(29)

520 33 3
                                    

    Η αυριανή μέρα έφτασε. Ήταν η ώρα για τον Μάγκνους να ετοιμαστεί. Έβαλε ένα στενό μπορντό παντελόνι με μια μαύρη μπλούζα. Έβαψε τα μάτια του με ένα μαύρο eyeliner και αφού έβαλε παπούτσια και μπουφάν και πήρε κινητό και κλειδιά βγήκε από το σπίτι. Εκεί είδε τα παιδιά να το περιμένουν στο αμάξι του Σαιμον. Τους χαιρετισε όλους και μπήκαν στο αμάξι. Εκεί έβαλαν μουσική και άρχισαν να τραγουδούν και να γελάνε.

     Έφτασαν έξω από το γήπεδο που θα γινόταν ο αγώνας. Ήταν ένα γήπεδο που εκεί έπαιζαν μόνο σχολικές ομάδες. Αφού ο Σαιμον βρήκε ένα μέρος να παρκάρει πήγαν να βγάλουν τα εισιτήρια τους. Τα λεφτά που θα μαζευοντουσαν θα πήγεναν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Μετά από μισή ώρα περίπου στην ουρά τα έβγαλαν και πήγαν να κάτσουν στην θέση τους. Ο Μάγκνους κοίταξε την ώρα και είδε ότι σε μισή ώρα θα αρχίσει ο αγώνας. Βολευτικε στην θέση του και άρχισε να μιλάει με τα παιδια.

     Η μισή ώρα πέρασε σχεδόν γρήγορα. Οι ποδοσφαιριστες άρχισαν να μπαίνουν στο γήπεδο. Κατευθείαν πρόσεξε τον Άλεκ. Δεν είχε ξεπεράσει ακόμα τον Άλεκ. Για αυτό δεν ήθελε να έρθει στον αγώνα γιατί δεν ήθελε να τον δει.

"Άλεκ, Τζέις εδώ."

Άκουσε την Ιζι να φωνάζει και την είδε να κουνάει τα χέρια της για να την προσέξουν τα αδέρφια της. Έπειτα είδε τον Άλεκ να τους κοιτάζει και να χαμογελάει. Κούνησε το χέρι του και έτρεξε στην θέση του. Τότε συνηδιτοποιησε πόσο του είχε λείψει αυτό το χαμόγελο. Έκατσε καλύτερα στην θέση του και άρχισε να παρακολουθεί τον αγώνα.

     Τώρα πια βρίσκονται στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου και το σκορ είναι ακόμα 0-0. Ο Μάγκνους μιλούσε στην Ιζι χωρίς να δίνει και μεγάλη σημασία στον αγώνα.

"Έλα Άλεκ μπορείς!"

Άκουσε τον Σαιμον να φωνάζει και γύρισε να δει τον αγώνα. Είδε τον Άλεκ να τρέχει με την μπάλα στα πόδια. Έδωσε την μπάλα στον Τζέις και έπειτα αυτός του της επέστρεψε πίσω μέρος σέντρα. Ο Άλεκ με μια κλωτσιά στον αέρα έστειλε τη  μπάλα στα δίκτυα. Ο πίνακας έγραψε το 1-0. Όλοι μέσα στο γήπεδο σηκώθηκαν με ζητοκραυγηματα. Ακόμα και ο Μάγκνους. Είδε τον Άλεκ να τρέχει προς τις κερκίδες που ήταν αυτός και να βγάζει την μπλούζα του. Κάτω από αυτήν φορούσε μια άλλη μπλούζα που έγραφε κάτι. Μόλις διάβασε τι λέει πάγωσε μαζί με όλο το κοινό. Η μπλούζα έλεγε:

ΜΑΓΚΝΟΥΣ ΣΑΓΑΠΩ!
ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ!

Ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη του και δάκρυα στα μάτια. Είδε τα παιδιά να κοιτάνε σοκαρισμενοι μια αυτόν μια τον Άλεκ. Ο Μάγκνους δεν έδωσε σημασία και έκατσε στην θέση του. Ο αγώνας συνεχίστηκε. Ύστερα από 10 λεπτά ο αγώνας τελείωσε με το σκορ 1-0. Όλοι στο γήπεδο έφυγαν αφού χειροκρότησαν την ομάδα τους και ο Μάγκνους αφού χαιρετισε τα παιδιά λέγοντας τους ότι θα τους εξηγήσει κάποια στιγμή πήγε να περιμένει τον Άλεκ να βγει από το γήπεδο. Ένιωσε την καρδιά του να χτυπάει σαν τρελή.

Ο Έρωτας Μου....ο Νταΐς ΜουWhere stories live. Discover now