Broken Smile - Kapitel 15

3.9K 86 17
                                    

Varför kysste han mig!? Det fick mig att känna mig mer förvirrad än förut.Men det var underbart! Men jag kan inte tänkta på Niall när jag har en dejt med Jason på fredag! Det känns ju helt vrickat.. Jag får helt enkelt glömma allt som hände mellan Niall och mig bakom skolbyggnaden. Men jag kan ju inte glömma bort det lyckligaste ögonblicket i mitt liv? Jag är så kär ju! I Niall...

När jag kommit in genom dörren, och gått igenom korridoren en bit, så möts jag av Tyler. Han tittar förvirrar på mig. Jag känner på mig att jag kommer få massor av frågor om vad som hände efter Niall dragit iväg med mig.

"I told you to stay away from him!" Säger Tyler argt och tittar ner på mig. Jag kliar mig i nacken.

''But he's not like you think, he's special and actually really cute, he took me home after the-" försöker jag förklara, men Tyler avbryter mig snabbt.

"Wait!? He took you home?! Are you crazy?!'' frågar Tyler och ser agt ut. Jag biter mig i underläppen utan att svara. 

''Nothing happened,I just slept at his house, that all'' säger jag men en lite lugnare ton. Även fast jag förklarat vad som hände, ser inte Tyler mindre arg för det. 

''But if that's all, he shouldn't drag away you like that at the lunch, it's have to be something going on between you two''  säger han och försker fånga min blick, men jag tittar bara ner i marken.

''No, it's nothing''  mumlar jag tyst. Helt plötsligt kommer jag på att Tylers syster faktiskt är tillsammans med Niall. Men för att inte skapa mer drama, så håller jag nog tyst om det ettt tag till.

''does Cindy know about it?' frågar jag tyst och tittar upp på Tyler. Han suckar och nickar.

''yeah, and she don't either think that you should hang around with a dick-head like Niall'' säger han medans dom sista orden drunkar i en suck.Jag tar ett argt steg närmre Tylers.

''Niall. Is. Not. a. dick-head!'' säger jag argt, innan jag sedan kaxigt vänder på klacken och går med stolta steg ifrån Tyler. Tylers springer fort ifatt mig när jag kommit fram till skolans ytterdörr. Han tar tag i min arm.

''I'm sorry, I shouldn't say like that, but please just be careful'' säger han och tittar allvarligt på mig. Jag tänker lite innan jag ger honom ett svagt leende och nickar. 

Jag och Tyler går tillbaks in i skolan. Och strax där efter möter vi på Cindy som verkar ganska förvirrad.

''You and Niall! A couple! That's so romantic!'' säger hon efter att jag och Tyler har berättat om att det inte är någon fara med mig. 

''we're not a couple! Seriously, I don't really know what we're right now'' säger jag och ger Tyler och Cindy ett snett leende. Jag suckar medans jag sparkar lite med skon ner i marken. 

När Tyler går iväg för att hämta sina böcker till lektionen, så passar jag på att berätta lite av vad som hände för Cindy.

''I met this cute guy Jason, behind the school, and he's really adorble!'' säger jag och tittar glatt på Cindy. Cindy verkar jätte glad för min skull, och det är det jag älskar med henne. Hon kan ta del av andras glädje.

''omg! Jason is like the most popular guy in school,after Niall, but Niall and Jason hate each other'' berättar hon. Min glädje försvinner. 

Så om det nu är så att Niall är kär i mig, så ska jag gå på dejt med personen han hatar. Det känns rätt så elakt. Jag biter mig i läppen.

''What it is?''  frågar Cindy och lägger sitt huvud lite på sne. Jag skakar lite lätt på huvudet, för att visa att jag är okej. Hon nickar och ger mig en kort kram, innan hon går iväg från mig, genom korridoren. I samma sekund kommer Tyler tillbaks från att ha hämtat sina böcker.

''You're coming home to me tomorrow, we're gonna eat dinner with my family, and some of Tracy's friends'' säger Tyler. Han frågade mig inte ens om jag hade något annat för mig imorgon, men jag går helt enkelt med på att hänka på. 

''sure, will Cindy be there?''  frågar jag försiktigt. Tyler nickar och lutar sig mot väggen. 

Just i den sekunden, så kommer Niall in genom en dörr i slutet av korridoren. Han kommer gående mot oss. När han går förbi oss, tittar Tyler och Niall på varandra, som två ilskna vargar. Niall stannar upp bredvid mig.

''You forgott your dress at my place, so if you want it, you have to come and get it'' säger Niall och blinkar flirtigt med ena ögat mot mig. Jag ger honom ett stelt leende. Jag sneglar försiktigt på Tyler, för att se hur hans reaktion av det här blev, och han ser agare ut än någonsin.

''Well, I can come and get it instead!'' säger Tyler högt och tar ett hotande steg mot Niall. men jag håller hårt i Tyler för att han inte ska hoppa på Niall. 

''Tyler, please, don't act like that!'' säger jag till Tyler och tittar surt på honom. Niall tittar flinande på Tyler och ler.

''wow, it looks like your girly friend here got psm'' flinar Niall och tittar på mig.Han kallade just Tyler för tjejig.. Då kan jag inte hålla emot Tyler mer, utan han hoppar på Niall och brottar ner honom på marken. Det hela händer så snabbt.

Men såklart ärr Niall starkare och lyckas slå till Tyler hårt i ansiktet så att han börjar blöda näsblod, men dom slutar inte slåss för det. 

Jag står där och har ingen aning om av jag ska göra. Jag börjar hyperventilera.

''Niall! Tyler! Please stop!'' säger jag med gråten i halesen. Det här är hemskt! Killen jag är djupt förälskad i, och min bästa kompis ligger på marken och håller på att försöka döda varandra...

Broken SmileOnde histórias criam vida. Descubra agora