκε έξω για τρέξιμο. Έτρεχε μέχρι που κουραστικε. Είδε ένα άδειο παγκάκι και έκατσε να ξεκουραστεί. Έπειτα από πέντε λεπτά σηκώθηκε και περπατησε για το σπίτι του. Μπήκε μέσα έκανε ένα μπάνιο και έκατσε να διαβάσει για την άλλη μέρα.

    

Ο Έρωτας Μου....ο Νταΐς ΜουDonde viven las historias. Descúbrelo ahora