Broken Smile - Kapitel 40

3.2K 108 56
  • इन्हें समर्पित: Moabirb
                                    

Jag sitter trött på bussen. Jag har totalt skitit i att packa någonting, jag menar, jag åker ju hem för att kunna hjälpa min syster, så därför behöver jag inte ha något med mig.

Jag tittar trött ut genom rutan. Niall blev verkligen sårad när jag sa till honom att jag inte behövde hans hjälp. Jag vet att jag var lite väl hård, och det har jag otroligt mycket skuldkänslor av.

På bussen så är det nästan tomt. Det sitter en ung kille lite längre bak och lyssnar på musik, och en äldre dam med en resväska bredvid sig, medans hon högljutt pratar i telefon.Jag antar att dom flesta går i skolan eller jobbar just nu.

Jag har lagt min mobil i mitt knä, och kastar flera blickar på den. Jag väntar på att Niall ska ringa. Varför ringer han inte? Borde han inte ringa och fråga om jag är okej? Jag suckar. Jag inser då hur mycket jag plågar mig själv. Tänk om han inte ens ringer.

Jag sätter ner min mobil i fickan och lutar mitt utmattade huvud mot fönstret istället. Jag skulle behöva sitta på den här bussen i fyrtio minuter till innan jag är hemma.Jag har alltid tyckt om att åka buss, speciellt när det inte är så mycket folk. Det känns så fridfullt.

Även fast jag har lagt ner min mobil i fickan så fortsätter Niall att snurra runt i mitt huvud. Jag har aldrig någonsin varit så besatt av en kille förut. Jag tror ärligt talat att jag aldrig har varit riktigt kär förut. I Tyler hade jag mer en lite crush. Och på dagis var jag kär i en kille som jag knappt kommer ihåg namnet på idag, så jag kunde inte varit mer än lite förälskad i honom.Så Niall är nog den första.Kanske därför som jag blivit så beroende av honom på dom senaste dagarna.

Helt plötsligt så känner jag hur min ficka vibrerar. Det måste vara Niall! Jag rycker våldsamt upp min mobil ur fickan och riktar fort min blick mot skärmen. Till min stora bisvikelse så står Tylers namn på skärmen.Jag suckar djupt och trycker på svara och sätter luren vid örat.

''Hey Tyler'' säger jag trött i telefonen. Jag hör hur Tyler flinar tyst.

''Hey Nicole,I'm so sorry that I talked shit about Niall, I didn't mean to make you sad, I just have something agains that guy, but I never wanted to hurt you'' säger han. Jag suckar.

''It's okay... I guess I overreacted a little'' säger jag och riktar min blick ner i knät.

''you sound pretty tierd, Do you fight with Niall again?'' frågar Tyler fundersamt. Jag rynkar min panna.

''Yeah? How did you know?'' frågar jag.

''Nicole,when aren't you fighting?'' säger Tyler. Det här fick bara allt att bli jobbigare. Att folk ser oss som ett par som bråkar mycket. Jag hade aldrig innan tyckt att vi bråkar så jätte mycket. Men Tyler har kanske rätt, jag menar, Tyler har typ alltid rätt.

''I can't talk right now Tyler, I'm pretty busy'' ljuger jag för att slippa prata med Tyler. Jag vet att det är elakt, men jag vill bara vara ifred just nu och tänka på Niall.

''You kidding with me? right? Nicole, I hear that your sitting on a bus or in a car'' säger Tyler. Jag biter mig hårt i läppen. Ja, det gick ju bra.

''I'm sorry Tyler,, I just don't want to talk with anybody right now'' förklarar jag. Tyler suckar djupt i telefonen.

''You know, it hurts me pretty much that you feel that you can't tell the truth to me'' berättar han i telefonen. Jag blundar.

''Tyler, Is not that way, I promise, I just have a really hard time right now, my sister is sick and I don't know how to handle it..'' säger jag sätter mina ben i kors. Tyler är tyst i telefonen ett tag.

Broken Smileजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें