(12)

651 37 0
                                    

    Ο Μάγκνους έφευγε από το σχολείο όταν η Ιζι τον σταμάτησε.

"Τι θα έλεγες να έρθεις να κάτσεις στο σπίτι μου? Θα είναι και ο Σαιμον. Και μην πεις όχι εξαιτίας του αδερφού μου."

Ο Μάγκνους αναστεναξε. Δεν ήξερε πως θα ήταν αν τον έβλεπε μετά από αυτό που έγινε.

"Εντάξει."

Είπε όμως τελικά. Έστειλε μήνυμα στην θεία του για να μην τον περιμένει και πείρε το λεωφορείο μαζί με την Ιζι στο τον Σαιμον. Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι προς ανακούφιση του ο Άλεκ δεν φαινόταν πουθενά. Έκατσαν  και έβαλαν μια ταινία να δούνε τρώγοντας ποπ κορν.

      Όταν η ταινία ήταν περίπου στην μέση άκουσαν βήματα από τις σκάλες. Όταν γύρισε να δει είδε τον Άλεκ. Κατέβαινε τις σκάλες και πρόσεξε ότι δεν φορούσε μπλούζα. Τον είδε να μπαίνει στην κουζίνα χωρίς να του δίνει σημασία. Ξανά γύρισε στην ταινία. Μετά από πέντε λεπτά τον άκουσε να βγαίνει από την κουζίνα και να ανεβαίνει τις σκάλες.

"Θέλω να πάω τουαλέτα. Που είναι?"

Είπε την πρώτη δικαιολογία που βρήκε για να πάει να μιλήσει με τον Άλεκ. Ήθελε να ξεκαθαρίσει αυτό το χάος που κουβαλουσε στο κεφάλι του μετά το φιλί.

"Είναι ένα εδώ αλλά δεν δουλεύει καλά. Οπότε πήγαινε πάνω και είναι η τρίτη πόρτα αριστερά."

Του απάντησε η Ιζι και αφού την ευχαρίστησε αμέσως έτρεξε πάνω. Αμέσως έψαξε για το δωμάτιο του Άλεκ. Ευτυχώς για αυτόν ήταν η πρώτη πόρτα που άνοιξε. Μπήκε μέσα και έκλεισα την πόρτα πίσω του.

"Τι θες εσύ εδώ?"

Τον άκουσε να λέει με μια θυμομενη φωνή. Στεκοταν μπροστά του τώρα. Ακόμα ήταν χωρίς μπλούζα. Στραβοκαταπιε και προσπάθησε να συγκεντρωθει στο θέμα αντί να κοιτάει το κορμί του.

"Σε ρώτησα κάτι."

Ξανά είπε όταν δεν πείρε απάντηση.

"Γιατί με φιλισες σήμερα?"

Είπε με μια ήρεμη φωνή για να μην δείξει τον φόβο του.

"Αυτό δεν έγινε ποτέ."

Απάντησε πίσω ο Άλεκ.

"Παραδεξου το ότι το έκανες."

Είπε με μεγαλύτερη αυτόπεποίθηση αυτή την την φορά.

"Δεν έκανα τίποτα."

Και με αυτό τον άρπαξε και τον πέταξε έξω από το δωμάτιο του. Ο Μάγκνους κατέβηκε κάτω και έκατσε ξανα στην θέση του με την καρδιά του έτοιμη να σπάσει. Δεν πρόσεχε καν την ταινία. Το μυαλό του πήγενε συνέχεια στο αγόρι που του προκαλούσε προβλήματα από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο σχολείο. Και τώρα το μεγαλύτερο τον πρόβλημα ήταν ότι τον ερωτευοταν.

    Όταν έφτασε σπίτι έτρεξε αμέσως στο δωμάτιο του και κλείδωσε την πόρτα. Αμέσως έπεσε στα γόνατα και άφησε τα δάκρυα να πέσουν ελεύθερα επιτέλους. Ένιωσε ότι το μυαλό του πήγαινε να τρελαθεί. Νομιζε πως ο Άλεκ δεν μπορούσε να του κάνει περισσότερο κακό από το να τον πληγώνει σωματικά. Όμως το έκανε με το φιλί. Με αυτό το καταραμένο φιλί που δεν μπορούσε να το βγάλει από το μυαλό του και τον πληγώνει ψυχικά γιατί ήταν ο μόνος για τον οποίο σήμαινε κάτι αυτό το φιλί. Συρθηκε προς το κρεβάτι του και ξαπλωσε. Αυτήν την νύχτα δεν μπόρεσε να κοιμηθεί. Η ανάμνηση των απαλων χειλιων του Άλεκ πάνω του ερχόταν συνέχεια.

Ο Έρωτας Μου....ο Νταΐς ΜουWhere stories live. Discover now